Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen maandag kennis gemaakt met Vincken mode in het verzorgingshuis van mijn moeder. Ze kon nu weer eens zelf mee kijken naar de uitgebreide collectie die ze hebben. Super fijn geholpen. Fijne kw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uiterst vriendelijke mensen en zeer behulpzaam! Absoluut niet opdringerig. De collectie is met zorg uitgezocht. Kijk uit naar de herfst/winter collectie.

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vincken komt 2x per jaar in ons zorgcentrum (Veldhoven) en dan koop ik altijd mijn seizoenskleding. Ik slaag altijd, want zij zijn een van de weinigen die nog mooie kleding hebben voor wat oudere mens... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Bij Vincken Mode combineren we stijl en comfort voor de moderne senior. Ons doel is om mode toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of locatie. Daarom organiseren we modeshows en verkoopevenementen door heel Nederland. Specifiek in zorgcentra, verpleeghuizen en serviceflats. Dit maakt het voor senioren eenvoudig en comfortabel om de nieuwste mode te ontdekken en aan te schaffen in hun eigen vertrouwde omgeving.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Klantvriendelijk en fijne service

Erg klantvriendelijk! Fijne service en snelle verzending.

22 settembre 2025

Risposta di Vincken Mode

Bedankt voor je positieve review! We proberen altijd dezelfde dag nog de bestellingen te versturen. Veel plezier met de nieuwe kleding!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne ervaring en goed geholpen

Fijne ervaring en goed geholpen! Ik heb vooraf gebeld om te vragen welke maat het meest geschikt zou zijn voor mijn moeder en kreeg daarbij heel vriendelijk advies. Op basis daarvan heb ik de juiste maat besteld. De bestelling was de volgende dag al in huis en past perfect, Keurig en snel geleverd!

22 settembre 2025

Risposta di Vincken Mode

Beste Annie, Hartelijk dank voor uw positieve review! We wensen uw moeder veel plezier met de nieuwe trui!

Valutata 3 stelle su 5

Mode

Het is jammer dat de communicatie met het bedrijf zeer slecht is. In de middag niet bereikbaar, bij het opgeven van naam wordt er niet teruggebeld. De verzending van de artikelen ging goed, maar ook hier wedt er geen enkele melding gedaan dat de goederen verstuurd waren. Moet dan weer zelf informeren wanner de goederen Verzonden eerden. Al met al is de communicatie zeer slecht. Jammer voor het bedrijf, maar dat verwacht je niet.

18 settembre 2025

Beste M. Vriens,

Bedankt voor uw bestelling en voor het delen van uw ervaring. Uw order is donderdagochtend geplaatst en diezelfde dag nog verzonden. Door een tijdelijke storing bij de bezorgdienst heeft u helaas geen automatische track & trace ontvangen. Nadat u ons vrijdag per mail had benaderd, hebben we u direct handmatig de gegevens toegestuurd.

Wat betreft onze bereikbaarheid: wij zijn zowel via e-mail als via de live chat op onze webshop bereikbaar. De live chat wordt tijdens openingstijden actief gemonitord en berichten worden doorgaans binnen 5 minuten beantwoord. We hebben via de chat geen bericht van u ontvangen.

We vinden het jammer dat u dit als onvoldoende communicatie heeft ervaren. Uw feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze service verder te verbeteren.

Team Vincken Mode

Levertijd

Heel snelle levering

23 maggio 2025

Risposta di Vincken Mode

Bedankt voor uw positieve review! We vinden een snelle levering erg belangrijk en doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk bij u te krijgen. Fijn dat u dat zo hebt ervaren!

Bestelling zorgvuldig verwerkt

Bestelling zorgvuldig verwerkt, kleding netjes verpakt, en vlot verzonden (en ook ontvangen). Als klant goed geïnformeerd gedurende het proces.

15 maggio 2025

Risposta di Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kleding!

heel goede service

Persoonlijk contact en dat vond ik fijn

30 aprile 2025

Risposta di Vincken Mode

Beste Maria, Super bedankt voor uw positieve review! Veel plezier met uw nieuwe kleding!

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden en snel in huis!

Onlangs een bestelling geplaatst en super tevreden! Het pakketje was de volgende dag al in huis. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van het pakket. De kleding is voor mijn moeder en zij is er heel blij mee. Alles helemaal top geregeld. Ik bestel hier zeker vaker!

