VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Frejasvej 5, 3400 Hillerød, Hovedstaden, DK

Dygtige og empatiske mennesker. Klinikkens dyrlæger og assistenter gjorde en meget svær situation tryg og værdig for min kat og jeg i.f.m. et sygdomsforløb og senere aflivning.

Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres klinik for tre uger siden. Lige fra tidsbestilling til eftersyn efter tandudtrækning er vi blevet behandlet imødekommende og kompetent. Trine kom hurtigt over b... Leggi di più

Venlig og kompetent modtagelse i gode lyse lokaler. Vi var lidt spændte på at møde det nye personale-hold. Forstået på den vis at vi igennem mange år -indtil for et par år siden - har brugt kliknikke... Leggi di più

1. Veterinario
  2. Clinica veterinaria
  3. Servizio di pronto soccorso veterinario

Hos Trollesminde Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Hillerød og Nordsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Frejasvej 5, 3400, Hillerød, Hovedstaden, Danimarca

• 48255104

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

1883 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ro og omhyggelighed

Den ro og omhyggelighed der er omkring undersøgelsen af min kat

18 luglio 2024

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for din anmeldelse, og god dag til jer Ellen 🐈

Altid et smil

Har brugt Trollesminde dyreklinik til min 2 katte, det har og er altid dygtig faglighed samt et dejligt sted at komme, hvor jeg gøler mig velkommen

1 giugno 2024

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen. Vi ønsker jer en god sommer herfra 🌻

Meget fin klinik til katte

Fik recept til katte flåt medicin sendt til det lokale apotek.
Altid fin behandling ved årlige eftersyn.

7 maggio 2024

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for din anmeldelse Torben. I må have en dejlig dag.

Jeg skiftede til Trollesminde…

Jeg skiftede til Trollesminde Dyreklinik for 8 år siden, og har brugt dem siden.
God og professionel behandling, og en fremragende dialog.
Venligt og smilende personale, så vi altid føler os velkomne.
Jeg kan trygt anbefale dem 😃

9 maggio 2024

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Hej Henrik, tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du er så tilfreds med at bruge os som jeres faste dyrlæge :-) Vi ønsker jer en god dag fra alle os :-)

Altid god hjælp og behandler dyr i…

Altid god hjælp og behandler dyr i deres tempo og øjnehøjte

28 marzo 2024

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Carolin. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores service på klinikken :-) Vi ønsker jer en god dag herfra

Friendly staff

Friendly staff . Excellent service . Am very impressed

14 marzo 2024

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Thank you so much for your review. We truly appreciate it James. Have a great day.

Tryg og professionel behandling

Er kommet der i 15 år med vores hund. Vi har været så glade for deres behandling af vores hunds allergi, så han har haft et godt liv. Vi føler os altid trygge ved at komme på klinikken

16 febbraio 2024

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Marice. Den er vi rigtig glade for. Det er dejligt, at du har det godt med at komme hos os. Vi ønsker jer en god dag fra alle os.

Hjertevarmt sted

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men trollesminde dyreklinik fortjener virkelig 5 stjerner. De har taget sig så godt af mine katte og den måde jeg kan mærke de både vil dyrene og kunderne det bedste, betyder alting for mig. Et hjertevarmt sted, med søde og fagligt dygtige ansatte. En særlig stor ros skal der lyde til deres nye dyrlæge Karina, som virkelig har lyttet og hjulpet mig igennem mine kattes operationer, som jeg var bekymrede for.
Så længe jeg har dyr, vil trollesminde dyreklinik være de eneste jeg bruger!

15 settembre 2023

Risposta di VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik

Tusind tak for den varme anmeldelse. Det er dejligt at du ville tage dig tid til at skrive den, når du ellers ikke laver anmeldelser :-) Vi er rigtig glade for at du er glad for at komme herude.
I må have en skøn jul når i når dertil 🎄

altid den bedste

jeg bliver gang på gang overrasket over hvor god service de har og rørt over den altid gode behandling af både mine dyr og jeg, samt hvor dygtige de er, der findes ingen dygtige end dem.

14 ottobre 2022

Iskold pengemaskine

Iskold pengemaskine. Alle er instrueret i præcis hvad de skal sige om hvor dejligt dit dyr er og så kommer den høje pris. betalte 10.300kr for en lille operation af en tå på min hund og bagefter skulle jeg betale 900kr for 1 sok som jeg kunne have købt i Bilka for 5kr. Det er ren svindel og bedrag og iskold forretning. gå aldrig nogen sinde til denne dyrlæge.

27 gennaio 2022