VetGruppen - HS Hestepraksis Ikast Recensioni

TrustScore 4 su 5

Langelundsvej 7, 7430 Ikast, Midtjylland, DK

Altid høj faglighed og god behandling af både hesten og dets ejer. God vejledning ift behandling. Mulighed for både klinik og hjemmebesøg hvilket for mig er et kæmpe plus.

God og jo kompetent behandling

1. Veterinario
  2. Clinica veterinaria
  3. Servizio di pronto soccorso veterinario

Hos HS Hestepraksis tager vi os af heste i Ikast, Tarm og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Langelundsvej 7, 7430, Ikast, Midtjylland, Danimarca

• 44457711

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 61% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

1975 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Simone er super dygtig

Simone fra Hs er en super dygtig og kompetent dyrlæge.

30 maggio 2026

Hej Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Mvh

HS Hestepraksis

Dårlig service og ingen omtanke for dyrevelfærd

Dyrlægen glemte at medbringe ormekur efter to samtaler omkring dette. Jeg bliver fortalt over telefonen at de ikke vil levere en ny, da det ikke er økonomisk fordelagtigt for dem at køre forbi. Jeg havde specifikt meddelt at jeg er på Sjælland og derfor ikke har mulighed for selv at hente ormekuren. Rigtig dårlig service. De tænker udelukkende økonomisk og ikke på dyrenes velbefindende.

15 settembre 2025

Hej Caroline,

Jeg er ked af at vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg har selv booket aftalerne til dig (den første aftale, aflyste du ½ time før besøget – uden du fik en regning på dette) og husker det tydeligt. Jeg har noteret i aftalen ”evt. give/udlevere ormekur” – ”Evt.” fordi vi faktisk ikke bare kan udlevere jf. dansk lovgivning, så det ville afhænge af dyrlægens vurdering af hesten v. besøget – evt. ville der skulle analyseres en gødningsprøve først, det kunne jeg ikke afgøre i telefonen. Vi kan desværre ikke gå på kompromis med lovgivning uanset ejerens bopæl.

Hvis det ved besøget helt blev glemt (hvilket jeg slet ikke kan afvise – kan ske – vi er alle mennesker) men at dyrlægen vurderer, det er berettiget, den får en kur, kan vi rigtig nok ikke køre forbi uden beregning, men vi ville da kunne sende den mod betaling af porto, beklager hvis du ikke har fået det tilbudt. Medicin må vi også jf. dansk lovgivning ikke tjene penge på, så at sende den på vores regning ville være rent tilsætning, og ja vi er som alle andre forretninger nødt til at tænke på det skal løbe rundt, ellers har vi jo ikke noget at lønne vores dyrlæger med.

Så igen vil jeg beklage, vi ikke har levet op til dine forventninger, men håber min forklaring alligevel giver en smule mening.

Vh. Gitte Fredslund
HS Hestepraksis

Altid høj faglighed og god behandling…

21 novembre 2024

Risposta di VetGruppen - HS Hestepraksis Ikast

Hej Frederikke. Tusind tak for anmeldelsen. Det er dejligt at læse, at du er glad for servicen og fagligheden hos os. Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.