Valutata 1 stelle su 5

Blev kontaktad slutet av nov 2025 och få ett prov paket för 118 kr .Skulle kontakta dem om jag inte ha mer av deras produkter. Ringde 11 dec och ville avboka då var den kille som svarade att skul... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Solgte meg "hud,hår og negle tilskudd Biomaxsin !! Det var mot overgangsalderen! Det har jeg ikke behov for! Inneholder sink, ikke noe annet spes f huden el håret! Anbefaler heller Norwegian lab!! D... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

-Prenumeration och avbokning problem. -Transparens och Information problem -Produktinformation: Brist på tydlig och tillräcklig information om produkternas innehåll, ursprung och verkningsmekan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Metaburn har hjälpt mig att gå ner 20kg på 3månader. Jag har använt metaburn sedan 2023 och köper tabletteena forfarande nu 2024. Kundservicen är toppen, och säljarna på vitamail lyssnar och tar till... Leggi di più

1. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Vi utvecklar hälsoprodukter för nordiskt liv och klimat! Baserat på forskning, innovation och högkvalitativa råvaror. Vi har över 300 000 kunder i Norden – och bra lösningar på de hälsoutmaningar de flesta möter på under sitt liv.

2,4

1 stella

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Pratade med en kvinnlig support …

Pratade med en kvinnlig support Ställde några frågor om varför ska man behöva ta andra tabletter med Prostacare?
Hon sa: Varför är du så otrevlig,
F…k! Sedan lägger hon på luren! 😳
T8 och prostacare tabletter, ser exakt likadan och smakar exakt likadan! Man köper dem, sen säger dem, du ska ha andra tabletter för att få effekt!
Lita ALDRIG på reklam som dyker upp på youtube eller andra media! Riktig fusk företag! 😞😞

23 gennaio 2023

Risposta di Vitamail

Tack för din feedback. Vi ber om ursäkt för detta, våra kundhanterare ska givetvis inte bete sig på det sättet. Vi tar upp det med den du varit i kontakt med. T8 och ProstaCare är två olika produkter, det kan du se i innehållslistan. Här blev det ett missförstånd i samtalet, man behöver inga andra produkter för att få effekt av ProstaCare. ProstaCare är en av våra mest populära produkter, vi hoppas att du också blir nöjd med effekten. Önskar dig en trevlig dag!

Bra kundbemötande

Det hade blivit fel med en beställning, den jag pratade med var mycket förstående och hjälpte mig väldigt snabbt och smidigt.

22 gennaio 2023

Risposta di Vitamail

Takk for hyggelig tilbakemelding, så bra at du er fornøyd med vår service :) Håper du liker produktet! Ønsker deg en fin dag.

Valutata 1 stelle su 5

Detta företag bara lurar av folk…

Detta företag bara lurar av folk pengar. Jag började tidigt i höstas att ringa och säga att jag ska avsluta mina abonemang hos dom . Men de gick inte för jag ringde försent sa dom och att de var leverans på väg. Två gånger till ringde jag dom och dom sa samma sak . Men sa då i december att jag hämtar inte ut någon leverans . Ringde och sa de och pratade med en mycket otrevlig kille . Han blev så arg på mig så han lade in ett till sms med samma summa. Så den 19/12-22 betalade jag in 1150 kr för ingenting. Men trodde att jag var av med dom och inte skulle ha med dom att göra mer. Har ju sagt upp tre gånger under hösten. Men så häromdagen fick jag ett nytt sms att jag ska betala 640 kr . För att leveransen gick tillbaka till dom . Men nu har jag bestridit den summan och kontaktat allmänna reklamationsnämnden och konsumentverket. Så hoppas dom blir svartlistad snart .

16 gennaio 2023

Risposta di Vitamail

Takk for din tilbakemelding. Det stemmer ikke, vi ønsker ikke å lure noen her i Vitamail. Vi loggfører all kundekorrespondanse, så om det har skjedd en feil fra vår side kan vi finne ut av det og selvfølgelig rette opp i feilen. Kontakt oss på kundeservice, så vi kan se på dette og hjelpe deg med å løse saken. Ønsker deg en fin dag.

Ett stort Tack

Tack till personalen Elli på Vitamail för ditt fina bemötande av mig du är vänlig hjälpsam mycket service inriktad detta bemötande borde finnas överallt Så tack för ett trevligt samtal samt ditt fina bemötande så jag kan varmt rekommendera detta till fler kunder Marie

22 gennaio 2023

Risposta di Vitamail

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Det setter vi stor pris på! Ønsker deg en fin dag!

Akta er!!!

Akta er!!!! Fortsätter skicka. Man kan ej returnera. Varning!!!!

