I have ordered MSI Mag 27CQ6F form…
I have ordered MSI Mag 27CQ6F form Mumbai for around 14k inr 2k 180hz curved VA panel and it's still working fine
Vishal peripherals was founded in 1998. We are India's largest store for IT & gaming. we are the only It partner in India to have AMD AI & gaming zone, Intel AI & gaming Zone & Nvidia AI & gaming zone. We are studio certified partner for Nvidia. We have highest products range & we are authorized distributor & retailer for 200+ brands. We received 1000+ award will date & recently we were awarded as India's best IT retail partner by RAI, we also received awards from Governor of Telangana for Best retail store for IT in Telangana. In terms of prices, we are most competitive. We offer large range of products on Demo & we offer high-end pcs & car simulators for free usage to all students & professionals. We have emi offers, cash back offers, discount coupons for students, exchange offers. Customer satisfaction is utmost priority for us. We have multiple retail outlets in Hyderabad, secunderabad, Vijaywada & Vizag. We always make sure all new product launches are done in our store & available for sales from day 1 of product launch. Our products are: laptop, desktop, hard drive, printer, tablet, interactive pannel, server, workstation, custom build pcs, gaming pcs, Ai pcs, networking products, pos products, cables, pendrives, cctv, cpu, ram, gpu, cabinets, powersupply, ups, etc Vishalperipherals.com delivers products all India.