Skräp, appen fungerar knappt, vad man än kollar på, filmer, sport eller vad som helst så buffrar det var och varannan minut på alla enheter jag testat det på (mobil, ps4, dator, macbook mm) även om al... Leggi di più
Hur kommer det sig att allt Viaplay rör vid blir sämre.. radio-appen är under all kritik och det värsta är att den fungerade bra innan Viaplay köpte upp den, tv-appen är riktigt värdelös där reklamern... Leggi di più
Har varit kund i 20 år. Var inne på 3:e säsongen av Nashville och helt plötsligt är den borta. Anser att Viasat/viaplay hanterar sin kundkrets på det sämsta tänkbara sättet. Man får inte kontakt m... Leggi di più
The English speaking commentators for the Frauen Bundesliga are truly awful. Even if I could maybe understand every third word, I’d love to be able to choose the German speaking commentators. Viaplay... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Nya lågvattenmärken
När man försöker se en högprofilmatch som många vill se får man visst acceptera att Viaplay inte klarar av att leverera streaming utan omotiverade buffringar, frysningar av bilden och att man blir utkastad lite då och då.
Det enda som inte laggar är reklamen. Tur man betalar dyrt för att slippa den. Ändå får man finna sig i det. Skittjänst!
To expensive...
Går inte titta live sport utan det…
Går inte titta live sport utan det envisas att starta om från början.
Skräp!
Dåligt betyg då ni inte sänder efterlyst samtidigt som det sänds på tv3, överväger ärligt att sluta titta på efterlyst på grund av all ^%*% reklam. 😡😡
Absolut den sämsta streaming…
Absolut den sämsta streaming siten/appen jag använt. Till och med fulstreaming av fotbollsmatcher laggar mindre. Ska inte ens börja tala om priserna eller kund supporten helt bedrövligt och skamligt
Pengar kåta horor som inte ens har…
Pengar kåta horor som inte ens har råd med fulla rättigheter till prem. Sjujt att dem ens får ha kvar sin streaming plattform.
Skittjänst
Skittjänst. Skulle köpa en film, betalt tog dom, 199kr, men någon film fick man inte, kan dock köpa den igen för 199kr om jag tycker det är kul. Tekniskt fel stod det i appen. När man pratade med kundtjänst så blev man hänvisad att kontakta DERAS betallösningsprovider, då dom hävdade att felet låg hos dom och inte hos Viaplay, vilket skämt.
Aldrig mer, skräp!
Alldeles för dyrt
Alldeles för dyrt
Jag vill bara kolla på ett lag som spelar Champions league, då behöver jag alltså betala 700kr i månaden. Rena stölden.
Premier League
Vandaag New Castle - Arsenal te kijken, stop de uitzending met nog 8 minuten te gaan. Wat een gepruts!!
Afgelopen week zit ik Machester te kijken, treedt er opeens een fout op en kan ik de wedstrijd niet verderkijken
Hej då Viaplay, ni tänker helt fel...
Jag kan engelska fullt ut men att svenska kommentatorer försvinner stör mig, mitt bästa är F1 och MotoGP, F1 har allt med folk på plats i alla länder, MotoGP har säkert också folk på plats i alla länder men mina favoriter Tobias och Andreas hörs nu inte förens racet... på alla träningar och kval ska jag behöva lyssna på brittiska kommentatorer vilket jag inte gillar... jag har snart fixat att se allt så jag kan säga upp Viaplay som hellre flyger folk över hela världen och slösar pengar än tänker på tittare... varför ska kommentatorer vara i alla länder och inte få kommentera sändningarna?! hej då Viaplay, ni har tänkt helt fel...
Verschrikkelijk slecht platform
Verschrikkelijk slecht platform. Je betaald 20 euro per maand om vervolgens reclame te hebben tijdens een f1 race!
Ronduit schandalig ik adviseer niemand om dit abboment af te sluiten
Pinsamt att få reklam när man betalar sek 700 i månaden. Synt det ni ha monopoli på visa sport annars skulle jag aldrig använda det mer
Pinsamt att få reklam
Står man kan se både champions league…
Står man kan se både champions league och premier league men kan inte se så många matcher
De tror att de är netflix
Hur kan de tänka att det är en bra idé att lägga till viapaqly-hushåll när de flesta som använder tjänsten har den för att kolla fotboll? De tänkte väll "Det funkar ju bra för netflix så då måste det funka för oss också!" Problemet är att Netflix har 1000x bättre utbud på filmer och serier där det även är 3x så billigare för deras dyraste utbud.
Laggigt (och dyrt)
Det är väldigt dyrt om man bara vill kunna titta på premier league och behöver hela sportpaketet, speciellt nu när dom sålt matcher också så att man inte kan se alla matcher. Men det är faktiskt inte det som stör mest. Det är att det laggar alldeles för ofta. Så fort det är en stormatch så kommer lagget känns det som, man får sänka till låg kvalitet och inte ens det hjälper alltid. I övrigt tycker jag Viaplay är helt ok men det är svårt att motivera priset på 700 när det strular.
En riktig skitapp
En riktig skitapp. Har tagit det för 99 kr för det är alldeles för dyrt annars .Uppenbarligen blir man ändå inte av med reklamen för alltid. Jag tar En månad och sträckkollar på det jag vill se och sen adjö till dom. Vidare kan man inte spela fram eller tillbaka vilket gör att man kan inte se om man missat något . Då får man börja om från början .
Att dessutom inte ha hela utbudet för priset man betalar är ju skandal. Man måste alltså betala för vissa filmer utöver det man redan betalar . Jäkla ocker . Jag är förvånad över att alla negativa åsikter inte bemöts av Viaplay .
Detta företag tar bra betalt för ett…
Detta företag tar bra betalt för ett abonnemang men kan inte leverera en tillförlitlig tjänst. När man streamar från derss app via chromecast buffrar det hela tiden. Vid kontakt med deras kundtjänst får man dåliga bortförklaringar om att teknikerna jobbar med problemet men det har varit så i över ett års tid. När man ber om kompensation så slutar de svara via chatten man har med dem.
Nej tack
Att ha ensamrätt för att få sända viss utbud och tvinga konsumenter till dyra prenumerationer är skamligt. Pay per view är endast aktuellt när det finns alternativta källor, men exklusiv innehåll kräver återkommande och dyr paket, oavsett om det är en eller flera tillfällen du kollar.
Pfff hoop geld betalen voor viaplay…reclame
Pfff hoop geld betalen om voor via play en dan nog een hoop reclames belachelijk gewoon .
Deze dienst is gewoon waardeloos
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.