Heel erg tevreden met ViaDennis. Zowel snelle vriendelijke hulp bij welk onderdeel ik nodig had, tot snelle ontvangst van product. En toen het daarna toch niet werkte (lag niet aan ViaDennis) kon he... Leggi di più
Super bedrijf met een echt mee denkende klantenservice die er alles aan doen om je juiste product thuis te krijgen. Een klantenservice die zowel via de mail dan wel telefonisch goed en snel bereikbaar... Leggi di più
Ik wilde toch even melden dat toen mijn laptopaccu die ik hier had gekocht na 2 maanden kapot ging, ik direct een nieuwe kreeg aangeboden die nog dezelfde avond werd verstuurd. De kapotte accu kon ik... Leggi di più
Een nieuwe accu voor m'n oude laptop van 2012, hij werkt weer en doet het super! Klik en klaar, iedereen kan zo'n accu vervangen. Toen werd er nog kwaliteit gemaakt.🙏 Ondanks dat postnl het pakket... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
ViaDennis is uw leverancier voor notebook accessoires zoals adapters, accu's, lcd schermen, laptops en autoladers. Al meer dan 10 jaar de specialist voor uw laptop onderdelen. Alles direct uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk, veilig en snel uw laptop accu, laptop adapter en meer bij ons bestellen.
Wismastate 7, 8926RA, Leeuwarden
- +3158 845 00 61
- info@viadennis.nl
- viadennis.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer snelle service en de bestelde HP…
Zeer snelle service en de bestelde HP Elite accu is van goede kwaliteit
Super klantvriendelijk en snelle levering.
Bestelde vervangende accu voor mijn laptop binnen een dag ontvangen, bleek ik de verkeerde besteld te hebben. Even gebeld en nog geen uur later was de juiste onderweg en ook de volgende dag binnen.
Prijs hetzelfde dus makkelijk genoeg maar er werden ook geen extra verzendkosten gevraagd en de verkeerde was ook nog niet teruggestuurd.
Een enorm vriendelijke "no problem" aanpak, zeer aangename ervaring.
Snel en goed geregeldIk had nog nooit gehoord van dit…
Ik had nog nooit gehoord van dit bedrijf. Ik was opzoek naar een accu voor de laptop. Iemand op facebook adviseerde dit bedrijf. Ik heb wat gemaild en kreeg duidelijke antwoorden terug. Ik heb de geadviseerde accu bij dit bedrijf besteld en betaald en de accu lag de volgende dag in mijn brievenbus. Ik kon mijn bestelling volgen via het track trace systeem.
Verkeerde adapter direct omgeruild!
Ik had een verkeerde adapter besteld en ViaDennis stuurde direct de juiste op zonder dat de oude al teruggestuurd was en zelfs de meerprijs van de juiste adapter werd niet in rekening gebracht. En zonder verzendkosten! Chapeau. Van deze service kunnen heel wat online bedrijven nog veel leren.
Ik ben enorm onder de indruk van de…
Ik ben enorm onder de indruk van de klantvriendelijkheid.
Iets besteld dat ik niet nodig bleek te hebben, gebeld, geen probleem, terugsturen als je het niet nodig hebt, kreeg meteen retourfactuur en geld terug bij ontvangst van retourzending, benadrukte dat het geen enkel probleem was
Great service.
Great service.
I've ordered a new laptop keyboard. Delivered after 1 day. The keyboard was very well packed, and its quality is better than the original keyboard.
Thank you viadennis!
Accu besteld voor laptop bij ViaDennis
Accu besteld voor laptop bij ViaDennis, deze had ik binnen 1 werkdag in huis. Helaas bleek dit de verkeerde te zijn, contact opgenomen met de klantenservice en deze gaven mij super snel antwoord. Ik kon het artikel terugsturen en nog geen dag later had ik wel de juiste accu in huis zonder gezeik met terugbetalingen etc. Top service!
Erg klantvriendelijk
Erg klantvriendelijk, snel antwoord en doeltreffend geholpen bij aankoop accu en lader voor laptop.
Pakket ook erg netjes en doeltreffend verpakt, zal er, indien nodig, zeker nog een bestelling plaatsen.
