Vi havde en rigtig god oplevelse hos dyrlægen. En sød, rolig og nærværende dyrlæge, som tog sig god tid til at hilse på og snakke med vores lille hvalp, inden hun skulle vaccineres. Det gav en tryg og... Leggi di più
Blev behandlet god og fik god service, blev ringet op dagen efter indgrebet på Hermand så har følt en god omsorg for os.
Kan kun anbefale Ikast Dyreklinik. Jeg følte, at mine marsvin var i gode og professionelle hænder. Dyrlæge Morten Bentsen gav grundige og fyldestgørende forklaringer på, hvad han foretog sig og hva... Leggi di più
En fantastisk lille klinik, der er en del af Hedens Dyrehospital, som har dig og dit kæledyr i centrum. De forklare på en fantastisk måde hvad der kan være galt og hvad der kan gøres. Altid en tryg og... Leggi di più
Hos Ikast Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Ikast. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Østergade 68, 7430, Ikast, Midtjylland, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
god betjening , samt god viden om mine problemer med min hund. rigtig godt , kan godt anbefale. venlig hilsen Allan Sørensen.

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
dyrlægen var rolig og havde god til til at forklare hvad der skulle ske

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
En super god dyrelæge. Man bliver taget seriøs når man ringer hvad enten det er en bekymring, et godt råd eller bare generelt brug for dyrelæge.
Vil kun bruge ikast dyreklinik til mine katte og min hund.

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
De tog sig rigtig godt af vores hund Bailey i forbindelse med hans diskusprolaps. God faglig viden og var god til at berolige os som ejere

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Brugt jer i alle de år vi har haft hunde, omkring 30 år.
I kender os og vi kender jer.

Altid god service
Rigtig god behandling
Rigtig god faglig viden og rådgivning

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Man føler sig tryg ligeså snart man går ind af døren, og super god behandling og vejledning.
Kan klart anbefales👍🏻

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
I forbindelse med at min(vores) aldrende hund kom uheldig til skade, blev det i samråd med dyrlægen besluttet at hun skulle have evigt fred.
Dette foregik på klinikken i ro, hvor hele familien (3 personer og vores anden hund) var til stede under hele forløbet.
Der blev givet tid og omsorg til alle, I alt en god og positiv oplevelse.

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Yderst kompetence dyrelæge, og utrolig hjælpsom og i mødekommene medarbejder generelt i klinikke

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Dejligt sted at komme, altid glad og venligt personale, der tager sig godt af hunden (i mit tilfælde)
Kan helt klart anbefales

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Omsorgsfuld, rolig og kompetent medarbejder. Der guidede os gennem en svær situation

Vi anbefaler mere end gerne Ikast Dyreklinik 😊
Alle vores hunde har været tilknyttet klinikken, og de har alle været glade og trygge ved at komme på besøg hos dyrlægen.
Vi har altid mødt dygtige, nærværende og omsorgsfulde fagprofessionelle, som har hjulpet og guidet os på bedste vis, når det har været nødvendigt.
Vi har været tilfredse kunder igennem godt 16 år.

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Jeg kontaktede klinikken, da vores sædvanlige dyrlæge holdt ferie, og en af vores katte havde brug for hjælp (ikke akut). Vi fik tid et par dage senere, og blev modtaget af imødekommende personale. Både dyrlæge og veterinærsygeplejerske havde en forsigtig tilgang til katten, og var seriøse og omhyggelige.
Vi blev grundigt instrueret i den videre behandling af katten.

Risposta di VetGruppen - Ikast Dyreklinik
Altid super fin betjening Altid tid til gode råd omkring dit dyr