Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

VEYA – varme, komfort og ro i dit hjem Hos VEYA skaber vi varmeprodukter, der gør hverdagen mere behagelig, rolig og hyggelig. Vi tror på, at komfort skal være både funktionel og æstetisk – og derfor designer vi vores produkter i et skandinavisk, tidløst udtryk, der passer ind i ethvert hjem. Vores mission er enkel: At give dig øjeblikke af velvære, uanset om du sidder ved computeren, slapper af i sofaen eller døjer med spændinger og kulde. Alle vores produkter er udviklet med fokus på: Høj kvalitet – materialer udvalgt for deres holdbarhed og komfort Sikkerhed – intelligente varmeelementer og testede komponenter Design – produkter, der både føles gode og ser smukke ud Tryghed – hurtig kundeservice og tilfredshedsgaranti Vi arbejder hver dag for at levere en bedre oplevelse – fra du bestiller, til du modtager din VEYA-pakke og tager den i brug. Og vi lytter altid til vores kunder – jeres feedback hjælper os med at blive endnu bedre. Tak fordi du støtter en dansk virksomhed, der brænder for varme, ro og hverdagskomfort. — Team VEYA

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Handel ikke med Veya butik I bliver snydt.

Købte en bomulds buksedragt men fik en polyester dragt i en grim blå og hvid farve nærmest en klovne dragt. Har bedt om at få retur seddel men får intet svar. Det er noget svineri at sende en anden varer en den som man har bestil og oveni ikke svare tilbage. 375kr foren dragt som ligner en vare til 20 kr.

2 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Sikke noget gebummerligt bras

Sikke noget gevaldigt bras. Købt overalls i den tro de var som på billedet. Ikke tilnærmelsesvis i nærheden af det. Intet denim look, polyester og 3 farvet. Grimme og lige til at kyle ud. Øv øv.

2 aprile 2026

Hej Katrine,

Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse – men det ser desværre ud til, at du har handlet hos en anden webshop.
Vi er veya.dk og sælger udelukkende trådløse varmeprodukter som tæpper og varmepuder – ikke tøj.

Vi vil derfor anbefale, at du kontakter den butik, du har købt fra, så de kan hjælpe dig videre.

VEYA

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en varmeplaid til min…

Jeg købte en varmeplaid til min kæreste.
Hun er SÅ glad for det.
Oveni det var der hurtig levering :-)

1 dicembre 2025

Hej Tim,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at din kæreste er så glad for varmeplaiden – og skønt at leveringen også spillede.
Tak fordi du valgte veya!
De bedste hilsner,
Veya teamet

Valutata 5 stelle su 5

Et skønt varmetæppe

Jeg har lige modtaget mit nye varmetæppe, super hurtig levering og sikke en fornøjelse at sidde på. Bruger det både i sofaen og ved skrivebordet når jeg arbejder hjemme.

26 novembre 2025

Hej Linda,
Tak for den varme anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at tæppet allerede gør din hverdag mere behagelig – både i sofaen og ved hjemmearbejdspladsen.
Rigtig god fornøjelse med det, og tak fordi du valgte veya.
De bedste hilsner,
Veya teamet

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più