Viby VVS Og Blik Recensioni 9

2,5

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Har fået 2 badevær renoveret for samlet…

Har fået 2 badevær renoveret for samlet ca 310000 kr. Det var svært at få aftaler til at holde og hele forløbet blev et par mdr forsinket. Det var ikke altid, der var givet besked om det, når der pludselig stod en håndværker i huset kl. 6.45 og kommunikationen ikke var sjældent helt på plads. Badevær er blevet pæne, men så er der alligevel ting/forhold der ikke er udført særlig godt, bl.a. cement fuger i brusebad, løse klinker og afløb monteret forkert. Flere forhold dukkede op i tilstandsrapport < 1 år efter udførelsen fra Viby VVS og Blik, som de nægtede at have noget med at gøre og som til tider blev besvaret med meget ubehagelig tone.

28 ottobre 2024

Fint håndværk, ringe koordination

Fint håndværk, ringe koordination. Vi skulle have lavet noget zink- inddækning sammen med nye tagglas. Viby VVS og Blik skulle koordinere opgaven med glarmesteren. De kommer uanmeldt og måler op. Kommer så 3 dage senere, igen uanmeldt og vil starte på arbejdet. Da vi er på ferie får de besked om at komme igen ugen efter. Her afmonterer de så glassene og tager mål og vil så forlade opgaven til næste dag - uden afdækning.
De laver afdækning på vores anmodning og kommer så næste dag og afslutter deres opgave. Glarmesteren har først lige bestil glas der så kommer 14 dage senere. Vi modtager regning der er 67% over tilbudspris. Argument: ekstra krævet afdækning og faktisk brugte timer.

5 maggio 2025

Jeg fik repareret en termostat og…

Jeg fik repareret en termostat og betalte ca 1300kr den virkede ikke og samme firma kom og han sagde den virkede da han gik ud afd døren. Ny regning 1300 kr. Den virker stadigvæk ikke. Så aldrig mere det firma.

20 gennaio 2024
Logo di Viby VVS Og Blik

Risposta di Viby VVS Og Blik

Hej Signe
Jeg er ked af din dårlige oplevelse. Jeg har kigget i vores kundekatotek, men kan ikke finde en debitor med dit navn. Vil du kontakte mig for afklaring.
Info@viby-vvs.dk / 86292935
Mvh Lene Viby VVS

En utrolig frustrende process. Kan ikke anbefales.

Vi har desværre haft en meget dårlig oplevelse. Et projekt som skulle have taget tre dage endte med at tage 3 uger hvor vi ikke kunne bruge vores bruser overhovedet i 4 af dagene.
Der blev efterladt rester af fliser og metalstumer i afløbet og værst af alt så var der en forfærdelig kommunikation fra virksomhedens side.
Først sendte de informationen til den forkerte mail. Det benævnte vi men de endte med fortsat at kontakte os via den forkerte mail, selv efter at vi gentagende gange nævnte det. Herudover lovede de at ringe tilbage med en opdatering i løbet af dagen eller den følgende dag. Da vi stadig ikke var blevet kontaktet indenfor 4 dage ringede vi og de havde lige glemt at ringe tilbage. Dette skete flere gange. Derudover vendte de siderne i brusenichen forkert hvorefter de kom ud og vendte dem igen dagen efter og flere forskellige problematikker.
Vi skulle udelukkende have skiftet toilettet, brusearmatur og bruseniche, men denne process var helt utålelig.
Jeg vil anbefale virksomheden at huske at kontakte deres kunder når de lover det. Vi har været utroligt frustrede over hele processen.

20 aprile 2023

Super fin service og dygtige folk

Super fin service og dygtige folk. Vi ringede igår lige inden lukketid ang. udskiftning af toilet. Her til morgen kl. 8.20 blev arbejdet udført som aftalt, og der var pænt ryddet op bagefter. Der er fin kommunikation når man ringer med et problem, og det bliver løst til UG👍.
De bedste anbefalinger herfra.

23 febbraio 2023

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse, er ikke noget man skal få dette firma til at lave, magen til amatører skal der ledes længe efter. Hold jer væk.

31 ottobre 2021

Ordenligt firma, men tager ikke helt ansvar.

Jeg har fået et DanFoss system til mit gulvvarme med styring via DanFoss Ally. Desuden har jeg fået skiftet radiatorer og termostater. De kommer som lovet og er søde og rare. Man får en fornemmelse af at de egentlig gerne vil gøre det godt og de er ærlige og reelle.

Men! Der var mange fejl. Noget af det som jeg blev lovet i tilbuddet blev simpelthen ikke udført. Det system jeg fik sat op var forholdsvis nyt og derfor virkede det ikke før en opdatering kom via DanFoss.
Sådan er det, men problemet med Viby VVS og Blik er, at de ikke helt tager ansvar og vender tilbage af sig selv. Man skal skrive og ringe og rykke gang på gang for at der sker noget. Skriver man så sker der ikke noget før man ringer og følger op. En overgang havde jeg simpelthen en ugentlig påmindelse i min kalender som hed ”følg op på Viby VVS”.

Jeg måtte selv bede om at få afslag i prisen for det som ikke blev lavet (en stik kontakt som ikke blev sat op).

På et tidspunkt kom de for at rette på noget og efterlod anlægget utæt. Så måtte jeg selv i gang med en rørtang og har måttet smide nogle ejendele ud som blev vandskadet. Det blev nævnt, men jeg har ikke fået nogen form for erstatning for det.

Slut-resultatet er nu efter et halvt år et system som virker og jeg er glad for, men det har godt nok været noget bøvl.

Jeg kunne egentlig godt finde på at bruge dem igen, men man skal selv være lidt engageret i opgaverne hvis man vil have et godt resultat.

12 agosto 2021