We have been treated by respect and our dogs with love and care. So happy to finally find a vet with passion for her much appreciated job. After so many sad heart breaking experiences i am confiden... Leggi di più
Min hund har altid været i trygge hænder! Jeg har altid haft den bedste oplevelse hos Skibhus Dyreklinik! De har været så gode i håndtering af min hund, hans behov og livlige væsen, samt alle de s... Leggi di più
Fik en akut tid til min kat … professionel dyrlæge med hjertet på det rette sted .. katten blev aflivet på den smukkeste måde .. trist besøg men alligevel smukt
I er altid så søde og opmærksommme på både dyr og deres mennesker.
Hos Skibhus Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Odense. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Skibhusvej 186, 5000, Odense, Syddanmark, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
I er altid så søde og opmærksommme på både dyr og deres mennesker.

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
God behandling, dejligt sted at komme, man føler sig tryg. Kan varmt anbefales.

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
Vores hankat Balder var først forkølet, men blev behandlet af Henning i november 1988. Desværre fik Balder tilbagefald og måtte på atter en tur til Skibhus Dyreklinik, hvor Henning ved en nærmest på forhånd havde bebudet, at det lød alvorligt denne gang. Min hustru Birgit og jeg bestilte tid i klinikken og orienterede vore forældre, som bare var kærligt til stede og hjalp os økonomisk. Vi var blot unge studerende, og Balders div. behandlinger på klinikken havde været kostbare. Nu tilbød mine forældre økonomisk støtte, og mine svigerforældre besøgte os ekstra og lavede mad til os. Hjertelig tak til dem alle. Henning konstaterede en dødelig hjernesygdom hos vor elskede kat og fulgte hans anbefaling om aflivning. Det var bare så hårdt. Superhårdt. Balder var vores første kat. Vi følte, at vi aldrig blev glade mere. Det gjorde vi dog. Birgits søsters kat var søster til Balder og fik så et kuld killinger, hvoraf vi overtog den ene: Spike i 1989. Det var så Jesper Lemche, der herefterdags primært stod for behandlinger. Spike blev næsten 12 år, og vores nuværende kat er så den 5., vi har: Frida på nu 6 år.
Skibhus Dyreklinik fik en kæmpe betydning for os i vore første kattes regi. Stor tak til jer. Vi har siden også brugt andre supergode dyrlæger.
Bedste hilsener og tak! Hav et godt otium, Henning.
Birgit og Kenneth Jørgensen, Tornbjerg i Odense SØ

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
Hjælpsomme og besøget var en god oplevelse for min hund og jeg, trods vores udfordringer.
Vi kommer igen 😊

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
I stor sorg fik jeg en meget medfølende professionel behandling.

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
Altid samme dyrlæge du får
Kun ventetid hvis de får akut dur ind
De tager dig når du ringer og har brug for hjælp
De giver dig tid til at sige farvel til din hund når tiden er
Ja alt føles rart

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
Hurtig og præcis diagnose, rette behandling og en glad hund.
Følte os i gode, kompetente hænder fra start til slut.

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
Det er en meget fin og værdig afslutning for mit kat på klinikken.

Risposta di VetGruppen - Skibhus Dyreklinik
De er dygtige og tager sig tid både undersøgelse og til at svare på spørgsmål