Mimo zupełnie innego wykształcenia postanowiłam wziąć udział w kursie i uruchomiłam znów wyobraźnię i myślenie przestrzenne. Wspaniale prowadzony kurs i wsparcie techniczne ułatwiają zdobywanie... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bardzo polecam kurs - mnóstwo materiałów do nauki. Osoby zaczynające od zera ( tak jak ja), są w stanie nauczyć się tworzyć zaawansowane wizualizacje. Pomoc techniczna stara się pomagać przy każdym zg... Leggi di più
Bardzo dużo materiału do przyswojenia, dobre wprowadzenie do tematu, duże wsparcie lektorskie i techniczne. Platforma ma czytelną strukturę. Dla osoby, która wchodzi w grafikę, to świetne narzędzie po... Leggi di più
Kus Visual360 pozwala poznać 3ds Max w oparciu o proste lekcje. Poziom zaawansowania wzrasta z każda lekcją. Kurs prezentuje szybkie lecz nieintuicyjne sposoby realizacji zadań co zdecydowanie skraca... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
SERVICES • 3D Visualization Courses • Obtaining a new profession - 3D visualizer • Interior 3D Visualization Studio 3D Interior Visualization Training • Practical training from scratch for the profession of a 3D visualizer • Guaranteed job placement • 12+ years of experience • 13500+ successful graduates ________ USŁUGI • Kursy wizualizacji 3D • Zdobycie nowego zawodu - wizualizatora wnętrz 3D • Agencja tworzenia wizualizacji wnętrz 3D Kursy wizualizacji 3D wnętrz • Praktyczne szkolenie od podstaw zawodu wizualizatora • 3D Gwarantujemy zatrudnienie • Ponad 10 lat doświadczenia • Ponad 12000 zadowolonych absolwentów
Informazioni di contatto
Aleksandra Fredry, 30-605, Kraków, Polonia
- +48579775139
- pr@visual360-studio.com
- visual360-studio.com
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Podejmując decyzje o zakupie kursu…
Podejmując decyzje o zakupie kursu miałam ogromne wątpliwości po obejrzeniu webinaru na żywo, jednak się zdecydowałam i nie żałuje. Co prawda kurs miał trwać krócej, ale całą przygode zaczynam bez doświadczenia - może dlatego się rozciągło w czasie :) Kurs jest bardzo dobrze przygotowany, aby przejść do kolejnego etapu pomoc techniczna musi nam zaakceptować aktualne zadanie. Pomoc techniczna dostępna w szybkim czasie. Dla tych co się zastanawiają - polecam !!!

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Nie kupiłam kursu i nie kupie
Nie kupiłam kursu i nie kupie. Dziwne jest to że podczas darmowego webinaru (Który wygląda jak nagrane video puszczone live, bo żaden z uczestników nie odpowiada na pytania albo odpowiadają na nieistniejące) mimo tego że na chacie jest jakaś Hanna, która odpowiada na pytania nie odpowiada na kluczowe - że nie ma ich na Autodesk, a tym że są z nimi partnerami się szczycą. Niby firma funkcjonuje od ponad 10 lat ale jest zarejestrowana od 6 miesięcy. Śmierdzi bardzo. Chyba lepiej nie ryzykować. Można się nauczyć praktycznie za darmo, a z tego co słyszałam dla studentów jest za darmo ten program co używają (3ds max)

Scam
To jest jakiś scam. Z czystej ciekawości zapisałem się na Webinar. Pani Lena Greskiw, która prowadziła lekcje nie istnieje nigdzie. Ani na instagramie, ani na innych socjalach. Znalazłem ich stronę w języku angielskim: visual360 - studio.com / online-mk-en tam Pani Lena nazywa się Lillia Nielsen XD
Porobiłem screeny i nagrałem część webinaru. Jakby ktoś już ich zgłosił to mogę podrzucić materiały dowodowe na oszustwach na ludziach.
Nie kupujcie tego. Są bezczelni mówiąc, że są partnerami autodesku. Podają link do partnerów. Uwaga! Nic bardziej mylnego ich link prowadzi do dobrze przemyślanej strony.
Oficjalni partnerzy ze strony autodesk. Brak.
Poszukajcie sami: www . autodesk . com
Podczas Webinaru poznajemy 2 osoby z instagramem i obserwującymi do 1000 osób. Mówią że już kilka lat się tym zajmuje chłop. Wchodzę na jego insta, a tam wczoraj założone konto XD
Powiem szczerze całkiem niezły szwindel. Nieźle przemyślany. Wielu się nabierze ech

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Po sprawdzeniu waszej firmy tak jak…
Po sprawdzeniu waszej firmy tak jak powyżej kolega piszę nie ma was w partnerach autodesku, wyglada na to jakbyście wystawiali lewe certyfikaty.

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Polecam kurs bardzo pomocny i wiele uczy

Ukończyłam kurs
Ukończyłam kurs. Podobało mi się i dużo się nauczyłam. Dziękuję i polecam

