Kom i foråret til Viborg Gulvforum for at se på nyt gulv til huset. Fik super god vejledning og mange ideer og endte med at finde det helt rigtige. Derudover havde vi også tanker om en mere gennem... Leggi di più
Overtog et hus hvor jeg manglede mere af gulvet.. Udfordringen var at det blev lagt for 5 år siden. Viborg gulvservice hjalp med at få mere hjem.. Fantastisk kundeoplevelse.. Undersøgte deres eget lag... Leggi di più
Alt som forventet. Leverancen skete fra Tyskland og det betød at den ikke lige kom den dag det var forventet men alt lykkedes trods alt.
Hurtig levering og nem kontakt Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver t... Leggi di più
Viborg Gulvforum - Din Specialist i gulve og gardiner. Hos Viborg gulvforum finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve og boligindretning. både online og i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder alt fra laminatgulve, trægulve, vinylgulve og klinker til gardiner, tæpper og tilbehør. Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning, god kundeservice og produkter i høj kvalitet. Uanset om du handler online eller besøger os i butikken, står vi klar med personlig vejledning, så du får den løsning, der passer til netop dit hjem og din stil. Søger du inspiration til dit næste gulv eller gardinprojekt? Kig forbi butikken eller vores webshop - vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.
Livøvej 9B, 8800, Viborg, Danimarca
- viborggulvforum.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
God betjening og hurtig levering med…
God betjening og hurtig levering med fin fin information.

Fuldt ud tilfreds
Bestilte et væg-til-væg tæppe, og trods et par bekymringer, misforståelser og opringninger fra min side, blev min oplevelse ganske fin. Tæppet er lagt, og jeg er fuldt ud tilfreds. Tak for en god handel. 🙏

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
fik tilsendt en ny pakke gulv
fik tilsendt en ny pakke gulv, til erstatning for en transportskadet pakker. Helt uden bøvl.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Professionel og kompetent hjælp!
Professionel og kompetent hjælp!
Vi er rigtig tilfredse med Viborg Gulvforum, der har hjulpet os med nyt trægulv i huset. Vi fik super hjælp til valg af planker, der var stor fleksibilitet i forhold til, hvornår og hvordan vi skulle have lagt gulvet, og de gav endda stor hjælp ved en uforudset fugtskade i stuen.
Kan kun give de varmeste anbefalinger.
Niels

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Vi har tidligere i vores gamle hus i…
Vi har tidligere i vores gamle hus i 2019 fået lagt nyt gulv, det var vi yderst tilfredse med, god service og rådgivning.
I 2022 købte vi nyt hus, der har vi været uheldige og haft rigtig mange problemer med vores gulv som er købt igennem firmaet som byggede huset, gulvet er ikke fra Viborg Gulvforum, vi havde behov for hjælp/rådgivning derfor kontaktede vi Viborg Gulvforum, som igen har givet os rigtig god rådgivning.
Vi kan varmt anbefale dem, da man altid møder en venlig medarbejder, og så yder de en super service og et godt stykke arbejde.
Venlig hilsen
Malene og Klaus

Varen er afhentet efter en ventetid på…3 hverdage
Varen er afhentet efter en ventetid på 3 dage trods at den skulle være på lager. Da jeg afhenter får jeg en billigere, smallere og tyndere alu tape udleveret.
"Men det er jo samme længde." var svaret.
Den jeg valgte var billigere, men det var fordi den var på bud og klart et bedre produkt.
Til sammenligningen hvor der bliver sagt at de er identiske.
den ene er 75 mm i bredde og med en længde på 50 meter. De udleverede små ruller er 40 bredde og 20 meter...
hvordan kan det være identisk.

Meget hurtig ekspidition
Vi fik gulv meget hurtig efter bestilling samt god betjening via telefon og mail.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Kan helt klart, anbefale Viborggulvforum. God service, god pris, og helt fantastisk sammenarbejde. Fik forklaret om de forskellige gulve og underlag, og hvad det måske vil passe best, uden at det var det dyreste gulv. De var klar til at hjælpe os fra start til slut med vores hus og hvordan det skulle være.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Jeg har haft en særdeles…
Jeg har haft en særdeles tilfredsstillende oplevelse med Viborg Gulvforum, hvor servicen i butikken var yderst tilfredsstillende og på et højt niveau. Derudover blev leverancen af varerne udført med en høj grad af professionalisme, idet de blev leveret direkte til døren.
- John A

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Vi bestilte gulvtæppe til kontoret, fik god rådgivning omkring valg af farve og kvalitet. Få dage efter var det lagt på og vi er superglade for resultatet.
Super service, varerne kom som lovet på dato.
God service, hurtig svar på mail når vi kontaktede Viborg Gulvforum.

Risposta di Viborg Gulvforum A/S
Jeg har fået en utrolig god service. Trods det jeg bor på en ø, blev tæppet leveret, som det skulle. det er langt fra alle, forretninger, der kan finde ud af det, så, tak for en god opsøgende information.