Wir haben ein wunderschön und liebevoll gestaltetes Paket bekommen. Es war unglaublich persönlich verpackt und definitiv nicht Standard! Das Produkt an sich ist hochwertig verarbeitet und kam als Ges... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I have several sets of keys and hate having them rattling around in my bag. I was after something simple and beautifully made to keep my keys better organised. After much research, I came across Vildf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Købte et brilleetui med indgravering som en fødselsdagsgave, men var lidt presset på tid. Jeg spurgte onsdag aften, om de kunne fremskynde ordren. Sergio fra Vildform svarede inden for tyve minutter s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
My old sunglasses cases needed an upgrade, and I liked the look of those from Vildform. They arrived in good time, beautifully wrapped and packaged. The cases themselves look marvellous, and they feel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Håndlavede lædervarer, livsstilsprodukter og tilbehør fremstillet udelukkende af naturlige råvarer: læder, træ og uld. Designet og produceret i Nykøbing Mors
Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Flotte produkter og fantastisk købsoplevelse - alene indpakning er en oplevelse værd

Risposta di Vildform
Forrygende flot håndværk, til en rigtig attraktiv pris, i de bedste materialer. Jeg har aldrig set lignende. Læg dertil en meget flot og detaljeret indpakning, og du har en komplet fantastisk pakke.
Min bedste anbefaling.

Risposta di Vildform
Kan klart anbefales👍 super god kvalitet og rigtig god service 😄

Risposta di Vildform
Godt produkt leveret til tiden, og med en personlig hilsen.

Risposta di Vildform
Jeg modtog to brilleetuier af høj kvalitet. Der lå en lædernøglering som gave i pakken. Alt var pakke fint ind og med en personlig håndskreven hilsen. De havde virkelig gjort sig umage med både produkt og levering. Det var en dejlig overraskelse som jeg satte meget pris på.

Risposta di Vildform
Købte en nøglepung i læder. Modtog den få dage efter i lækker indpakning og en flot håndskrevet hilsen med tak for handlen.
Nøglepungen er i en rigtig god kvalitet og føles lækker og flot lavet!
Er så glad for min handel at jeg tænker at kontakte Sergio og spørge om han kan og vil lave en lækker tegnebog efter mine behov.
Tak for handlen Sergio!

Risposta di Vildform
Varen kom meget hurtigt - levede fuldt ud op til forventningerne. Flot kvalitet! Og med en sød personlig hilsen. Lige til at blive i godt humør af!

Risposta di Vildform
I am very pleased with the card holder I bought. Its a beautifully crafted quality product. Just what I was looking for. It also came in a beautiful giftwrap.
Thank you.

Risposta di Vildform
Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering med en personlig hilsen. Lækre produkter. All i alt super tilfreds, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

Risposta di Vildform
Sergio Kuraitis, er et sted hvor jeg fandt personlighed bag produkter, man kan mærke det er en passion bag hvert produkt. Dette har en stor betydning for mig, for at vide det er et produkt af kvalitet.
Jeg er så glad for mine ting fra Kuraitis.dk, og vil klart anbefale den til alle der har en forkærlighed for læder produkter lavet med passion og af kvalitet.

Risposta di Vildform
Super service 👍og virkelige super god kvalitet på de håndlavede produkter 👍⭐⭐⭐⭐⭐

Risposta di Vildform
Bestilte 2 brilleituier, virkeligt godt håndværk og kvaliteten er helt i top, så kan kun anbefale kuraitis, hvis man kan lide kvalitet.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.