Blev kontaktad slutet av nov 2025 och få ett prov paket för 118 kr .Skulle kontakta dem om jag inte ha mer av deras produkter. Ringde 11 dec och ville avboka då var den kille som svarade att skul... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Solgte meg "hud,hår og negle tilskudd Biomaxsin !! Det var mot overgangsalderen! Det har jeg ikke behov for! Inneholder sink, ikke noe annet spes f huden el håret! Anbefaler heller Norwegian lab!! D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
-Prenumeration och avbokning problem. -Transparens och Information problem -Produktinformation: Brist på tydlig och tillräcklig information om produkternas innehåll, ursprung och verkningsmekan... Leggi di più
Metaburn har hjälpt mig att gå ner 20kg på 3månader. Jag har använt metaburn sedan 2023 och köper tabletteena forfarande nu 2024. Kundservicen är toppen, och säljarna på vitamail lyssnar och tar till... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi utvecklar hälsoprodukter för nordiskt liv och klimat! Baserat på forskning, innovation och högkvalitativa råvaror. Vi har över 300 000 kunder i Norden – och bra lösningar på de hälsoutmaningar de flesta möter på under sitt liv.
Svezia
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jag har inte beställt nåt eller slutit nåt avtal. Har aldrig hört talas om företaget innan och skulle aldrig beställa nåt från dem. Ändå kommer en beställning. Polisanmälan kommer göras.

Hej jag heter Hemse jag jobbar personliga Stent
Jag älskar dig jag vill bara folk det är mitt liv

Risposta di Vitamail
Är sjukskriven för utmattningssyndrom och kände viss skillnad redan efter en vecka med produkten. Nu en månad senare känner jag att jag inte vill vara utan tillskottet! Har mindre hjärndimma, bättre humör överlag samt tålamod. Samt mer energi om dagarna. Det var även en helt underbar kvinna som hjälpte mig när jag ringde för att fråga om jag kunde skjuta fram sista betalningsdagen lite. Otroligt serviceminded! I det stora hela, en underbar produkt och awesome personal!

Risposta di Vitamail
Jag va tveksam i början men nu när jag har använt dom mer över ett år men nu fungerar alldeles utmärkt.

Risposta di Vitamail
Hej innan jag började med tabletterna så gick jag upp flera gånger på natten men nu är det mycket bättre är för sig så har jag inte använt den länge jag tror det blir ännu bättre om man använder den en längre tid

Risposta di Vitamail
Idag kom ett brev från inkasso fast jag inte har mottagit en enda faktura då känner man sig orättvist behandlad.
Skulle inte köpa något av dem igen.
Varning

Risposta di Vitamail
Snabb leverans, positivt och seriöst med återkoppling och jag utgår från att min nya pigghet är ihållande.Då är ju även produkten bra.

Risposta di Vitamail
Tycker inte att deras metoder är sjyssta, vilket får mig att tro att de bara är ute efter att kränga något som inte fungerar. Hade det varit tvärtom så borde det inte bara något problem att skicka tillbaka grejerna.
Känner inget större förtroende för företaget.

Risposta di Vitamail
I was totally scammed by this company. I cancelled my order and was then sent another shipment and charged for it. I called them and spoke with Rasmus who was the least helpful and most arrogant human I have ever had the misfortune of speaking to.
I offered to send the product back that they sent in error but they won't take it and told me that if I don't pay for it they will ruin my credit rating.
Avoid doing business with these people or even doing the 30 day trial.

Risposta di Vitamail
Vitamail lurar in konsumenter i abonnemang och skickar paket utan medgivande. Senare hävdar de att konsumenternas lagstadgade ångerrätt inte gäller och kräver betalt för varor jag aldrig har beställt. Mycket fult och oprofessionellt beteende av Vitamail! Rent bedrägeri i mina ögon.

Risposta di Vitamail
Du märker skillnad snabbt. Tog 2 dagar sen kände jag mej mycket piggare. Rekommendera verkligen 4 HER

Risposta di Vitamail
Jag har använd flex5x , nästan i 2 år , och känner mig mycket mer flexibel i mina led . Känner mig smidig , och nästan ingen ont . Jag kan inte tänka mig leva utan flex 5 . Dessutom är ett nöje att prata med personalen . 💜 saska Ariza

Risposta di Vitamail
Bra början på något som känns att de kan bli bättre. Piggare och sexlusten börjar smyga sig på igen 👍

Risposta di Vitamail
Bra natulig medecin. Bättre urinstråle behöver ej gå upp på natten för att urinera.

PAS PÅ
KØB ALDRIG
Snyd og bedrag de sender dig 4 måneders pakke inden 3 dage prøve og videre til INCASSO
Pludselig skylder du 1200,- + 174 for en prøvepakke til 174,-

Risposta di Vitamail
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.