En lørdag var vores lille kat akut syg og vi søgte dyrlægevagten - der var stort set ikke ventetid og vi fik den fineste undersøgelse og behandling af vores dyr. Han blev lidt bedre og begyndte at spi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har altid brugt Gimlinge dyreklinik til vores Broholmer, og før det til vores kat. Vi er yderst tilfredse, dejligt hjælpsom personale, velkvalificerede, og altid i godt humør. Så kan klart anbefale... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helt fantastisk behandling. Vi kendte ikke dyreklinikken, men blev henvist hertil i weekenden med vores dreng (læs: hund 🫣). Lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkommen. Under konsulta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Luffe som er vores gamle labrador retriever får den bedste behandling hos Gimlinge dyreklinik vi er så taknemmelige og glade for at kunne have Luffe frisk og rørig længe endnu. Tusind Tak for jer. V... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Præstebakken 18, 4200, Slagelse, Sjælland, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
God service af kvindelig dyrlæge og Chillie følte sig tryg.

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Venlig betjening, har besvær med tunge løft, dyrlægen var hurtig til at bære mad sækken ud for mig, uden at skulle bede om det.

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Skulle have aflivet en kat en lørdag aften, og havde, på trods af det, en rigtig god oplevelse. Både sygeplejerske og dyrlæge var meget nærværende, empatiske og omsorgsfulde - både overfor katten og for mig. Man kan trygt overlade sine dyr i deres kyndige hænder, og jeg vil selv benytte Gimlinge Dyreklinik fremover, selvom jeg skal køre lidt længere. Tak for jer.

Helt fantastisk behandling.
Lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkommen. Under konsultationen var vi i trygge hænder, og gik derfra med en oplevelse af, at vi ikke kunne have fået en bedre behandling.
Vi overvejer nu, om vi permanent skal skifte dyrlæge fremadrettet 😉

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Det foregår stille og roligt. Dyrlægen er grundig med undersøgelsen.

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Hjælpsom betjening med indføling for kunden og kæledyret.

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Min positive vurdering skyldes, dels at min kat blev professionelt undersøgt, dels at der var en virkelig god forståelse for, at jeg synes, at det var både meget trist og svært, at hun, katten, skulle herfra. Derudover, så synes jeg, at hun, da det blev aktuelt, kom herfra på en særdeles værdig måde.

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Vores hund havde akut brug for hjælp, da den var blevet bidt ved øjet. Et opkald til jer og vi fik en akut tid. Operation omgående. Både vores hund og os blev mødt og taget hånd om. Flot arbejde og dagen efter blev vi ringet op. Omsorg for både hund og hundeejer👍 vi kan varmt anbefale andre til at bruge jer.

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Sød og professionel betjening. Jeg ville ønske at få mulighed for at være sammen med min hund, når den bliver lagt i nakose. Opfølgning 10 dage efter tand orp.var super godt og vi fik en god forklaring på vor stor en orp. vores hund havde fået.

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Vores hund Basse har oplevet mange kedelige ting( fået bidt tungen næsten halvt over og mange andre dårlige oplevelser)
Hos Gimlinge dyreklinik tager de hensyn til Basse dyrlægen kommer ud i bilen og klipper klør og vaccinerer🦮👌der er service tak til jer
Mie Christensen

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Vi bliver altid taget godt imod og vores kæledyr får den bedste behandling

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
At Henrik kender min besætning gemmen flere år så vi får hurtigt en løsning hvis der noget der skal afklares Vh Niels

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Der var styr på aflevering og afhentning.
Dyrene blev behandlet godt og der har ikke været komplikationer

Risposta di VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.