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
pisze jeszcze jedną recenzje aby…
pisze jeszcze jedną recenzje aby przestrzeć przed ich odpowiedzią, wysyłają link do strony która ma dziwnie długi link, po wejściu na bezpośrednią strone partnerów autodesk takiej firmy nie ma. tylko pod wysłanym linkiem przez nich znajdują się jako partnerzy, przez tel pod pseudo bank się nie udaje to próbują na inne sposoby ;) tyle tysięcy osób które korzysta a na fb prawie 3k ? nie dajcie się zrobić bo skończycie z lewym certyfikatem pozdro świry
www.autodesk com/pl/partners/locate-a-reseller
Tu macie link do oficjalnej strony autodesk sami porównajcie ;)
Rozmawiałem z infolinią AutoDesk i nie autoryzują wasz jako firma która z nimi współpracuje. faktycznie kiedyś mieliście współprace aczkolwiek wasze kursy może i posiadają wiedze z przed paru lat ale certyfikaty które wystawiacie są już nie aktualne. Sprawa zostanie zgłoszona do uokik i zespół autodesk również obierze kroki aby uniemożliwić wam wystawianie lewych kontraktów i żerowanie na niewiedzy ludzi którzy chcą coś zmienić w swoim życiu a za dwa lata wyjdzie ze certyfikat jest nieaktualny nie pozdrawiam i czekam az zajmie się tym policja albo inna wyższa instancja. Także kto był zainteresowany masz potwierdzenie ze to jest scam !!

kurs visual 360
witam, jestem bardzo zadowolona z kursu Visual 360. byłam kompletnie zielona w temacie wizualizacji a teraz robię je samodzielnie. zawsze mogę liczyć na wsparcie i radę instruktorów. najbardziej cenie sobie możliwość nauki w dowolnym dla siebie czasie, dostępnie podaną wiedzę oraz dostęp do programu w cenie kursu.

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
A jakies sceptyczne lub negatywne…Dlaczgo wszystko jest tak pozytywne tutaj?
A jakies sceptyczne lub negatywne komentarze?
Dlaczego takich niema? Samo to juz nastawia mnie negatywnie do tego kursu...

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Świetna firma dobrze wykonująca swoje…
Świetna firma dobrze wykonująca swoje zdanie. Jestem zadowolony z ich usług i zdecydowanie każdemu polecam.

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Przydatne i rzetelnie prowadzone…
Przydatne i rzetelnie prowadzone szkolenie dla osób chcących się rozwijać w tym kierunku, prowadzone w sposób przejrzysty i zrozumiały - myślę że dla każdego zainteresowanego.

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Najlepsza możliwa forma kursu dla kogoś…
Najlepsza możliwa forma kursu dla kogoś kompletnie zielonego. Do tej pory nie miałem zielonego pojęcia o tej dziedzinie, więc właśnie coś takiego było mi potrzebne. Nauka dosłownie od zera do bohatera :) Szybko i łatwo idzie- polecam!

Bardzo Polecam
Jestem bardzo zadowolony z kursów!
Nauka o każdej porze dnia i nocy, powrót wstecz do lekcji które juz zrobilem, szybka pomoc w rozwiązywaniu problemu jesli chodzi o rzeczy które nie rozumiałem, dostęp do czatu i lekcji jest caly czas nieograniczony wiec w kazdej chwili mogo sie uczcy
Polecam!

Kurs 3DS MAX
Bardzo dobrze skonstruowany kurs, wiedza przekazana od 0 do poziomu profesjonalnego. Bardzo cenie sobie formę kursu, ponieważ każdy może robić go w swoim tempie i poświęcić więcej czasu na coś co sprawia nam jakieś ewentualne trudności. Wsparcie prowadzących również jest na bardzo wysokim poziomie, żaden z problemów nie pozostał bez rozwiązania. :)

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Uczęśniczę w tym kursie już 3 miesiąć i…
Uczęśniczę w tym kursie już 3 miesiąć i jestem bardzo zadowolona. Lekcję są bardzo dobrze zrobine, materiał jest przekazywany bardzo dostępnym i prostym językiem. Kuratorze zawsze udzielają pomocy oraz są spotkania online gdzie można zadać pytanie, więć polecam serdecznie:)

Dałbym 5 gwiazdek
Dałbym 5 gwiazdek, ale zostawiam sobie piątą jak już będę bliżej końca kursu. Narazie jestem na tym kursie niecały miesiąc, więc piszę tu opinię będąc dopiero początkującym. Opinię mam bardzo pozytywną. Początkowe lekcje wideo są krótkie i wystarczające, że nie przytałaczają. Ale można je potraktowac bardzo sumiennie i spędzic kilka godzin albo ograniczyc się do minimum i poświęcic jednej lekcji tylko kwadrans.
Bardzo cenne jak również przyjemne są spotkania na Zoomie 3 razy w tygodniu, czasami 2, ale najczęściej 3. Można uzyskac odpowiedź na każde pytanie z zakresu programu 3ds max oraz z zakresu pracy jako wizualizator 3d.
Nie jestem pewien, czy tę opinię da się uzupełnic po skończeniu kursu. Jeśli tak, to napiszę więcej za jakiś czas.

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Droga do sukcesu na wyciagnięcie ręki
Jestem zadowolony z tych kursów. Bogata baza wiedzy i doświadczenia osób prowadzących zajęcia. Przejrzyste kursy video tłumaczone od podstaw , podzielone na moduły z częścią praktyczna ,którą sprawdzają nasi mentorzy. Dodatkowym atutem są spotkania video i omawianie poszczególnych zagadnień co bardzo korzystnie wpływa na zdobywanie dodatkowej wiedzy pod okiem doświadczonych i profesjonalnych osób które na co dzień maja kontakt z wizualizacja . Jestem mega zaskoczony, mam nadzieje ze pozwoli mi to w osiągnieciu celu i wmarzonej pracy

Risposta di Visual360: 3D Visualization & Training Services
Podoba mi się jakość materiału
Podoba mi się jakość materiału. Pani w szkoleniu ma przyjemny głos. Materiały przygotowane w fajny i zrozumiały sposób. No i fajne jest to, że dostęp do czatu i platformy nieograniczony. Zawsze się można poduczyć jak się chwilę znajdzie. Ogólnie polecam.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.