Enkel de verzending laat een beetje te wensen over, zij verwittigden niet wanneer verzending zou geleverd worden, ik bedoel daarmee ,een tijdstip (geschat uur)waarop bestelling zou geleverd worden op dag van levering ,erg jammer voor GLS.
2 jaar geleden een nieuwe accu voor…
2 jaar geleden een nieuwe accu voor mijn batterij gekocht, die bleek helaas na 2 jaar het te begeven. Gelukkig zat er maar liefst 5 jaar garantie op, en heb ik het retour kunnen sturen. In de eerste instantie ging er iets mis met het ontvangen van mijn pakketje (kan gebeuren), maar toen ik ze mailde wanneer ik iets zou horen kreeg ik een hele hele snelle reactie en werd de garantie toegekend. Echt topservice!
Iedere keer een prettige online aankoop ervaring!
Als vanouds (2017!) weer een klantgerichte houding en supersnelle service: in het verleden, 2017 dus verkeerde laptop lader besteld en toen werd de retourprocedure meteen in gang gezet, met daarbij ook de weblink mét de juiste laptop lader en voltage. Nu met diezelfde link opnieuw besteld.
Dag erna nog gecheckt voor een vervangende laptop accu, maar deze was niet meer in programma, maar daarbij wel deskundig advies gekregen waar ik op moest letten bij nieuwe aanschaf.
En m.b.t. de levering ik lees veel negatieve reacties: ik denk dat het tijd wordt om op een andere pakketdienst over te stappen. Dinsdag besteld, vrijdag in huis. GLS maakt er een zootje van: geef je aan dat ze op donderdag mogen leveren. Plannen ze het nog een keer voor woensdag in. Vervolgens mag je het meest waardeloze afhaalpunt van Tilburg bezoeken ( waar een bordje hangt: " uw pakket voor afhaal vandaag, kunt u morgen afhalen')
Na 4 dagen nog niet geleverd
Een oplader voor je portable bestel je omdat je die dringend nodig hebt. Op woensdag besteld, pas dinsdag erna ontvangen, dat is geen service
Fantastische service
Fantastische service! Had n laptop oplader gekocht alle dozen weggegooid, bleek deze t niet te doen toch. Geen probleem! Binnen 2 minuten antwoord op mijn e-mail. Krijg mijn geld terug. Meteen retour informatie ontvangen. Heerlijk die ouderwetse service! Ik ga Viadennis opslaan als favoriet!
Correct product geleverd
Correct product geleverd. Vlotte levering. Niks op aan te merken.
Snelle en goede service
Gistermiddag een nieuwe accu voor mijn laptop besteld (eenvoudig te vinden op hun website), vanmorgen al binnen, keurig verpakt. Kortom, snel, en betrouwbaar. Meteen geïnstalleerd, ik ben helemaal happy!
Gevraagd voor een batterij voor mijn…
Gevraagd voor een batterij voor mijn laptop. Binnen 5 minuten antwoord en een link , effe aanklikken en ja hoor . Precies wat ik zocht. Betaald, en de dag erop keurig en op tijd geleverd. En perfect verpakt . Dennis tot een volgende keer . Toppie👍👍👍
Super snel en goed
Via mailcontact kunnen vragen welke lader ik nodig had, binnen een uur kreeg ik al een reactie.
Ze gaven de optie voor het huismerk, een ander merk en het echte merk met voor iedere keuze een link naar de verkooppagina.
De lader was ook de volgende dag al binnen en werkt perfect.
Geweldig!
Zeer goed communicatie
Zeer goed communicatie , het bestelde vlug geleverd . zoals beloofd was . jullie zijn een aanrader .
Prima webshop..
Prima webshop. Meteen een chat aangeboden en hielpen me snel en accuraat. Pakket werd vrijwel meteen verstuurd en kwam de volgende dag, in goede orde, aan. Zeer aan te raden. Frits
Oplader besteld voor mijn laptop
Goede service.
had hier na een negatieve ervaring een review geschreven. ben daarna gebeld en er werd een goede oplossing geboden.
Perfect advies via de chat optie
Had een adapter nodig voor mijn Dell Inspiron. Geen idee welke geschikt is. Contact opgenomen via de chat op de site. Foto gemaakt. En de volgende dag de juiste adapter binnen. Geweldige service!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.