Det var sådan en fornøjelse at opleve, hvordan vores elskede Karla blev mødt og taget imod, især fordi det var vores første gang hos jer. Tusinde tak for at tage imod os med åbne arme og hjerter. Karl... Leggi di più
Dejligste dyreklinik, hvor der altid er god tid og stor omsorg for vores hunde. kathe har stor faglig viden som hun er god til at formilde så vi føler os trygge .Dette gælder også Annemette som er... Leggi di più
Her bliver man altid mødt af et meget kompetent og empatisk personale . Jeg har haft både hund og katte her i mange år og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse her, vi går altid herfra med veloverst... Leggi di più
Vi kommer ned til Kate (Dyreklinikken Bjerringbro) med vores syge Bomuldshund 11 år gl. Selvfølgelig er det os der vurderer om hun skal sove ind. Vi får en optimal professionel information om... Leggi di più
Hos Dyreklinikken Bjerringbro tager vi os af familiens dyr i Bjerringbro. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Nørregade 20, 8850, Bjerringbro, Midtjylland, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 67% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Fantastisk sødt personale , som King elsker . Og så gør det jo heller ikke noget ,at der er rigeligt med godbidder .

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Super god service, glad og smilende personale. Og ikke mindst, de tager altid telefonen

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Det er en fantastisk dyreklinik. Søde og behagelige og virkelig dygtige. Man føler sig tryg hos dem. Min varmeste anbefaling herfra.

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Har altid fået den bedste service og vejledning til de schæfer hunde vi har haft.
Vil helt sikkert vælge dyreklinikken igen .

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Selvfølgelig er det os der vurderer om hun skal sove ind.
Vi får en optimal professionel information omkring Beauty, så godt som det nu engang er muligt i situationen.
Dette kan også være med til at vi for os kan træffe en beslutning.
Vi bliver ikke påvirket til hverken at beslutte det ene eller andet og stor respekt for det.
Beauty får lov at sove ind på mandag 9.sep kl 14:00
Stor tak til Kate for en uvildig og Professionel måde at gribe tingene an på.
Hilsen fra Beautys efterladte.
Hej. I Will write in english because it is easyer for me. I am very satified with everything that is happening în this clinic. Everyone is nice, they are EXTREMLY God în what they are duing and I recomand with all me soul this clinic to everyone how has a pet, an animal.

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Dejligste dyreklinik, hvor der altid er god tid og stor omsorg for vores hunde.
kathe har stor faglig viden som hun er god til at formilde så vi føler os trygge .Dette gælder også Annemette som er kommet til de sidste år .Klinik-pigerne møder os altid med smil .
Går vi tur med vores hunde forbi klinikken vil de ikke gå længere før vi har været inde og hilse på .
Min varmeste anbefaling gennem 7 år

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Igen en 5 stjernet behandling af vores elskede hund, hos dyreklinikken Bjerringbro hvor hun akut skulle reddes fra fremmedlegme i tarmen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har brugt Kathe Rasmussen som dyrlæge til alle mine dyr siden 1989 og jeg har altid oplevet en 1. Klasses behandling ♥️jeg kender ikke en dyrlæge som Kathe, der har så stor indlevelse og kærlighed til det dyr hun behandler samt til dyrets familie, man kan virkelig mærke at hun har hjertet med i sit job♥️ Vores hund elsker simpelthen at komme ind til Kathe, så når vi går tur forbi klinikken, så skal der holdes godt fast i snoren (hunden vejer 38 kg) for hun VIL bare ind til Kathe og hendes skønne team og blive nusset og få godbider♥️ Kan kun anbefale alle at vælge Bjerringbro dyreklinik til jeres dyr, for både Dyrlæge Kathe, Dyrlæge Annemette og hele deres team er på alle måder helt enestående og utrolig dygtige til deres job - sikke en faglighed de alle besidder 🙏🏼 Tak for jer…

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Vi har brugt Kathe som dyrlæge i mere end 30 år og har altid fået en virkelig god faglig, professionel og respektfuld behandling.
Igennem årene er Dyreklinikken vokset, så vi nu møder flere forskellige faggrupper i klinikken, der alle er topdygtige til deres arbejde, samtidig med at der altid er smil, venlighed og masser af kærlighed til dyrene.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Dyreklinikken Bjerringbro ❤️

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Skønt sted, varmt og hjerteligt samtidig med ærlighed og stor kompetance, de er altid klar til at yde kæmpe service ud over hvad der forventes, vi giver vores største anbefalinger.

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Dyreklinikken Bjerringbro Kathe og hendes team.
Vi bliver altid mødt med smil og positiv tilkendegivelse samt faglighed på meget højt niveau!
Jeg føler der bliver taget tid til mig og mine dyr og taget tid til at give god forklaring/information på evt problemer.
Der er forståelse og respekt for at give ens dyr den bedst mulige behandling, hvilket betyder alt.
Mine hunde elsker at komme hos Kathe og Annemette og teamet og jeg føler mig altid helt rolig og tryg ved deres anbefalinger og behandling af vores dyr.
De ønsker det bedste for dyrene også når en svær beslutning skal tages og her har jeg især set deres store empati og professionelle virke, idet de håndterede vores tid til afsked og selve afskeden helt fantastisk.
Vores varmeste og bedste anbefalinger til Dyreklinikken Bjerringbro

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Altid den bedste service for både vores katte og os. De giver sig altid tid til at forklare både til os og vores børn. Vil klart anbefale Kathe og co. til alle dyreejere. :-)

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Hos Dyreklinikken Bjerringbro føler vi os altid trygge ved at komme med vores lille hund.
De giver kompetent rådgivning både til hundens opdragelse og i forhold til at fremme hundens sundhed så meget som muligt.
Da vores hund fik opereret tænder ud, var priserne meget rimelige, og de var søde til at opdatere os i løbet af dagen, omkring hvordan han havde det. Dyrlægerne giver kun den nødvendige behandling og medicin til hunden, og man kan mærke at de vil hunden det bedste og ikke arbejder på en "penge fabrik".

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Meget omhyggelige og dygtige dyrlæger. Vi har brugt Dyreklinikken Bjerringbro i mange år, og føler os trygge hver gang. Rimelige priser og meget seriøs rådgivning. Vi giver vores allerbedste anbefalinger.

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Jeg synes at I ikke skal bruge denne dyrlæge.
Gammel slidt klinik. Dårlig social holdning til " ikke raske personer" VetGruppen tager r***** på folk.

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Bjerringbro
Danmarks bedste dyrlæger, uden sammenligning. (Dyreklinikken Bjerringbro)
Dyret er bare i kæmpe fokus. Er helt tryg, når mine dyr er i hænderne her. Service er fantastisk, priserne er mere end rimelige. Ens dyr er ens familie, og sådan føles det at sende dem til dyrlæge her. De bliver taget imod med kærlig, men også ekstremt kompetent hånd. De har fuldkommen styr på, hvad de laver og er også gode til, at hjælpe en presset ejer, når deres dyr er syg. Seneste hændelse, havde min kat dræn i en byld. Da det gjorde ondt/var ubehageligt, når jeg skulle rense det, tog dyrlægen min kat ind hele dagen, så hun kunne rense for mig, så jeg slap for at stå med det. Det var lige hvad jeg havde brug for, efter et længere sygdomsforløb med min kat. Lige at kunne slippe ansvaret lidt, og få nogen til at tage over. Sikke en service - og det er ikke en engangsforestilling. De er værd at køre for, hvis man ikke bor i nærheden. Alle stjerner herfra og mere til.