VetGruppen - Kasernens Hesteklinik Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kommandantvej 32, 4700 Næstved, Sjælland, DK

Jonathan er en dyrlæge i særklasse, han er dygtig og utrolig lærerig! Hans viden om heste er uudtømmelig og hans håndtering af både hest og ejer på 16 år, er altid en fornøjelse at overvære (som mor... Leggi di più

Altid hjælpsomt personale, som sikrer vores hest får den bedste behandling. God til opfølgning, og spørgsmål under behandling. Min hest er i helt sikre hænder, og jeg får altid hjælp, selv når det e... Leggi di più

Altid hjælpsomme og omsorgsfulde overfor både hest og ejer. Super service. Meget dygtige, høj faglighed og hesten bliver hurtig udredt. Har brugt dem de sidste 10 år til vores heste og kun gode opleve... Leggi di più

1. Veterinario
  2. Clinica veterinaria
  3. Servizio di pronto soccorso veterinario

VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

1935 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kære Trine

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Kasernens Hesteklinik

Altid hjælpsomme og omsorgsfulde…

Altid hjælpsomme og omsorgsfulde overfor både hest og ejer. Super service. Meget dygtige, høj faglighed og hesten bliver hurtig udredt. Har brugt dem de sidste 10 år til vores heste og kun gode oplevelser.

9 gennaio 2026

Kære Susan

Vi sætter pris på din tid og din anmeldelse. Det er vigtigt for os at høre din oplevelse.

Bjarne er fantastisk

Bjarne er fantastisk, dyrlæge med empati, dygtig til sig fag.

6 dicembre 2025

Hej jette

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Kasernens Hesteklinik

Fantastisk tillidsfulde og kompetente…

Fantastisk tillidsfulde og kompetente læger

7 dicembre 2025

Hej Marianne

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Super professionel behandling

Super professionel behandling. Fin og behagelig orientering under hele forløbet. Tryghed.

28 novembre 2025

Hej Peter

Kasernens Hesteklinik

Empatisk og faglig dygtig dyrlæge

Empatisk og faglig dygtig dyrlæge. Rolig tilgang til vores ponyer

6 novembre 2025

Kære Ninette

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Kasernens Hesteklinik

At min hest og jeg blev behandlet godt…

At min hest og jeg blev behandlet godt og jeg fik svar på alle mine spørgsmål.

25 ottobre 2025

Hej Kirsten

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Meget dygtig dyrlæge

Meget dygtig dyrlæge, meget forklarende og med stort overblik og ro .

9 ottobre 2025

Tusind tak for anmeldelsen Conni

Havde Jonathan ude til min vallak som…

Havde Jonathan ude til min vallak som trængte til Kiropraktor. Jonathan er god og grundig, og god til at fortælle bagefter behandling. Kan absolut anbefale kasernen!

25 settembre 2025

Kære Anita,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med Jonathans behandling. Det glæder os at høre, at du sætter pris på hans grundige forklaring efter behandlingen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig og din hest igen i fremtiden.

Kasernens Hesteklinik

Klare aftaler samt opringning en halv…

Klare aftaler samt opringning en halv time før ankomst
Så alt gik som smurt

25 settembre 2025

Risposta di VetGruppen - Kasernens Hesteklinik

Godt at læse at du har været glad for vores service Kell. Vi håber i får et skønt efterår.

Go præcis behandling

29 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Kasernens Hesteklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Sigrid, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

Forfangenhedsforløb

Jeg har været igennem et forfangenhedsforløb og skiftede til Kasernens Hesteklinik under forløbet, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt. Desværre endte det med aflivning af hesten, men det var den bedste aflivning, jeg nogensinde har været med til. Så tak for jer ❤️

31 luglio 2025

Risposta di VetGruppen - Kasernens Hesteklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse, til trods for det kedelige resultat Louise. Vi håber i får et godt efterår, og sender varme tanker jeres vej.

Super dejlig oplevelse

Det var en god saglig og positiv oplevelse at have besøg af dyrlægen.

2 agosto 2025

Risposta di VetGruppen - Kasernens Hesteklinik

Tusind tak for anmeldelsen Karin :-)

Professionel dyrlæge

Bjarne er en rar og professionel dyrlæge at få besøg af,

17 luglio 2025

Risposta di VetGruppen - Kasernens Hesteklinik

Godt at høre, tusind tak for anmeldelsen.