Zelf al vele jaren tevreden klant bij Victoria en intussen bijna 8jaar consulente… Elke keer weer opnieuw prachtige juwelen waar ik graag mee show. Een heel mooie bijverdienste, waar ik mezelf gra... Leggi di più
Al 10 jaar ben ik actief bij Victoria, eerst als consulente en de voorbije 8 jaar als teamverantwoordelijke. Superjob en vlot combineerbaar met mijn drukke dagjob en mijn gezin. Extra verdienste om... Leggi di più
Zeer mooie en betaalbare fantasie juwelen. Kan je zowel via een leuk Victoria Shop moment kopen of online, altijd handig als je nog snel een nieuw juweeltje wil voor jezelf of als cadeautje, en we gev... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Aankoopbon gekregen ter vervanging van…
Aankoopbon gekregen ter vervanging van ring die stuk was en die ze niet meer konden vervangen. Nu wil ik iets aankopen via hun website en kan mijn bon niet inwisselen omdat ze hem niet herkennen. Bedankt Kathleen Fierens voor me een aankoopbon te geven waar men niks mee kan doen. Oplichting eerste klas.
In december een gouden schakelarmband…
In december een gouden schakelarmband gekocht bij Victoria als kerst cadeau voor mijn moeder. Mijn moeder heeft de schakelarmband nog geen 3 maanden gedragen en er vertonen nu al verkleuringen op de schakels van de armband. Ik en mijn moeder natuurlijk helemaal geschrokken hiervan en we we waren van plan om het op te sturen en om uiteindelijk een nieuwe armband terug te krijgen omdat Victoria ‘levenslange garantie bied’ (niet dus) Mijn moeder kreeg haar oude schakelarmband terug en heeft dus geen nieuwe armband gekregen. Victoria zag geen verkleuringen op schakelarmband maar, wel krasjes terwijl staal vrijwel nooit hoort te krassen! Wij zijn zwaar teleurgesteld in de services van Victoria en adviseren mensen om hier niks te kopen als je garantie over je sieraden wilt. Nog geen 1 ster waard eigenlijk.
Het is dikke brol en werkt via pyramide…
Het is dikke brol en werkt via pyramide systeem.
Alleen domme mensen trappen in de val onder het mom van "bijverdiensten" . Eigenlijk is het de bedoeling om vrienden en familie uit te melken met rommel. Eenmaal uw kennissenkring uitgebuit is sta je daar schoon.
Alleen victoria wordt er goed van. Domme mensen kopen deze producten en nog dommere mensen worden consulente. Wanneer ik iem. Hoor zeggen "ik ben ook victoria consulente" dan weet ik direct hoe dom ze is.
Het bedrijf heeft geen fysieke winkels omdat ze rommel verkopen via domme goedgelovige mensen die wel verpatsen aan hun vriendenkring. Daarna beseffen ze hoe dom ze zijn geweest en stoppen er ook met. Ze blijven wel opgescheept met de klachten van fam. En vrienden na de aankoop. Ze verliezen dus ook nog eens hun vriendenkring. 🤣.
Dom...dommer...domst. zo werkt het.pyramidesysteem van victoria shit.
Zelf al vele jaren tevreden klant bij…
Elke keer weer opnieuw prachtige juwelen waar ik graag mee show. Een heel mooie bijverdienste, waar ik mezelf graag extra mee verwen 🤩
Een job die ik met hart en ziel doe, mensen gelukkig maken is toch het mooiste wat er bestaat… 😀
Zeer betrouwbare firma die kwaliteit…
Zeer betrouwbare firma die kwaliteit aflevert. Je weet wat je koopt en ik heb van geen enkele aankoop al spijt gehad. Past de maat niet of is het toch niet wat je juist wilt, je kan het juweel gemakkelijk omruilen. Zeer goede dienst naverkoop!!! Ook als er een steentje verloren is, heb je garantie. Ik ben nu een tijdje geleden gestart als consulente en nog geen moment spijt van gehad!
J'adore et je recommande !
Top juwelen voor kleine prijsjes
Top juwelen voor kleine prijsjes! Ik ben fan!
Victoria draag ik reeds 10 jaar in mijn…
Victoria draag ik reeds 10 jaar in mijn hart.
Niet alleen de mooie sierraden, ook de kwaliteit en garantie is even belangrijk en deze is super!
De magnifiques bijoux
De magnifiques bijoux! une belle qualité et un service après vente au top.
Dé job die me voldoening geeft!
