Afgelopen maandag kennis gemaakt met Vincken mode in het verzorgingshuis van mijn moeder. Ze kon nu weer eens zelf mee kijken naar de uitgebreide collectie die ze hebben. Super fijn geholpen. Fijne kw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uiterst vriendelijke mensen en zeer behulpzaam! Absoluut niet opdringerig. De collectie is met zorg uitgezocht. Kijk uit naar de herfst/winter collectie.
L'azienda ha risposto
Vincken komt 2x per jaar in ons zorgcentrum (Veldhoven) en dan koop ik altijd mijn seizoenskleding. Ik slaag altijd, want zij zijn een van de weinigen die nog mooie kleding hebben voor wat oudere mens... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Vincken Mode combineren we stijl en comfort voor de moderne senior. Ons doel is om mode toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of locatie. Daarom organiseren we modeshows en verkoopevenementen door heel Nederland. Specifiek in zorgcentra, verpleeghuizen en serviceflats. Dit maakt het voor senioren eenvoudig en comfortabel om de nieuwste mode te ontdekken en aan te schaffen in hun eigen vertrouwde omgeving.
Paesi Bassi
Erg klantvriendelijk! Fijne service en snelle verzending.

Risposta di Vincken Mode
Fijne ervaring en goed geholpen! Ik heb vooraf gebeld om te vragen welke maat het meest geschikt zou zijn voor mijn moeder en kreeg daarbij heel vriendelijk advies. Op basis daarvan heb ik de juiste maat besteld. De bestelling was de volgende dag al in huis en past perfect, Keurig en snel geleverd!

Risposta di Vincken Mode
Het is jammer dat de communicatie met het bedrijf zeer slecht is. In de middag niet bereikbaar, bij het opgeven van naam wordt er niet teruggebeld. De verzending van de artikelen ging goed, maar ook hier wedt er geen enkele melding gedaan dat de goederen verstuurd waren. Moet dan weer zelf informeren wanner de goederen Verzonden eerden. Al met al is de communicatie zeer slecht. Jammer voor het bedrijf, maar dat verwacht je niet.

Risposta di Vincken Mode
Mooie kwaliteit en zeer snel in huis
Vriendelijke communicatie:)

Risposta di Vincken Mode
Bestelling zorgvuldig verwerkt, kleding netjes verpakt, en vlot verzonden (en ook ontvangen). Als klant goed geïnformeerd gedurende het proces.

Risposta di Vincken Mode
Onlangs een bestelling geplaatst en super tevreden! Het pakketje was de volgende dag al in huis. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van het pakket. De kleding is voor mijn moeder en zij is er heel blij mee. Alles helemaal top geregeld. Ik bestel hier zeker vaker!

Risposta di Vincken Mode
Vincken mode was een aantal weken geleden aanwezig met een stand in een bejaardentehuis waar mijn oma super goed geholpen is en een nieuwe garderobe heeft aangeschaft. Helaas was 1 item toch niet helemaal naar wens en hebben we contact opgenomen met Vincken mode. Zij waren super snel in communicatie en het verzenden van een retourlabel. Top Service!!

Risposta di Vincken Mode
Nog een paar andere kleurtjes voor mijn moeder besteld, zo,n mooie kwaliteit, pakt geen pluisjes aan, wat bij andere stoffen wel is, sluit mooi aan, streks stof wat heel fijn is, me moeder is er erg blij mee, ze zitten heerlijk zegt ze, ik ben er blij mee, wat hoef geen pluisjes meer af te vegen, verzorging is er ook blij mee, zo makkelijk om aan te trekken, zeggen ze, een win win situatie.
Daarbij komt dat verkoopster mijn heel goed geholpen heeft me keuze en advies, dat was heel fijn, een super team wat verkoop doet, heel erg bedankt, heb eindelijk de juiste broeken voor mijn moeder, dank jullie wel, voor advies, maar vooral ook voor jullie vriendelijkheid, en behulpzaamheid, en de snelle service, dat verdient een grote pluim, tot gauw, zou ik willen zeggen.

Risposta di Vincken Mode
Vakkundig smaakvol en gezellig mijnmoeder van 88 geholpen aan nieuwe outfit!
De datum van het najaar al in mijn agenda gezet…

Risposta di Vincken Mode
Voor mijn moeder 2 poloshirts gekocht. Ik had een vraag met betrekking tot de maat en werd snel te woord gestaan via de live chat. Erg vriendelijk geholpen!

Bestelling bevestigd via WhatsApp

Risposta di Vincken Mode
Het gewenste artikel was uitverkocht maar er werd een goed alternatief aangeboden en dat was prima!

Risposta di Vincken Mode
Telefonisch een bestelling geplaatst, erg vriendelijk en de volgende dag al in huis!

Risposta di Vincken Mode
Online kleding besteld. Mooie spullen en aardige mensen!

Risposta di Vincken Mode
Bestelling vlot geleverd. Ze belde me over de bestelling omdat het veel was en of het wel klopte super fijn goede controle. Alles netjes geleverd.

Risposta di Vincken Mode
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.