18 gennaio 2023

Risposta di Vitamail

Det er synd å se at du har dette inntrykket av oss. Nei, vi har ingen returrett etter utgått angrefrist, dette står i vilkårene du godkjenner ved kjøpet. Angre og returrett gjelder kun prøvepakke, vi har 14 dagers angrefrist etter kjøpsloven. Ønsker deg en fin dag.

Valutata 1 stelle su 5

Köp inte från det här företaget

Köp inte från det här företaget. De kommer skamma er bara. Deras hemsidor är väldigt vilseledande då de får dig att gå med i deras abonemang. De skickar massa fakturor till dig utan att ens ha fått någon vara. Deras kundtjänst är även väldigt dålig och hjälper inte med något.

18 luglio 2022

Risposta di Vitamail

Hei, takk for din tilbakemelding. Dette er ingen svindel, vi informerer både før og etter bestilling at dette er et løpende abonnement uten bindingstid, du er kunde så lenge du selv ønsker. Om du vil avslutte er det bare å kontakte kundeservice, eller avslutte selv via kundeportalen. Om du ikke har mottatt leveranse som vi har sendt ut til din adresse, kontakt oss på kundeservice så kan vi se på saken og hjelpe deg. Ønsker deg en fin dag!

Lurigt marknadsföring

Att ni ska vara glasklart tydligt i era marknadsföring för att när ni skriver (prova nu) och sedan bägar ni personnummer då har man bindat sig till flera månader.
Jag tycker det är ett sätt att lura folk och det hände mig och när jag upptäckte fusken ringde jag och klagade och personen var otrevlig och jag fick betala ytterligare mer än en månad framåt.
Men efteråt när tiden har gått fick jah återigen leverans och jag ringde igen och sa att jag har sagt upp varför skickar ni igen .svaret var att nej du har inte sagt upp och jag frågade är det inte så att alka samtal bli inspelad , ju sa de men de hittade inte att jag har ringt och jag fick betala flera tusen i onödan.
Därför rekommenderar jag inte eran products till någon och vem än jag träffar varnar jag för er fusk .
Aram Bemenius

17 gennaio 2023

Risposta di Vitamail

Det er synd å høre at du har dette inntrykket av oss. Vi har ingen bindingstid her, så du er kunde så lenge du selv ønsker. Man må gi oss beskjed senest 30 dager før neste leveranse skal sendes, om man ønsker å stoppe den. Dette informerer vi om både før og etter bestillingen. Vi har all kundekorrespondanse lagret så vi kan se om at har skjedd feil fra vår side, kontakt oss gjerne på kundeservice så vi kan sjekke opp i dette for deg. Ønsker deg en fin dag!

Abonnemang

De är inte tydliga med att man skrivit på ett abonnemang!

Risposta di Vitamail

Hei, takk for din tilbakemelding. Det står informert både før og etter bestilling at dette er et løpende abonnement uten bindingstid. Man får også bekreftelse med info etter bestilling er godkjent, og det står informasjon på faktura vedrørende neste leveranse og hvordan man kan avslutte om man ikke er interessert. Ønsker deg en fin dag!

Pinsamt dålig kundservice

Pinsamt dålig kundservice. Otrevligt bemötande från ung tjej som slängde på luren i örat på mig.
Jag sa upp mitt abonnemang i November och fick ändå produkter levererade i december. Mailade och sa att jag skulle returnera och begärde en bekräftelse. Fick bara svar att abonnemanget nu var avslutat. Plötsligt får min mamma SMS från dem med krav på betalning, de har inte ens orkat kontrollera mobilnumret! Jag ringer och är fly förbannad, men får bara bortförklaringar och dåligt bemötande. Måste betala fast jag skickat tillbaka. Pinsamt dåligt bemötande!

Risposta di Vitamail

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager om du har hatt et uheldig møte med en av våre kundeservicemedarbeidere. Her ser det ut som du sa opp abonnement for sent for å stoppe neste leveranse, vi må ha beskjed fra deg senest 30 dager før neste om den skal stoppes. Dette informeres om både før og etter bestillingen, og i vilkårene du aksepterer ved kjøp. Vi har ingen returrett, dette gjelder kun prøvepakken (14 dagers angrerett). Vi sender SMS til nummer som blir registrert ved kjøpet, dette er ikke noe vi kontrollerer da det er kjøpers ansvar å registrere korrekt informasjon. Om du vil ha produktet tilbakesendt kan vi naturligvis hjelpe deg med dette, bare kontakt oss på kundeservice. Ønsker deg en fin dag!

bedövning av kissnödigheten

Ja, det har blivit bättre av detta.
Det blir någon slags "bedövning" av kissnödigheten som ökar destå mer
man använder det. Jag har använt det i 6 månader nu.

Dock är det andra saker man måste tänka på för att få bra effekt som att
äta i tid & gå på toa & dricka lagom mycket vatten innan sänggående.
Det är inte alltid dessa saker kan uppfyllas.

