VetGruppen - Ribe Dyreklinik Recensioni

TrustScore 5 su 5

Industrivej 30B, 6760 Ribe, Syddanmark, DK

God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønneb... Leggi di più

Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... Leggi di più

Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han bl... Leggi di più

Anbefaling af dyrlæge Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tyd... Leggi di più

1. Veterinario
  2. Clinica veterinaria
  3. Servizio di pronto soccorso veterinario

VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.

• Industrivej 30B, 6760, Ribe, Syddanmark, Danimarca

• 75410300

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

1872 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service. Ringer og forklare hvad der er lavet

8 settembre 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Poul. God dag til jer.

Veluddannet personale

Veluddannet personale. God betjening. God kontakt til min hund.

31 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Gurli, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

Professionel behandling

Hurtig tid til undersøgelse. Omsorgsfuld undersøgelse og profesionel behandling.

31 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Birthe, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

At hund og jeg blev godt modtaget

At hund og jeg blev godt modtaget. At jeg fik en god vejledning ang. forhudsbetændelse og hvad/hvordan jeg skulle gøre. Hunden fik årligt sundhedstjek og vaccine

27 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Mona. Dejligt at læse, at du har været tilfreds med behandlingen. Rigtig godt efterår til jer.

super service

Altid god behandling når man kommer, både for mennesker og dyr

30 agosto 2025

Tusind tak for anmeldelsen Bendt

Ribe dyreklinik har Chilli og jeg haft…

Ribe dyreklinik har Chilli og jeg haft stor glæde af gennem snart 13år.
Tryg ved stedet, god hus atmosfære.
Stedet er fagligt velfunderet

27 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse Bente, den er vi enormt glade for. Vi ønsker jer god dag herfra.

Jeg for altid en god behandling når jeg…

Jeg for altid en god behandling når jeg kommer med min hund. Og hvis der er noget jeg ikke forstår, så giver de sig tid til at forklare tingene, så man roligt kan kører hjem med sit dyr.😊

20 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Dejligt at høre Anja, tusind tak for anmeldelsen :-)

Fantastisk dyrlæge med hjerte og professionalisme

Anbefaling af dyrlæge

Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tydeligt passioneret omkring dyr. Vi fik god tid, grundige forklaringer og tryg behandling. Jeg er meget taknemmelig for den ro og støtte, vi blev mødt med – både under konsultationen og efterfølgende opfølgning. Det er en stor lettelse at vide, at mit dyr er i de bedste hænder.

Tusind tak for jeres fantastiske arbejde – vi kommer helt sikkert igen!

1 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Skønt at læse, at i har haft et godt besøg hos os Monika. Selv tak, vi er glade for at vi kunne hjælpe jer :-) Vi håber i får en dejlig dag.

Der er altid dejlige og meget søde…

Der er altid dejlige og meget søde personale hos jer som har alt den tid i verden.
Jeg følte mig aldrig til besvær da min lille hund skulle aflives
Jeg fik at vide at jeg bare skulle ringe hvis jeg havde de mindste spørgsmål

24 luglio 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse, til trods for de kedelige omstændigheder til slut Gitte. Vi sender varme tanker jeres vej, og ønsker jer et godt efterår herfra.

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende. God vejledning og de tog sig god tid til behandlingen.

27 luglio 2025

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Pia. Dejligt at læse, at du er tilfreds med servicen hos din dyrlæge. God dag til jer :-)