Kom i foråret til Viborg Gulvforum for at se på nyt gulv til huset. Fik super god vejledning og mange ideer og endte med at finde det helt rigtige. Derudover havde vi også tanker om en mere gennem... Leggi di più
Overtog et hus hvor jeg manglede mere af gulvet.. Udfordringen var at det blev lagt for 5 år siden. Viborg gulvservice hjalp med at få mere hjem.. Fantastisk kundeoplevelse.. Undersøgte deres eget lag... Leggi di più
Alt som forventet. Leverancen skete fra Tyskland og det betød at den ikke lige kom den dag det var forventet men alt lykkedes trods alt.
Hurtig levering og nem kontakt Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver t... Leggi di più
Viborg Gulvforum - Din Specialist i gulve og gardiner. Hos Viborg gulvforum finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve og boligindretning. både online og i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder alt fra laminatgulve, trægulve, vinylgulve og klinker til gardiner, tæpper og tilbehør. Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning, god kundeservice og produkter i høj kvalitet. Uanset om du handler online eller besøger os i butikken, står vi klar med personlig vejledning, så du får den løsning, der passer til netop dit hjem og din stil. Søger du inspiration til dit næste gulv eller gardinprojekt? Kig forbi butikken eller vores webshop - vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.
Livøvej 9B, 8800, Viborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fik rigtig god service ved Viborggulvforum!
Der var lidt uoverensstemmelse mellem det leverede produkt og billedet på hjemmesiden - jeg kontaktede straks sælger, og de gik i dialog med leverandøren, og fik hurtigt løst problemet på en venlig og professionel måde, og har fulgt op på sagen løbende, så jeg vidste hvad status var. Jeg ville give 6 stjerner for service hvis man kunne :-)
Fejlen viste at stamme fra fabrikken, der havde sendt et billede i forvrænget farve til leverandøren, der så havde sendt videre til Viborggulvforum - og det er allerede rettet på hjemmesiden efterfølgende, så det ikke sker for andre.
Derudover så var det konkurrencedygtig pris, hurtig levering, og fin kvalitet af produkter :-)

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Et godt sted at handle. Gode produkter, priser og venlige mennesker. Også god kommunikation omkring de spørgsmål der måtte være.
Kommer gerne igen.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Vi fik brug for at bestille i god tid, flere
Mdr. Pga ombygning...
Opringning 14 dage før, og leveret til aftalt tid, sådan og tak for det!

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Glimrende service og opfølgning vedr. forsendelse.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Skuffet over manglende information ved gulvlægning. laminatgulvet blev lagt på ujævn underlag uden køber blev informeret. Resultatet er at gulvet flere stedet giver efter, når man går på det. Et sted er afstanden til væggen så stor, at fejelisten ikke kan dække laminatgulvet.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Produkter var ikke på lager, som de ellers skrev på deres hjemmeside. Så der var 4 ugers ventetid og da gulvet så kom, manglede det ene gulv. Blev i formeret om at det ville komme 2 dage efter, men det er ikke kommet endnu, her 3 uger efter det andet gulv kom.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Super hjælpsomme og god service da jeg akut stod og manglede ekstra pakker gulv. :-)
+ Bedste pris på markedet.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Fik det ønskede tæppe til en meget konkurrencedygtig pris.
Hurtig og hjælpsom levering.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Super service og hurtig levering.
God håndtering af reklamationer.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Bestilte gulv tirsdag, gulv leveret torsdag. Blev ringet op torsdag formiddag med oplysning om, at chauffør ville ringe 30 min. før ankomst. Danske Fragtmænd ringede præcis som aftalt og vi fandt god løsning på aflevering, da jeg ikke var hjemme. Gulvet er bestilt ud fra hjemmesiden, så det var lidt en chance at tage, men jeg blev glædeligt overrasket, for farven passer præcis! Alt i alt er rigtig god oplevelse og super service hele vejen igennem. Jeg giver Viborggulvforum mine allerbedste anbefalinger.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
God service, havde valgt forkert dampspærre, hvor de ser fejlen og sælger en billigere. Kunne selv vælge leveringsdato

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Utrolig god service. De varmeste anbefalinger herfra.
Skal vi nogensinde købe gulve igen, så bliver det hos Viborg Gulve, Peter.