10 aprile 2025

Risposta di Vincken Mode

Beste Manon, Hartelijk dank voor uw positieve review! We wensen uw moeder veel plezier met de nieuwe kleding. Tot snel!

Super service & klantvriendelijkheid

Vincken mode was een aantal weken geleden aanwezig met een stand in een bejaardentehuis waar mijn oma super goed geholpen is en een nieuwe garderobe heeft aangeschaft. Helaas was 1 item toch niet helemaal naar wens en hebben we contact opgenomen met Vincken mode. Zij waren super snel in communicatie en het verzenden van een retourlabel. Top Service!!

10 aprile 2025

Risposta di Vincken Mode

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je oma goed geholpen is en tevreden is met haar nieuwe kleding!

Super broeken eindelijk gevonden

Nog een paar andere kleurtjes voor mijn moeder besteld, zo,n mooie kwaliteit, pakt geen pluisjes aan, wat bij andere stoffen wel is, sluit mooi aan, streks stof wat heel fijn is, me moeder is er erg blij mee, ze zitten heerlijk zegt ze, ik ben er blij mee, wat hoef geen pluisjes meer af te vegen, verzorging is er ook blij mee, zo makkelijk om aan te trekken, zeggen ze, een win win situatie.
Daarbij komt dat verkoopster mijn heel goed geholpen heeft me keuze en advies, dat was heel fijn, een super team wat verkoop doet, heel erg bedankt, heb eindelijk de juiste broeken voor mijn moeder, dank jullie wel, voor advies, maar vooral ook voor jullie vriendelijkheid, en behulpzaamheid, en de snelle service, dat verdient een grote pluim, tot gauw, zou ik willen zeggen.

15 marzo 2025

Risposta di Vincken Mode

Beste Gerrie, bedankt voor uw nieuwe aankoop! We zijn blij dat de broeken uw moeder zo goed bevallen. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en de service naar wens was. Tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Vakkundig smaakvol en gezellig…

Vakkundig smaakvol en gezellig mijnmoeder van 88 geholpen aan nieuwe outfit!
De datum van het najaar al in mijn agenda gezet…

26 febbraio 2025

Risposta di Vincken Mode

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij wensen uw moeder veel plezier met de nieuwe kleding. Tot binnenkort!

Top!!

Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Goede service

29 gennaio 2025

Risposta di Vincken Mode

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de hulp die we hebben geboden!

Valutata 5 stelle su 5

Snel contact via de live chat!

Voor mijn moeder 2 poloshirts gekocht. Ik had een vraag met betrekking tot de maat en werd snel te woord gestaan via de live chat. Erg vriendelijk geholpen!

21 gennaio 2025

Risposta di Vincken Mode

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent via de live chat. We hopen dat uw moeder veel plezier heeft van de poloshirts!

Goede eerste ervaring

Bestelling bevestigd via WhatsApp

7 gennaio 2025

Risposta di Vincken Mode

Wat fijn dat uw eerste ervaring zo positief was! Bedankt voor uw feedback. Wij streven altijd naar snelle service!

Valutata 5 stelle su 5

Het gewenste artikel was uitverkocht…

Het gewenste artikel was uitverkocht maar er werd een goed alternatief aangeboden en dat was prima!

3 dicembre 2024

Risposta di Vincken Mode

Bedankt voor uw review! Soms komt het voor dat artikelen uitverkocht raken, maar wij doen ons best om altijd een passend alternatief te bieden. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de oplossing!

Telefonisch een bestelling geplaatst

Telefonisch een bestelling geplaatst, erg vriendelijk en de volgende dag al in huis!

22 novembre 2024

Risposta di Vincken Mode

Fijn om te horen dat u zo snel geholpen werd en dat uw bestelling snel geleverd is. Bedankt voor uw positieve feedback!

goede ervaring!

Online kleding besteld. Mooie spullen en aardige mensen!

22 novembre 2024

Risposta di Vincken Mode

Dank u wel voor uw review! Het doet ons goed om te weten dat u tevreden bent met uw bestelling en onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kleding!

Bestelling vlot geleverd

Bestelling vlot geleverd. Ze belde me over de bestelling omdat het veel was en of het wel klopte super fijn goede controle. Alles netjes geleverd.

16 ottobre 2024

Risposta di Vincken Mode

Dank u wel voor uw review! Wij vinden het belangrijk om goed te controleren of alles klopt, zodat u geen onverwachte verrassingen heeft. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più