Kunne man give 0 stjerner var det tilfældet her. Det er uden sammenligning det værste casino jeg har prøvet, og jeg har efterhånden prøvet dem alle. Jeg vandt forleden 25000 kr, via indbetalingsbon... Leggi di più

Elendige odds 573 træk på samme slot maskine og ikke engang gik den i "free spins".. kørte 30krs spin...på intet tidspunkt var man over det indsatte beløb, indbetalte 3 gange og hver gang blive... Leggi di più

Stillet op mod giganten 365 bet har vinder casino hos mig gjort sig klar til det store 13 tal .. Hvor personalet tager tingene knap så tungt ved vinder casino er 365 vets personale lige så emsige so... Leggi di più

elendig kunde service, dårlige åbningstider på support, og ens indbetaling skal man sidde og glo i en time før pengene kommer ind, og i skyder lorten videre på Nets... sjovt i er det eneste casino med... Leggi di più

1. Casinò o centro scommesse online

Informazioni su VinderCasino

VinderCasino er det nye danske online Casino. Foruden alle de traditionelle casino spil kommer der hver måned helt nye spil på vindercasino.dk - så du er sikret et af de bedste spiludbud.

Vi giver dig også god underholdning i Janni's Lounge, hvor du hver uge kan deltage i quizzer, konkurrencer og kan se video indhold med Janni.

Vi glæder os til at se dig på vindercasino.dk.

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Kan ikke tie stille mere

Kan ikke tie stille mere
Kan ikke tie stille mere, jeg har spillet på dette casino siden de kom til, og det er vel 6-8 år siden, jeg har vundet 1 større gevinst og det var det, spiller på xxxstaeburst men der findes IKKE stjerner på den maskine, kommer der endelig 1 ja så er det på 4 række så man er sikker på nab ikke vinder lidt, det værste er den giver INTET at spille for, putter man 100 kr i maskinen kan du spille i maks 2 mimuter, den giver simpelhent ikke mindre gevinster, helt umuligt at vinde lidt større beløber, kan ikke forstå man gør det på den m¨de, og snyde folk på denne måde, men den kloge nare som sagt den mindre kloge, men surt man har brugt så mange år og penge på et casino som man sådan set ikke kan vinde på, Så et godt råd her fra, hvis du gerne vil vinde en gang imellem ja så spil på et andet casino, Ps der er også mange fejl på siden som ikke virker ret tit

4 marzo 2026

Utrolig vinder chancen.

Utrolig vinder chancen.
200 kroner 1 kroner per spin. Rammer ikke eneste bonus og højst 20x gevinst. 200 kroner gik 20 minutter ca og hele væk. Jeg var sur med Danske spil vinder chancen men det var bedste sted efter spillet her. En gang i mellem udbetale noget men her aldrig vinder noget. Jeg har spillet samme spil og samme tidspunkt andre casino rammer bonus spil det samme.20 spins og 1 kroner tilbage. Jeg har lukket konto og ikke anbefale.

2 marzo 2026

Kunne man give 0 stjerner var det…

Jeg vandt forleden 25000 kr, via indbetalingsbonussen, men da bonussen er gennemspillet står der pludselig kun 11000 kr. Det er så fordi man ikke kan vinde mere end 10000 på bonussen. Så det vil sige Vindercasino lige har snuppet 14000 af min gevinst og der er intet at gøre siger de!

Man skal godt nok være et lille menneske, hvis man kan se sig selv i øjne efter at have taget så mange penge som 100% er mine.

23 gennaio 2026

Den værste hjemmeside du kan finde i…

Den værste hjemmeside du kan finde i hele Europa det er skærm på rejseplan de gider hverken indbetale dine penge eller udbetalt den når du vinder højt beløb det er en ulovligt hjemmeside at spille på jeg vil ikke bruge det til nogen i kommer til at fortryde jeres liv og fkn 💩 kundeservice

23 gennaio 2026

Syntes nu Vindercasino.dk er et okay…

Syntes nu Vindercasino.dk er et okay sted at spille, forstår ikke altid folks negativ kommentar om casinoer generelt, man vinder nogen gang, andre gange taber man, sådan er det med spil, har nu haft mange sjove timer ved vindercasino.dk, har altid haft en positiv dialog med kundeservice, en lille ting man kunne gøre mere ud af er tiden på udbetalingerne, syntes det tager lidt lang tid nogen gange, men er ikke noget jeg vil give mindre stjerner for, har altid følt mig underholdt når jeg har besøgt vindercasino.dk. og er jo det et casino handler om....underholdning.

10 dicembre 2025

Rammer bonus spil

Rammer bonus spil, spillet reloader, også er mit bonuspil væk. Skriver med support der kun vil give mig 20kr i komptentation. Jeg prøver at forklare, jeg blot vil have mit bonuskøb, men det er udelukket. Kommer ikke igen

26 agosto 2025

kan ikke udbetale

Det er simpelthen for dårligt jeg kan simpelthen ikke udbetale mine penge som jeg har vundet, der står bare fejlkode 21108. Det er ærligt talt svindel

11 agosto 2025

Tager dine penge selvom du vinder

25 luglio 2025

Siden crasher halvdelen af tiden

Siden crasher halvdelen af tiden, og de følger på ingen måde guide-lines for RTP, ligegyldigt hvor meget de end måtte påstå dette. Hold jer langt væk, jeres penge bliver ædt.

30 maggio 2025
Logo di VinderCasino

Risposta di VinderCasino

Hej Mikkel, tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, hvis du har oplevet, at vores side har virket ustabil for dig. Det kan vi godt forstå ikke er nogen god kundeoplevelse.
Vi har for nylig fået hele siden opdateret, så den gerne skulle køre rigtig fint. Det vil du forhåbentlig også opleve, hvis du skulle komme forbi igen.

At vi ikke følger guidelines for RTP er dog på ingen måde korrekt. Alle vores maskiner kører alle på en certificeret RNG, hvor udfaldet af alle spil bestemmes tilfældigt - ligesom det er kravet for alle casinoer med dansk licens.

Hav en god dag.

Med venlig hilsen