Valutata 5 stelle su 5

Gewoon een prima product, voor een concurrerende prijs. Bestelde Producten: Whey Proteine & Vitamine D3+K2 Smaak: Vanille en Chocolade Smaak en Eiwitgehalte zijn belangrijk voor mij om con... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snel geleverd! Helaas weer een pakket bezorger die het voor de deur heeft gegooid, gelukkig lag netter nog toen ik thuis kwam. Er hing een briefje op de voordeur dat de schuur open stond voor het neer... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

In tegenstelling tot de vorige maanden geeft dit echt wel resultaat. Had bij de 1ste review maar 1 ster gegeven, maar bij deze is dit bijgesteld. Samen met een dieet is dit een goede ondersteuning.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie zaak, duidelijke berichtgeving op website. En ook niet onbelangrijk, de vormgeving is niet zo RGB like als andere merken. Wat wel jammer is dat de RVS beker niet beschikbaar is, en deze zou wsl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Vital Nutrition combineert het beste van de natuur met wetenschappelijke precisie. Onze supplementen, gemaakt met biologische ingrediënten en geproduceerd in Nederland, bevatten enkel actieve bestanddelen die optimaal worden opgenomen door het lichaam. Elk product is het resultaat van wetenschappelijk onderbouwde formules, zorgvuldig getest en geanalyseerd in laboratoria om de hoogste kwaliteit en zuiverheid te garanderen. Wij zetten ons in voor duurzaamheid, met productieprocessen die draaien op hernieuwbare energie. Deel je ervaring met Vital Nutrition op TrustPilot en draag bij aan een gezondere, bewustere levensstijl!

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Heel tevreden .

Snel bezorgd. Heel fijn als je zonder zit .

25 aprile 2025

Risposta di Vital Nutrition

Timing is alles. Fijn dat ie precies op tijd binnen was, Petra. Bedankt voor je review!

Valutata 5 stelle su 5

Doe zo verder- top - een aanrader

Goede producten, betrouwbare firma, snelle en correcte levering, goede prijs-kwaliteit, er wordt onmiddelijk gereageerd op een e-mail, top. Doe zo verder! Ik blijf klant.

3 aprile 2025

Risposta di Vital Nutrition

Wat een mooie woorden, dank je wel Mimi! Wij gaan zeker zo verder. Klanten zoals jij maken ons werk elke dag leuker!

Lekkerste tot nu toe.

Snelle levering en een goed product. Heb meerdere merken geproefd echter is deze het lekkerste. Geen korrelachtige shakes en een zachte smaak.

2 aprile 2025

Risposta di Vital Nutrition

Wat goed om te horen! Wij vinden ook dat eiwitshakes gewoon lekker moeten zijn. Fijn dat jij dat proeft 😊

Goed

Goed. Fantastisch

25 marzo 2025

Kort maar krachtig. Wij zeggen: jullie zijn ook fantastisch 💪

Prachtige snelle levering

Prachtige snelle levering. Begin nu met de probiotica. Ben benieuwd naar de werking.

24 marzo 2025

Risposta di Vital Nutrition

Wat goed om te horen, Frans! 🚀 We hopen dat de probiotica je goed bevalt en zijn benieuwd naar je ervaringen.

Valutata 1 stelle su 5

Overpriced and bad service

Overpriced products that dont contain the described volume.. Dumb reply of my complaint also.

18 marzo 2025

Risposta di Vital Nutrition

Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben je via e-mail laten weten dat de inhoud van onze producten 100% en aantoonbaar accuraat is. We staan altijd open voor verdere vragen of opmerkingen.

Valutata 4 stelle su 5

Het bestelde product is goed en de…

Het bestelde product is goed en de snelheid van de levering was ook uitstekend. Maar over de bezorger van PostNL die het pakket vandaag heeft geleverd ben ik niet te spreken. Nadat ik een e-mail ontving waarin stond dat mijn bestelling was afgeleverd, kon ik het pakket nergens vinden. Tot mijn verbazing bleek de chauffeur de doos IN mijn gele kartoncontainer op de oprit te hebben achtergelaten. Ik hoop dat deze situatie serieus wordt genomen en dat de bezorger hierop aangesproken wordt.

17 marzo 2025

Risposta di Vital Nutrition

Bedankt voor je feedback, Kim! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle levering. Wat betreft de bezorging, wij hebben helaas geen invloed op PostNL. Om vergelijkbare situaties te voorkomen, raden we aan om melding te maken bij PostNL, zodat de betreffende bezorger aangesproken kan worden.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Ga straks starten dus over produkt zelf kan ik nog niets zeggen.

17 marzo 2025

Risposta di Vital Nutrition

Dankjewel voor je review, Mariette! Fijn om te horen dat de levering snel was. Veel succes met je nieuwe product, we hopen dat het je goed bevalt! Let us know hoe het gaat! 😊

Snel geleverd

Het supplement is goed en snel afgeleverd.
Hartelijk dank hier voor.

