Heel erg tevreden met ViaDennis. Zowel snelle vriendelijke hulp bij welk onderdeel ik nodig had, tot snelle ontvangst van product. En toen het daarna toch niet werkte (lag niet aan ViaDennis) kon he... Leggi di più
Super bedrijf met een echt mee denkende klantenservice die er alles aan doen om je juiste product thuis te krijgen. Een klantenservice die zowel via de mail dan wel telefonisch goed en snel bereikbaar... Leggi di più
Ik wilde toch even melden dat toen mijn laptopaccu die ik hier had gekocht na 2 maanden kapot ging, ik direct een nieuwe kreeg aangeboden die nog dezelfde avond werd verstuurd. De kapotte accu kon ik... Leggi di più
Een nieuwe accu voor m'n oude laptop van 2012, hij werkt weer en doet het super! Klik en klaar, iedereen kan zo'n accu vervangen. Toen werd er nog kwaliteit gemaakt.🙏 Ondanks dat postnl het pakket... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
ViaDennis is uw leverancier voor notebook accessoires zoals adapters, accu's, lcd schermen, laptops en autoladers. Al meer dan 10 jaar de specialist voor uw laptop onderdelen. Alles direct uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk, veilig en snel uw laptop accu, laptop adapter en meer bij ons bestellen.
Wismastate 7, 8926RA, Leeuwarden
- +3158 845 00 61
- info@viadennis.nl
- viadennis.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Problemen opgelost
Problemen opgelost en voor een goede prijs met duidelijke uitleg werkzaamheden
Heel goed
Prima adapter, supersnelle levering, goed adviesprijs. Kortom een uitstekende firma.
Installatie problemen.
Bestelling is OK. Maar de installatie was niet eenvoudig. De procedure van de Email kwam niet volledig overeen met de werkelijkheid.
Heel snel en correct!
Snelle service en goede kwaliteit
Snelle service en goede kwaliteit. Je krijgt wat je besteld en de volgende dag is het binnen.
Wederom een onvoldoende, ga ViaDennis ook niet meer gebruiken
Een jaar geleden was het al behoorlijk misgegaan met een retour te sturen accu die defect was. Moest 25 km rijden om dit te kunnen doen. Wij doen veel accu's dus een jaar later nogmaals geprobeerd. Vrijdag rond 10 uur in de morgen besteld zodat deze zaterdag binnen zou komen op een privé adres. Tijdens de bestelling werd er ook een gereedschapset aangeboden, dus deze ook meebesteld. Zaterdag niets ontvangen dus maandag gebeld. Blijkbaar opgelost en dinsdag ontvangen (helaas dus weer op privé adres). Dus in de avond de accu geplaatst, helaas zonder gebruik van de gereedschapset. Geen enkel bitje paste om de accu te verwijderen. Alle bitjes lagen door de doos en klemmen ook niet goed vast. De set blijft ook niet staan op tafel en voor het open maken heb je iedere keer gereedschap nodig. Wat een onzin set. Voor een paar euro koop je een veel betere bij Action denk ik. Het aanbieden van zo een set voor 8,95 Euro bij een bestelling is een grote grap. Is dit de standaard is van het bedrijf ViaDennis?
Super klantenservice!
Nieuwe oplader besteld, maar deze was niet op voorraad waardoor de levertijd langer was. Het aanvullen van de voorraad duurde langer dan normaal en kreeg na overeenstemming een andere betere oplader toegestuurd zonder meerprijs. Super service!
Zeer snel en zeer behulpzaam
Zeer snel en zeer behulpzaam. Zeldzaam!
Snelle correcte service
Onbruikbare batterij
De batterij van onze laptop ging achteruit. De originele is niet meer verkrijgbaar dus bij Viadennis.nl een vervangbatterij besteld. De batterij die opgezonden werd past niet een heeft andere waarden dan deze die op hun site stond, die kan ik aantonen met print screens. Het probleem werd doorgemaild en Viadennis zei dat ik de batterij (op mijn kosten) kon terugsturen. Daar de fout duidelijk bij hen ligt verwacht ik een retourbon voor de verzending, dit werd 2 keer gevraagd. Sindsdien geen antwoord meer van de klantendienst. IK wacht nog enkele dagen, daarna dien ik klacht in bij ECC tegen dit bedrijf!
Zeer goede service.
Zeer goede service.
Nieuwe accu en nieuwe lader besteld, accu wilde niet laden met de nieuwe lader.
Na overleg met de helpdesk de lader kosteloos omgeruild voor de juiste lader en alles werkt weer prima!
Super bedankt voor deze fijne service!
Had beter gekund
Lader geleverd die het niet deed volgens hun lag het aan mij. Dus nieuwe opgestuurd met meer watt. Ik moest de verzendkosten nogmaals betalen. Nagoed factuur opgestuurd gekregen voor de nieuwe en ik zou geld terug krijgen voor de oude. Dit duurde ontiegelijk lang ik zou er niet nog een keer bestellen.
Hele snelle levering na…
Hele snelle levering na bestelling!Goede producten ontvangen!
Alles naar wens en vlot afgewerkt
Ik werd zeer goed geholpen.zeer snelle…
Ik werd zeer goed geholpen.zeer snelle levering en heel redelijke prijzen
Prima advies gekregen
Mijn oudere laptop (2019) laadde niet meer op. ViaDennis gebeld, foto gestuurd en uitsteking advies gehad voor de aanschaf van een nieuw accu, die de volgende dag al arriveerde met de post. De laptop werkt weer prima.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.