Extra verdienste om leuke dingen mee te doen, toffe cadeautjes, een heeeeeleboel gratis juwelen, en bovendien nog feestjes en reizen. Blij dat ik de sprong gemaakt heb! Jij ook. 0495 24 57 47
Une belle aventure chez Victoria en…
Une belle aventure chez Victoria en tant que conseiller !
Une expérience riche en échanges, en apprentissages (formation gratuite !) et en confiance.
Et un plus (€€€) pour arrondir les fins des mois !
Merci à l’équipe pour cette opportunité ! 💎
Kwaliteitssieraden
Kwaliteitssieraden, levenslange garantie op verkleuring, eersteklas aftersales-service en de meeste juwelen kosten minder dan 50€!
Bijoux abordable
Bijoux abordable. Choix pour tout style.
Service apres evnte un top le tout est d'avoir une très bonne conseillère 🥰
Gewoonweg een topjob!
13 jaar geleden startte ik een nieuw avontuur met het gedacht van: ik zie wel wat het wordt. Maar wat een topjob! Dit had ik nooit verwacht. Door de jaren heen heb ik zoveel nieuwe contacten kunnen leggen en vriendinnen gemaakt en daar werd ik dan nog eens voor beloond met een mooie commissie, cadeau’s, feesten en reizen. Ik heb er bijna spijt van dat ik Victoria niet vroeger kende.
J'ai commencé l'aventure y à peut en…
J'ai commencé l'aventure y à peut en avril 2025 et aucun regret au contraire j'aimerais en faire un vrai métier à temps complet car le contact avec les clients est top des cadeaux 🎁🤩 et beaucoup d'autres choses je recommande et de la qualité 🤩
J’ai commencé l’aventure en 2005 ce…
J’ai commencé l’aventure en 2005 ce qu’elle m’a apporté… un complément de revenu, de la confiance en soi, des cadeaux, de belles rencontres…ensuite j’ai malheureusement dû arrêter! Et puis en 2021 j’ai cherché une activité complémentaire et Victoria m’est apparue comme une évidence je me suis donc relancée ce qu’elle m’apporte aujourd’hui ? De la confiance en soi encore et toujours, des cadeaux, des soirées exceptionnelles, des voyages, des commissions non négligeable, de belles opportunités de briller 🤩
Victoria : du bonheur depuis 20 ans
Bientôt 20 ans que je vis Victoria !
Victoria, ce n'est pas un travail, c'est une passion, une passion partagée, que ce soit avec les hôtesses, les clientes, les collègues et aussi l'équipe de la société Victoria.
J'en profite pour remercier chacune de mes hôtesses et de mes clientes qui me font confiance depuis tant d'années.
Victoria, c'est de magnifiques collections, renouvelées chaque année avec des "temporaires" en édition limitée deux fois par an. Des bijoux pour tous les goûts, tous les budgets.
Victoria, c'est aussi un super service après-vente !
Etre conseillère Victoria, c'est un job que je fais à mon rythme, sans pression, sans contrainte et sans investissement.
Victoria, ce sont aussi des cadeaux, des week-ends, des soirées, de magnifiques voyages (récemment Sicile, Sénégal, Ibiza, ...)
Vous souhaitez me rejoindre ? N'hésitez pas à me contacter ;-)
Merci Victoria !
Georgette Mathieu
Secteur Liège / Belgique
Victoria une marque de bijoux de bijoux…
Victoria une marque de bijoux de bijoux de qualité à prix raisonnable. Une entreprise qui valorise le travail de ses collaborateurs.
VICTORIAMAKESYOUSHINE
Ik werk ondertussen al 15 jaar als Victoria Consulente en sinds 4 jaar als Groepsverantwoordelijke en kan met de hand op het hart zeggen dat dit één van de mooiste keuzes is die ik ooit gemaakt heb.
Stijlvolle juwelen die een stukje luxe en zelfvertrouwen brengen bij elke vrouw die ze draagt, van tijdloze klassiekers tot trendy eyecatchers.
De persoonlijke service die ik kan geven aan mijn klanten geeft mij steeds een geweldig gevoel.
Het coachen en bijsturen van mijn teamleden geeft mij een echte boost en zorgt ervoor dat ik met plezier en vastberadenheid hiermee nog een hele tijd wil doorgaan.
Super bijverdienste
Reeds 32 jaar ben ik consulente waarvan al 20 jaar groepsverantwoordelijke. Een betere bijverdienste kan je niet vinden. Zeer leuke en betaalbare juwelen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.