VignetNodig.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Schrijven Ik ben erg tevreden over de service van VignetNodig.nl. Het bestellen van de milieusticker voor Frankrijk verliep eenvoudig en overzichtelijk. De bestelling werd snel verwerkt en ik werd go... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Doordat degene die zou rijden zijn groene kaart kwijt was, moesten we ineens op korte termijn een vignet regelen voor mijn auto. Via VignetNodig heel snel online een tijdelijk vignet gekregen in afwa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel snel had ik bedacht nog een vignet voor Frankrijk te moeten regelen. Snel en makkelijk besteld maar toch daarna even opgezocht hoelang zo’n vignet eigenlijk geldig is. Blijkt dus gewoon onbeperk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Milieusticker besteld via VignetNodig, maar ik kreeg maar geen reactie vanuit air.gouv.fr Mailtje gestuurd naar VignetNodig, en er werd direct actie ondernomen en binnen no time was alles geregeld!... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di mediazione

Scritti dall'azienda

Vignetnodig is een jong, groeiend en innovatief bedrijf die tot stand is gekomen tijdens de voorbereidingen van een vakantie naar Frankrijk. Het bleek voor vertrek een lastig en tijdrovend proces om een milieusticker aan te vragen. Vignetnodig speelt in op deze lastigheid. Vignetnodig maakt het voor de nederlandstalige vakantiegangers en zakelijke reizigers mogelijk om binnen 1 minuut een aanvraagformulier te voltooien voor een Milieusticker. Wat wij doen? Wij gebruiken uw ingediende aanvraagformulier en zetten dit middels intelligente software om in een aanvraag voor het milieuvignet Frankrijk en Duitsland. Vignetnodig treedt dus op als intermediair tussen u en de Franse en Duitse overheid. Zo voorkomt u het doorlopen van tijdrovend en onduidelijk proces bij de overheid en maakt u gebruik van onze software en expertise op dit gebied. Ons doel is om alle nederlandstalige reizigers op een eenvoudige en snelle wijze te ondersteunen in de aanvraag van een milieusticker. Onze beschikbare betaalmethoden dragen bij aan deze doelstelling vanwege de gangbaarheid en eenvoud. U kunt bij ons betalen met: IDEAL, Paypal, Klarna en Bancontact. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen via info@vignetnodig.nl. Vergeet voordat u de vraag stelt niet eerst de FAQ te bekijken. 95% van de gestelde vragen wordt beantwoord in de FAQ.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

226 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Duidelijk en snelle levering

Mijn kennis van de Franse taal is niet bijzonder en ik wilde geen fout vignet bestellen. Deze site was duidelijk en ik had het vignet binnen een paar dagen binnen. Prima geregeld dus!

26 gennaio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Handige dienst, niet goedkoop

Handige dienst, niet goedkoop. Proces tot aan uiteindelijke levering duurde best lang, dus een tussentijdse update was wel welkom geweest. Net op het moment dat ik een informatie verzoek ernaar had gedaan, kwam het vignet binnen. Verder uiteindelijk tevreden over het geleverde vignet !

16 febbraio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Het adres voor Tol zaken.

Makkelijk te bestellen, de 5e ster niet omdat ze aangeven dat je een goede foto van het kentekenbewijs, achterzijde, moet hebben ingesloten?! Maar dat dus alsnog afgekeurd kan worden. Ik adviseer dat direct in de app te controleren, dan een 5e ster!

27 aprile 2024
Logo di VignetNodig.nl

Risposta di VignetNodig.nl

Dag Tim,

Bedankt voor je review. Je doet een hele goede suggestie. Het voornemen is ook om dit te integreren op ons platform. Het is echter niet heel simpel omdat er verschillende soorten kentekenbewijzen zijn (pasjes en documenten).

Reviews zoals dit kunnen we wat mee en daar willen we je voor bedanken! Keep up the good work!

Magnefique

Simpel, snel en goed!

In plaats van eindeloze vragen in moeilijk opgestelde formulieren waren we klaar met zeer beknopte informatie. Heel veel tijd en moeite bespaard.

18 agosto 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più