God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønneb... Leggi di più
Stor hjælpsomhed da vi stod med en akut syg hund. Venligt og imødekommende personale. Helt igennem en god oplevelse, og ikke mindst en hund, der hurtigt var i bedring.
Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... Leggi di più
Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han bl... Leggi di più
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Industrivej 30B, 6760, Ribe, Syddanmark, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Et rigtig sødt og dygtigt personale. Som altid svarer dygtigt på ens spørgsmål ang vores dyr👍😀

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Fremragende venlig og rar betjening. Følte at vi blev godt modtaget og vores kat blev godt behandlet. Tusinde tak for den fremragende service og faglighed.

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Vi fik virkelig en god behandling og hurtigt kunne komme til med vores kat Marley ,det er ikke sidste gang vi bruger dem 😀

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Vi er kommet meget i klinikken og har altid følt os trygge ved de kendte og de ansatte

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Kompetente, venlige og imødekommende personale.
Dyret er i centrum, sammen med dets familie 👍🐕🦺🦮🐾🐾

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
I gjorde mig tryg i forhold til min hunds skade. Personalet er altid venlige

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Grundig gennemgang af vores unghund og gode råd til opdragelsen af ham. God tid.

Risposta di VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Synes det var en god og hurtig behandling vi fik, så vores hund ikke blev helt stresset. Sød og rar personale og service. Klar anbefaling herfra. Vh Bølle