VetGruppen - Esbjerg Dyrehospital Recensioni

TrustScore 5 su 5

Tarp Byvej 6 E, 6715 Esbjerg, Esbjerg N, DK

De havde den tålmodighed og rummelighed som min store og temmelig hyper-energiske hund havde brug for til sit sundhedstjek, vacciner samt klipning af negle, og han er også en smule angst/utryg ved n... Leggi di più

Vi har måtte sige farvel til vores firbenede familiemedlem Bonnie gennem næsten 14 år. Vi fik af Dyrlæge Mads Rousing en varm, medfølende velkomst til klinikken og Mads oplyste og talte til os genne... Leggi di più

Kompetent dyrlæge og forståelse da vi skulle aflive vores kærlige og allerbedste ven cindy vores lille bomuldshund som bare var så rummelig overfor os alle børn og børnebørn En skøn hund som var bl... Leggi di più

Har kendt Mads i over 30 år og altid fået en rigtig god og professionel behandling både før og efter Mads fik sin egen klinik, det gælder for både vores 3 hunde og 4 katte. Kan kun anbefale Esbjerg D... Leggi di più

1. Veterinario
  2. Clinica veterinaria
  3. Servizio di pronto soccorso veterinario

VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.

• Tarp Byvej 6 E, 6715, Esbjerg, Esbjerg N, Danimarca

• 75122167

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

1894 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Personalet var utrolig søde og…

Personalet var utrolig søde og medfølende
Da vores elskede gravhund Aslan skulle aflives.

22 agosto 2026

Hej Britta

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

Dyrlægen var dygtig

Dyrlægen som var ved os, var sød og forstående, efter hvor svært det var at ligge min højt elskede hund til at sove ind♥️

20 agosto 2026

Kære Heidi

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

11 agosto 2026

Hej Vinnie

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Unser Hund hatte starken Durchfall

Unser Hund hatte starken Durchfall
Hier wurde uns geholfen
Sehr nette und kompetente Ärzte und ein hilfsbereites Team
Danke 👍🏻👍🏻

29 luglio 2026

Hej Mario

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Kompetent og omsorgsfuld behandling

Kompetent og omsorgsfuld behandling. Og omsorg til os , da vi måtte sige farvel til lille Balder ♥️

26 luglio 2026

Kære kent

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Jeg har kommet på esb

Jeg har kommet på esb. Dyrehospital i 50 år - først hos Jensen så dyrel. Bruun og sidst hos Dyrelæge Mads det har næsten været som at besøge noget familie- men efter Mads er stoppet er tilliden til dyrehospitalet væk!! At komme med sit dyr er en tillids sag og en trygheds sag! Men den er væk

6 aprile 2026

Hej Susan

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi tager din feedback alvorligt.

Vi opfordrer dig til at ringe til vores klinik på: 75 12 21 67 - så kan vi sammen finde ud af en løsning.

Venligste hilsner
Esbjerg Dyrehospital

Altid god og venlig betjening.

Altid god og venlig betjening.

23 luglio 2026

Hej Inge

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Dejlig atmosfære

Dejlig atmosfære - man bliver altid mødt med venlighed - nærværende personale -selv min hund føler sig tryg ved at besøge klinikken

11 luglio 2026

Hej Gitte

VetGruppen

Dårlig oplevelse, ekstrarbejde uden aftale

Jeg bestilte tid til rabiesvaccination af min hund. Da jeg kom hjem og fik fakturaen pr. mail, opdagede at jeg også havde fået ekstra vaccination som jeg ikke havde bedt om- og som dyrlægen heller ikke havde spugt om jeg ønskede. Så det var en ekstraudgift de påførte mig - dårlig stil. Har været godt tilfreds med dem tidligere men tror at vi skifter dyrlæge, for det er ikke troværdig måde at drive virksomhed på, og troværdighed er vigtig for mig.

6 luglio 2026

24 giugno 2026

Hej michael

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

Kære Karen

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

VetGruppen

Vi nyder at komme derud de er så…

Vi nyder at komme derud de er så imødekommende og hunden føler sig rolig ❤️

15 giugno 2026

Hej Jane

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds! Søde personaler

30 maggio 2026

Kære Corine

Vi sætter pris på din anbefaling.
Det betyder meget for os alle.

Kære kunde

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.