Gewoon een prima product, voor een concurrerende prijs. Bestelde Producten: Whey Proteine & Vitamine D3+K2 Smaak: Vanille en Chocolade Smaak en Eiwitgehalte zijn belangrijk voor mij om con... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snel geleverd! Helaas weer een pakket bezorger die het voor de deur heeft gegooid, gelukkig lag netter nog toen ik thuis kwam. Er hing een briefje op de voordeur dat de schuur open stond voor het neer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In tegenstelling tot de vorige maanden geeft dit echt wel resultaat. Had bij de 1ste review maar 1 ster gegeven, maar bij deze is dit bijgesteld. Samen met een dieet is dit een goede ondersteuning.
Mooie zaak, duidelijke berichtgeving op website. En ook niet onbelangrijk, de vormgeving is niet zo RGB like als andere merken. Wat wel jammer is dat de RVS beker niet beschikbaar is, en deze zou wsl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vital Nutrition combineert het beste van de natuur met wetenschappelijke precisie. Onze supplementen, gemaakt met biologische ingrediënten en geproduceerd in Nederland, bevatten enkel actieve bestanddelen die optimaal worden opgenomen door het lichaam. Elk product is het resultaat van wetenschappelijk onderbouwde formules, zorgvuldig getest en geanalyseerd in laboratoria om de hoogste kwaliteit en zuiverheid te garanderen. Wij zetten ons in voor duurzaamheid, met productieprocessen die draaien op hernieuwbare energie. Deel je ervaring met Vital Nutrition op TrustPilot en draag bij aan een gezondere, bewustere levensstijl!
Bredaseweg 8, 4844 CL, Terheijden, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Vital Nutrition
Goede producten, betrouwbare firma, snelle en correcte levering, goede prijs-kwaliteit, er wordt onmiddelijk gereageerd op een e-mail, top. Doe zo verder! Ik blijf klant.

Risposta di Vital Nutrition
Snelle levering en een goed product. Heb meerdere merken geproefd echter is deze het lekkerste. Geen korrelachtige shakes en een zachte smaak.

Risposta di Vital Nutrition
Prachtige snelle levering. Begin nu met de probiotica. Ben benieuwd naar de werking.

Risposta di Vital Nutrition
Overpriced products that dont contain the described volume.. Dumb reply of my complaint also.

Risposta di Vital Nutrition
Het bestelde product is goed en de snelheid van de levering was ook uitstekend. Maar over de bezorger van PostNL die het pakket vandaag heeft geleverd ben ik niet te spreken. Nadat ik een e-mail ontving waarin stond dat mijn bestelling was afgeleverd, kon ik het pakket nergens vinden. Tot mijn verbazing bleek de chauffeur de doos IN mijn gele kartoncontainer op de oprit te hebben achtergelaten. Ik hoop dat deze situatie serieus wordt genomen en dat de bezorger hierop aangesproken wordt.

Risposta di Vital Nutrition
Snelle levering. Ga straks starten dus over produkt zelf kan ik nog niets zeggen.

Risposta di Vital Nutrition
Het supplement is goed en snel afgeleverd.
Hartelijk dank hier voor.

Risposta di Vital Nutrition
Snel ingeleverd! Ik heb EenVandaag de kurkuma capsules open gemaakt. De spoel die in zit is helemaal wit! Normaal door de kurkuma de kleur van de poeder die in capsules zit is ook geel maar dit helemaal wit, daarom twijfel ik of curcuma poeder ook in zit.

Risposta di Vital Nutrition
Heel tevreden met de Whey Protein, de chocolade smaak is lekker en lost snel op, dus geen klonten. De levering was ook ontzettend snel.

Risposta di Vital Nutrition
Producten snel en goed geleverd, op zaterdag besteld, maandag al in huis, Top
Vital Nutrition heeft zeer veel keus, duidelijke uitleg en gemakkelijk te bestellen, dank U.

Risposta di Vital Nutrition
Wauh, zelfs als je zondag besteld dan heb je het de volgende dag al in huis. Wat een service :-)

Risposta di Vital Nutrition
Gisteren Vitamine C besteld en vandaag al geleverd, echt een top bedrijf.
Ik ga hier zeker weer shoppen.👍

Risposta di Vital Nutrition
Snelle levering. De proteïne poeder smaakt niet vies. Enige wat ik wil meegeven is zoek iets voor de maatlepel. Het was nu een gedoe om hem te vinden, ik moest 3 kwart van de pot ergens anders in gooien (waar het niet te voorkomen is dat er wat poeder verloren gaat) om de maatlepel te vinden.

Risposta di Vital Nutrition
De levering van het bedrijf prima. Helaas heeft Post.nl het voor de deur gegooid ( ik hoorde het tegen de deur komen) en belde niet aan, terwijl ik thuis was. Denk dat vaste bezorger er deze keer niet was, want hij doet dat nooit.

Risposta di Vital Nutrition
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.