Det har blivit mindre issues under natten men önskar att det var
NOLL varje natt även om det blivit klart bättre.
Noll issues per natt har inträffat och gör verkligen en stor skillnad.
Den första natten noll issues inträffade var 2 dagar ifrån 60 dagar då jag började med prostacare.

Detta gäller även under dagen och jag blir ibland överraskad över
hur länge jag kan hålla mig utan att det är ett problem.

Risposta di Vitamail

Tusen takk for din tilbakemelding, så flott at du merker den gode effekten :) Ønsker deg en fin dag!

Valutata 3 stelle su 5

I början gick jag ner från 86 till 78…

I början gick jag ner från 86 till 78 men nu är det stilla, vet ej varför.
Ändå tränar jag 3 dagar i veckan.

27 ottobre 2022

Risposta di Vitamail

Takk for din tilbakemelding :) Så bra at du merker effekten av produktet! Ved vektnedgang kan man oppleve slike perioder der det virker som ingenting skjer, men fortsett som du gjør så vil du gå ned til din idealvekt. Ønsker deg en fin dag!

Valutata 3 stelle su 5

Jag har inte än märkt att det hänt…

Jag har inte än märkt att det hänt något med vikten!

Tack för din feedback .

Rekommederar dig att mäta dig ist för att storra dig blind på siffrorna på vågen . Många gånger minskar man i omkrets på tex armar , lår och mage snabbare men utan att siffrorna på vågen minskar .
Testa det .

Effektlös

Jag märker ingen effekt

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra . Hur länge har du tagit produkten ? Vi rekommenderar alltid våra kunder att testa produkten i minst 4-6 månader för att kunna uppnå maximal effekt. ibland kan man behöva lägga till någon annan produkt som tex våran Polarkrill . Ring oss gärna så berättar vi mer .

Valutata 2 stelle su 5

Tveksam till att det blir sådant…

Tveksam till att det blir sådant resultat som det görs reklam för

8 novembre 2022

Tack för din feedback .

Resultaten är inviduella och beroende på vilka förutsättningar man har i sin kropp sedan tidigare . Alla kroppar fungerar olika och alla produkter ( inte bara våra ) fungerar olika bra el dåligt på olika människor . Det som funkar superbra på dig kanske funkar sämre på någon annan och viseversa . Generellt är det väldigt bra produkter vi har och det har hjälp väldigt många människor till en bättre vardag.

Valutata 2 stelle su 5

I början kände jag bättre ( första 2…

I början kände jag bättre ( första 2 månader) både och ( sex lust och piggare ) men ingen muskler utveckling under träningen på gymmet.
Nu känner jag ingen piggare ingen sex lust inte heller muskler utveckling.
OBS. Jag har inte missat en dag utan att 2 tabletter
Hälsningar
Amrou

Tack för din feedback .

Om du fick en sådan positiv förbättring de första månaderna kan jag nästan lova dig ett försämringen igen beror på något annat och inte produkten . Produkten ökar inte din muskelmassa på det sättet utan ökar uthålligheten i musklerna och får musklerna att fungera bättre .

Valutata 1 stelle su 5

Har inte märkt någon skillnad

Tack för din feedback

Vad tråkigt att höra att du inte märkt någon skillnad . Kanske har du inte ätit dom så länge ? Vi rekommenderar alltid våra kunder att testa produkten minst 4-6 månader för att kunna uppnå maximal effekt .

T8 har överträffat alla förväntningar

T8 verkar fungera extremt bra för just mig. Upplevde en mycket stor förbättring - på alla sätt - på bara 14 dagar. Jag tycker också att leveranserna har fungerat helt enligt bolagets löften och förpackningarna är bra - smidiga att förvara. Jag kommer nog att fortsätta med T8 livet ut.

Tack för din feedback

Vad roligt att höra att du fått ett sådant fantastiskt resultat och på så kort tid. Vi tackar dig för dina fina ord och ditt fina omdömme.
Önskar dig fortsatt lycka till .

Ha en fortsatt fin dag.

Valutata 1 stelle su 5

Jag går inte ner i vikt.

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra . Hur länge har du testat produkten ? Har du ändrat andra vanor som tex motion , matvanor osv ? Sedan kan jag varmt rekommendera dig att inte stirra dig blind på vågen utan ist mäta dig , mäta omfånget på midian ,armar och ben . Många gånger minskar man i omkrets , alltså blir mindre , men siffrorna på vågen ändrar sig inte men det betyder inte att man inte går ner .

Valutata 3 stelle su 5

Har inte direkt märkt någon skillnad .

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra att du inte märkt någon skillnad. Kanske behöver du testa dom lite längre ? Vi rekommenderar alltid våra kunder att testa produkten minst 4-6 månader för att kunna uppnå maximal effekt .

Lycka till .

VitamailTeamet

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più