Vinbutikken.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Deltog i årets jule-/nytårssmagning i den Gamle Rådhussal i Roskilde på Stændertorvet. Peter gav en rigtig god introduktion til omr. omkring og langs Rhinen i det vestlige Tyskland og ned t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God service och kommunikation Vinbutikken har ett bra utbud av tyska viner. Det var enkelt att använda deras hemsida och hitta det jag letade efter. Visst, dessa två saker finner man på andra hemsi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde arrangeret en privat vinsmagning blandt gode venner. Det blev en fantastisk aften med dejlig vin og mad, og alle har meldt positivt tilbage på oplevelsen. Vinbutikken har et interessant udv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Vinbutikken.dk. Danmarks absolutte bedste svar på fantastiske flotte vine fra Baden. Peter`s viden og udbud er i den absolutte top. For alle jer der ikke kender... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtigt betjening.

Hurtigt betjening.

2 dicembre 2025

Risposta di Vinbutikken.dk

Tak John for den fine anmeldelse.
Vi har god succes med GLS, de er gode og hurtige.

Valutata 5 stelle su 5

Deltog i årets jule-/nytårssmagning i…

Peter gav en rigtig god introduktion til omr. omkring og langs Rhinen i det vestlige Tyskland og ned til grænsebyen Konstanz.

10 fl. og masser af lækker tapas bød arr. på og tør godt sige at alle gæster/deltagere udviste stor begejstring og god spørgelyst.

Absolut anbefalelsesværdigt til den nye som garvede vinkender.

Vi kommer igen med sikkerhed og smager på nye vine..

Prost - Zum wohl.... ;-)

8 novembre 2025

Hurtigt og godt

Vinbutikken.dk ekspederer hurtigt din ordre (i mit tilfælde til afhentning på lager) - og vinene er bestemt gode.

2 novembre 2025

Risposta di Vinbutikken.dk

Tak Gorm for dde fine ord.
Altid en fornøjelse at have dig på besøg

Vinsmagning

Kom med gode vine fra Baden, og med meget god og fascinerende forklaring samt beskrivelse af vinene og området.

17 settembre 2025

Tak for de fine ord.
Glad for at du synes det var godt

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe viden om vin og god til at inspirere. God service

6 settembre 2025

Risposta di Vinbutikken.dk

Tak Jesper for de fine ord,
Vi gør hvad vi kan så gald for at det kan ses af vores kunder

Valutata 5 stelle su 5

Super god vin og fantastisk personale/ejer

For det første: Super god vin! Dernæst er Peter virkelig god til at finde frem til lige præcis dét, man godt kan lide. Han står med åbne arme i sin hyggelige vinkælder, hvor man altid er velkommen. Kæmpe anbefaling herfra.

18 agosto 2025

Kære Kristine,
tak for den fine anmeldelse,
Vi gør vores bedste og er super glad for at have dig som kunde
Peter
PS. og ja du er altid velkommen

Vinsmagning

Meget hyggelig vinsmagning og hurtig levering af bestilt vin

21 giugno 2025

Tak Henrik
Hyggeligt at du var der,
Det er mega hyggeligt

Glimrende vine!

Jeg har drukket to af de seks forskellige vine, jeg købte hos Vinbutikken.dk, og de har været virkelig velsmagende. Priserne syntes rimelige, og servicen var god og hurtig. Jeg ville dog foretrække, at et køb på 1000 kr. eller lignende udløste gratis porto.

9 giugno 2025

Risposta di Vinbutikken.dk

Kære Stefan, Det er dejligt at du er glade for vinene. Det er et super område Baden. Vi har valgt en strategi at vinene skal være så billige som mulige, hvilket bør være til alle kunders fordel, Det betyder så bare at gratis fragt kan vi først tilbyde ved 2.000 kr.

Vi kan selvfølgelig godt overveje om vi skal sætte prisen på vinen op så vi kan tilbyde gratis fragt ved 1.000, men jeg tror at vi holder fast i at sælge vinene så billigt som muligt. Prost Peter

Før vi smagte på vinen

Før vi smagte på vinen, blev vi oplyst om, hvad vi kunne forvente os af smag og hvilken mad, vinen ville passe godt til. Peter har stor viden om de vine, han importerer og sælger og så yder han en god service.

7 giugno 2025

Tak Ellen, Altid en fornøjelse at have besøg af dig i vinkælderen. Prost Peter

Sublim betjening

Sublim betjening, hurtig levering

14 maggio 2025

Tak Kurt, godt at vi kunne hjælpe. Prost Peter

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più