Valutata 4 stelle su 5

Zondag 9 oktober een leuke en informatieve epson sublimatieprinter workshop gehad bij Villafolie. Het was een duidelijke workshop en prettig om zelf ook iets te mogen sublimeren zodat je meteen een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

tsja wat moet ik zeggen... gewoon de beste service EVER! een bepaalde folie was op en daarmee uit het assortiment. ze hebben direct rondgebeld of ze het ergens anders nog voor me konden best... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Super goede service!

Ik ben hier vorig jaar een keer in de winkel geweest en toen al super goed geholpen. Nu wilde ik de nieuwe Cameo 5a en heb ik deze online besteld. Ik zag dat deze in Almere ook op te halen was in de winkel, maar zou dat met werk niet redden dus uiteindelijk gekozen voor verzending.
Ik werd toen gebeld of ze de machine bij mij thuis mocht komen afleveren. Dat noem ik pas service! Superlief en ik kan een dag eerder beginnen met plotteren!
Nogmaals bedankt voor de goede service!

17 febbraio 2026

10/10!

Super goede, vriendelijke en snelle service. Last minute vinyl nodig en dit werd met spoed ingepakt en verstuurd. Binnen 24 uur in huis. Toppers!

18 dicembre 2025

Service with a smile :-)

Ik had voor een opdracht een speciale kleur oranje nodig en het moest ook nog op een softshelljas. Er werd meteen gekeken welk merk block out flex het dichtst bij die kleur zou komen. Mijn bestelling was daarna supersnel binnen. Gisteren besteld en de pakketbezorger stond net al aan de deur. Alles met liefde verpakt en de kleur is spot on. Dank je wel weer voor je goede en snelle service Linda ❤️

17 maggio 2025
Logo di Villafolie

Risposta di Villafolie

Dank je wel voor de review Monique! Fijn dat alles gelukt is!

Valutata 1 stelle su 5

Misleidende voorraad en totaal geen communicatie

Ik koos ervoor om bij Villafolie te bestellen omdat zij alle kleuren Siser Sparkle op voorraad hadden die ik nodig heb voor mijn project.

Tot mijn verbazing werd de volgende dag, zonder enige communicatie, één van de kleuren (Siser Sparkle Gold Star) van mijn factuur verwijderd en het pakket direct daarna verzonden. Geen mail, geen overleg, niets. Ik heb geprobeerd te bellen toen ik dit zag, maar er werd niet opgenomen of terug gebeld.

Het meest frustrerende? Het product staat op de website nog steeds als “op voorraad”. Waarom wordt het dan niet gewoon geleverd? Dit is misleidend, je kunt niet doen alsof je iets op voorraad hebt, het vervolgens niet leveren én geen contact opnemen met de klant om te overleggen wat ze willen.

Erg jammer, want nu moet ik de kleur alsnog elders bestellen. Achteraf gezien had ik beter direct bij een andere partij kunnen bestellen die wél alles op voorraad had. Maar ja, hoe kun je dat weten als het product op de site gewoon als beschikbaar wordt weergegeven, terwijl dat dus overduidelijk niet zo is? Heel vreemd en zeer onprofessioneel.

16 maggio 2025
Logo di Villafolie

Risposta di Villafolie

Lieve Sanne,
Oh jee wat schrik ik van deze review! Vervelend dat je je zo misleidt voelt bij ons, uiteraard niet de bedoeling!
Er is bij je order bij 1 product misgegaan en het is echt niet fijn dat je je project niet kan afmaken omdat wij deze niet hebben geleverd.
Ik zie ook dat het al direct is teruggestort, hopelijk heb je het geld al binnen.
Ik heb gecheckt bij mijn collega's, we hebben een fout gemaakt met de voorraad, geen excuus uiteraard.
Ik heb gekeken of we een gemiste oproep hebben maar dat kan ik lastiger terug zien omdat we veel gebeld worden. Maar wij reageren altijd, via mail, whatsapp, chat op FB of Insta of telefoon. Alleen kan het bij ons druk zijn dat we de telefoon niet kunnen opnemen.

Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, laat gerust weten.

Met vriendelijke groet, Linda - Villafolie

Valutata 5 stelle su 5

Goede informatie en supersnelle verzending

Mijn hittepers hield er in het weekend mee op.

Toen ik met Villafolie contact opnam kreeg ik uitgebreide voorlichting over de pers die ik wilde bestellen.

Beloofd werd dezelfde dag nog het apparaat te versturen. Een dag later kan ik weer persen, en hoe! Volautomatisch! Wat een service!
Loklik autopress 2

18 marzo 2025

Aanrader!

Snelle levering, bestelling netjes ingepakt en ruim assortiment met fijne prijzen. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Aanrader!

18 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel hartelijk ontvangen

Ik ben heel hartelijk ontvangen. Leuke mensen, sfeer was gezellig. Mooie ruimte om alle printers van Epson te zien. Het was een eer om hier te mogen zijn. De presentatie was kort maar krachtig! Ook de uitleg aan tafel was fijn. De sublimatie presentaties aan tafel waren heel prachtig gesublimeerd en erg leuk gepresenteerd. Hierdoor wilde ik van alles en nog wat kopen 😄 En vooral heel inspirerend.

Daarnaast wil ik iedereen bedanken en ook bedankt voor de leuke spulletjes in het tasje en de lekkernijen🥰

Valutata 5 stelle su 5

Een top demonstratie gehad!

De Epson demo was echt heel goed geregeld. Duidelijk presentatie, die niet te lang duurde en ruimte was voor een grapje. Het heeft ons duidelijk gemaakt om voor een echte sublimatie printer te gaan en niet voor een ombouw. Ook was er bij de workshops alle ruimte om je vragen te stellen.
En de zelf gemaakte hapjes waren echt een kers op de taart.

Leuk ontvangst

Leuk ontvangst, heel hartelijk. Mooie ruimte heel bijzonder om ook die proffesionele Epson printers te zien. Duidelijke en niet te lange power point presentatie, ook de uitleg aan de tafels heel prettig. Voor ons is het nu ook duidelijk we gaan voor de Epson 100 en gaan niet rommelen met n ombouw, dan maar eventjes doorsparen.
Ook hartelijk dank voor het tasje, de uitrijkaart en het lekkers van Linda haar moeder!!

Villafolie?!

Villafolie?! Jaaaa ik ben er erg blij mee. Ze zijn betrokken met de klant ze zijn betrouwbaar, ze geven goede adviezen ze zijn altijd vriendelijk en hebben vooral goede kennis over hun producten.
Villafolie : 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

16 maggio 2023

Echt super goede service

Echt super goede service! Bestelling goed aangekomen! Ook goede hulp wanneer je dat nodig hebt als je iets met de machine aan het maken bent en je snapt het niet meer! Snelle reactie!

12 gennaio 2023
Valutata 3 stelle su 5

Ik geef 3 sterren voor de workshop…

Ik geef 4 sterren voor de workshop sublimatie. De overloop van de ene groep naar de andere groep was te dicht op elkaar. Het is logisch dat mensen in de groep voor je wat willen kopen en hierdoor ontstond er geroezemoes waardoor je niet de gehele informatie kon verstaan.

9 ottobre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Fijne Epson sublimatie printer workshop

Het was een duidelijke workshop en prettig om zelf ook iets te mogen sublimeren zodat je meteen een gevoel krijgt bij het materiaal en hoe je een mok sublimeerd.
Het werd met rust gegeven en iedereen jwam met vragen aan de beurt.
Zeker een aanrader. Dank Linda en je team het was een fijne leerzame ochtend.

9 ottobre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più