Man følte sig velkommen og var klar til modtagelse hunden blev der taget sig godt af på en meget rolig måde og med god tid tak for det
Det hele var så super fint 👌lige fra tidsbestilling mødte man venligt personale. Meget kompetent dyrlæge Mette Krogh som lavede grundig undersøgelse og tog blodprøver af min hund , som ind i mell... Leggi di più
Dejligt at man kan vælge hvem der skal stå for din undersøgelse af dit dyr , det giver tryghed og at der er kendskab til den enkelte … Jannie er super dygtig til min hund og det gør bare det hele mege... Leggi di più
Hos Dyrlægegården Hundested tager vi os af familiens dyr i Hundested. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Nørregade 75, 3390, Hundested, Hovedstaden, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 67% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Søde og professionelle medarbejdere, som vi er trygge ved👍❤️

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Vi var til sundhedstjek med vores hund ved Malene. Malene var yderst tålmodig, grundig og tog udgangspunkt i vores hunds ve og vel. En virkelig god oplevelse!! Har faktisk ikke oplevet en så grundig og respektfuld tjek tidligere.
De varmeste anbefalinger af Malene!

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Min kat havde akut brug for hjælp. Det fik hun. samtidig var alle hurtige og venlige. Desværre måtte min kat aflives.

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Venlig tillidsvækkende kompetent og grundig behandling til fuld tilfredshed

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Meget kompetent dyrlæge Mette Krogh som lavede grundig undersøgelse og tog blodprøver af min hund , som ind i mellem fik en godbid .
Der var hurtigt svar på prøverne og Mette ringede og gav god forklaring på alt !
Så alt i alt mega positivt.

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
På trods af travlhed overskud til at tage sig fagligt/kærligt af hunden !
Fik en god information af ørets opbygning til brug for efterfølgende drypning hjemme.

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Jeg følte hele tiden at min hund Emma var i gode hænder.
Der var god service og personalet var fantastiske.

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Vores kat var rigtig dårlig, men dyrlæge Mette sagde at vi måtte komme med hende i personalets frokost. Og hun var rigtig omsorgsfuld overfor både mig og katten. Vil til enhver tid anbefale dyrlægegården Hundested

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
En trist dag, hvor vi måtte aflive min gamle kat. God forståelse for både kattens om mine problemer, så det trods alt blev en rimelig oplevelse

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
Vi fik en omhyggelig gennemgang af vores hund Charlie, og der blev sat gang i at løse hans problemer

Risposta di VetGruppen - Dyrlægegården Hundested
His dyrlægegården giver de sig tid til at rådgive dig, tager hånd om dyret på allerbedste vis og jeg synes altid de udviser stor omsorg og er grundige I deres behandling. Det gør at man føler at ens fyr er I trygge hænder og man bliver altid mødt med forståelse også når man har tusind spørgsmål 😁