13 marzo 2025

Snelle levering, check! Nu aan de slag met je nieuwe supplement. Veel succes! 💪

Valutata 1 stelle su 5

Snel ingeleverd

Snel ingeleverd! Ik heb EenVandaag de kurkuma capsules open gemaakt. De spoel die in zit is helemaal wit! Normaal door de kurkuma de kleur van de poeder die in capsules zit is ook geel maar dit helemaal wit, daarom twijfel ik of curcuma poeder ook in zit.

27 febbraio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Dank je wel voor je review! Het poeder in de capsule is wit omdat het C3 Complex gebruikt, een gestandaardiseerd curcumine-extract. Dit extract bevat vooral curcumine, de werkzame stof van kurkuma, terwijl andere componenten die normaal de gele kleur geven (zoals curcuminoïden) in kleinere hoeveelheden aanwezig zijn. Dit maakt het product effectiever, omdat de gestandaardiseerde curcumine juist de gezondheidsvoordelen van kurkuma biedt. In tegenstelling tot niet-gestandaardiseerde kurkuma-extracten, die vaak meer kleurstoffen bevatten maar minder van de werkzame curcumine.

We hopen dat deze uitleg je meer zekerheid geeft en het duidelijk maakt waarom de kleur van het poeder anders is. We hopen dat je het product met vertrouwen kunt blijven gebruiken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het product? Neem dan gerust contact met ons op via info@vitalnutrition.nl.

Heel tevreden

Heel tevreden met de Whey Protein, de chocolade smaak is lekker en lost snel op, dus geen klonten. De levering was ook ontzettend snel.

21 febbraio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Super om te horen, Matilda! Fijn dat je de chocolade smaak lekker vindt en dat alles snel oplost. En natuurlijk altijd mooi als de levering ook nog vlot gaat! Bedankt voor je review en geniet van de shakes!

Valutata 5 stelle su 5

Producten snel en goed geleverd

Producten snel en goed geleverd, op zaterdag besteld, maandag al in huis, Top
Vital Nutrition heeft zeer veel keus, duidelijke uitleg en gemakkelijk te bestellen, dank U.

10 febbraio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Jij bedankt Erik! Fijn dat alles snel en naar wens is geleverd. We doen ons best om het makkelijk en duidelijk voor je te maken. Bedankt voor de toffe review! 🙌

Wauh

Wauh, zelfs als je zondag besteld dan heb je het de volgende dag al in huis. Wat een service :-)

26 gennaio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Wauh, wat een compliment! 😄 We doen ons best om het altijd snel bij je te krijgen, zelfs op zondag! Bedankt voor de geweldige review, we zijn blij dat je tevreden bent!

Vitamine C

Gisteren Vitamine C besteld en vandaag al geleverd, echt een top bedrijf.
Ik ga hier zeker weer shoppen.👍

7 febbraio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Top om te horen, John! Snelle levering is wat we voor staan. Bedankt voor de mooie review, we zien je graag weer terug! 👏

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering. De proteïne poeder smaakt niet vies. Enige wat ik wil meegeven is zoek iets voor de maatlepel. Het was nu een gedoe om hem te vinden, ik moest 3 kwart van de pot ergens anders in gooien (waar het niet te voorkomen is dat er wat poeder verloren gaat) om de maatlepel te vinden.

31 gennaio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de proteïnepoeder bevalt en de levering snel was. De maatlepel kan helaas tijdens het transport helaas naar beneden zakken, daar hebben we geen invloed op. We snappen dat dit onhandig is en waarderen je feedback!

Valutata 4 stelle su 5

De levering van het bedrijf prima

De levering van het bedrijf prima. Helaas heeft Post.nl het voor de deur gegooid ( ik hoorde het tegen de deur komen) en belde niet aan, terwijl ik thuis was. Denk dat vaste bezorger er deze keer niet was, want hij doet dat nooit.

24 gennaio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Bedankt voor je beoordeling, Willy. Fijn dat onze levering in orde was, maar jammer dat PostNL het pakketje gewoon voor de deur achterliet. Het is alleen wel zo dat wij helaas geen invloed hebben op de manier waarop bezorgdiensten als PostNL te werk gaan. Hopelijk verloopt de volgende bezorging weer zoals je gewend bent!

Super snel bezorgd

23 gennaio 2025

Risposta di Vital Nutrition

Het klinkt alsof de bezorger een sprintje heeft getrokken. Fijn dat je zo snel kunt genieten van je bestelling. Bedankt voor de review!

Goed en snel

Goed en snel. Absoluut voor herhaling vatbaar

26 dicembre 2024

Bedankt, Duco! Fijn dat alles naar wens was. We zien je graag weer terug! 🙌

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più