Het blijft een plezier om als klant naar deze zaak te gaan. Bereidwillig, correct en vooral onderlegd personeel. Ze kennen hun zaak en zijn altijd bereid om te helpen. Dit is mijn derde review en ik b... Leggi di più
Ik ben al enkele jaren klant bij Vincent, en dat blijf ik. Vincent is super professioneel: ik twijfel geen seconde aan zijn technische knowhow en oplossend vermogen. élk probleem krijgt een passend an... Leggi di più
Nieuwe laptop aan scherpe prijs. Vandaag besteld en de dag erna afgehaald, volledig geïnstalleerd. Perfecte service!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De enige computerwinkel met levenslange garantie en 24/7 helpdesk!
Bollenberg 35, 3210, Lubbeek, Belgio
- 016 961 961
- info@vgcomputers.be
- vgcomputers.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Meer dan tevreden. Buitengewoon.
Het blijft een plezier om als klant naar deze zaak te gaan. Bereidwillig, correct en vooral onderlegd personeel. Ze kennen hun zaak en zijn altijd bereid om te helpen. Dit is mijn derde review en ik blijf grote fan.
TheStraffe
Heb mij een Game Pc hier bij VG.computers gekocht nu bijna een jaar geleden. Dat ik nu een probleem had met de processor. Ze hebben dat mooi onder garantie opgelost en de pc pico bello afgeleverd.
Alles werkt nu terug in nieuwstaat.
Goe Gedaan Makkers Grtz Jan
Na bij een ander bedrijf een bios…
Na bij een ander bedrijf een bios locked desktop gekocht te hebben kreeg ik 0 customer support door dat bedrijf en dacht dat ik ten einde raad was maar gelukkig wilde deze winkel mij helpen zonder vragen en kreeg het in 5 minuten opgelost. Wachtwoord op mijn bios is nu weg zonder problemen. 10/10 klantenservice
Zeer behulpzame service
Zeer behulpzame service! Ik had een probleem met het plaatsen van mijn 3.5" HDD en zocht een oplossing. De medewerker dacht mee, keek of hij iets had liggen en gaf me goede uitleg over welk product ik nodig had. Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Aanrader!
Everything was so fast
Everything was so fast. Vincent and his team were very knowledagable and put together the PC with care. I will be a returning customer! :)
Eerste PC bestelling
We hebben samen mijn nieuwe PC samengesteld en dit gebeurde perfect naar wat ik wenste. Er was bij de levering een klein probleem met het geheugen. Dat was snel hersteld en ze hebben er ander en beter geheugen in geplaatst.
Ik heb een nieuwe gaming pc gekocht
Ik heb een nieuwe gaming pc gekocht. Er was een probleem maar is opgelost in 5 minuten in de winkel . Echt een fantastische winkel en levenslang garantie en gratis check ups.
Dit is de beste computer winkel van het…
Dit is de beste computer winkel van het land.
oplossingen op maat van iedere klant
oplossingen op maat van iedere klant , snelle oplossing voor al uw pc problemen
probleem opgelost
Ik had een probleem met mijn met mijn pc all in one met sven contakt opgenomen en dezelfde dag hersteld ik ben een heel tevreden klant ook al moet ik van rillaar naar lubbeek rijden is geen probleem voor zo een service
Direct geholpen
Direct geholpen, duidelijke instructies met persoonlijk contact. Issue waarvoor Telenet ons online niet kon helpen en het nog dagen had geduurd voor technieker langskwam was dankzij VG in no time terug in orde.
Snel goed opgelost volgens afspraak
Zeer tevreden
Alleen maar positief over VG Computers.Vriendelijke, snelle en correcte dienstverlening!
Service voor nieuwe en oude pc
Al 2 PC laten maken en oudere pc’s laten herstellen. Enorm goede hulp gekregen. Bedankt aan het team.
Dirk
Top service!
Al de zoveelste keer dat in VG Computers vertrouw, en nogmaals enorm tevreden. Professionele hulp 24/7 en je hardware + software wordt altijd perfect geïnstalleerd!
Top service en correcte afhandeling
Top service en correcte afhandeling! Bedankt!
Doorgetuurd door vrienden naar VG…
Doorgestuurd door vrienden naar VG computers.
Zou de beste oplossing zijn voor vragen oplossingen en extra's.
zeer bereikbaar en snelle service!
Blijkt allemaal te kloppen na mijn ervaring.
Denk dat je maar bij 1 iemand moet zijn met alles wat met pc's of laptops te maken heeft en das VG computers!
Alles gewoonweg top!
5/5 Top
Computer werd snel en professioneel gebouwd en getest. Vragen werden onmiddellijk beantwoord, zelfs na de openingsuren.