VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Amagerbrogade 174, 2300 København S, Hovedstaden, DK

de skønneste mennesker på klinikken, søde, venlige, imødekommende, altid smilende og hjælpsomme..havde tusindvis af spørgsmål og de blev besvaret..god oplevelse med håndtering af min kat Maggie..har k... Leggi di più

fantastisk hjælp. kom helt akut med en hund der havde skåret et voldtsomt snit i poten ( hoppet igennem et drivhus) blodårre skåret over...de kom springene og hun røg på operationsboret med det samme... Leggi di più

Vores dværggravhund Maya har været ret frygtsom overfor negleklip. Men efter vi har tilmeldt VetPlan og kommet til en månedlig mani/pedicure, så er hun blevet meget mere tryg. De lytter og gør hvad... Leggi di più

Vi har været her lige fra vores kat var en lille killing som skulle have sine første vacciner. Han er nu 2,5 år, og vi har været rigtig glade for klinikken hver gang vi har været der eller været i tel... Leggi di più

1. Veterinario
  2. Clinica veterinaria
  3. Servizio di pronto soccorso veterinario

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade tager vi os af familiens dyr på Amager. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Amagerbrogade 174, 2300, København S, Hovedstaden, Danimarca

• 32553847

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Prof

Prof-behandling😀🐈‍⬛

31 dicembre 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Kurt. I må have en dejlig vinter😸

Jeg følte mig meget velkommen og fik…

Jeg følte mig meget velkommen og fik perfekt rådgivning.

20 novembre 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du er tilfreds med behandlingen hos os. Vi ønsker jer god dag herfra.

Årligt eftersyn af hunde

Klinikken er god til at tage sig nervøse/bange hunde som den ene af vores 2 hunde er. Den anden er liglad med nåle og indersøgelse

2 novembre 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Kenn. Det er dejligt at læse, at i er tilfredse med behandlingen hos os. Vi ønsker jer god dag herfra.

vov vov

Bare et dejligt sted at komme, altid flinke og man føler at der er tjek over hvad de laver. ;)

3 novembre 2024

Hej Niels. Tusind tak for de 5 stjerner. Rigtig god dag til dig 🙂

Det var en god behandling

Det var en god behandling

20 settembre 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tak for anmeldelsen Marianne. Det er godt at høre, at du er tilfreds med besøget hos os. God dag til jer.

Highly recommended 🐾😻⭐️

I always choose this clinic for taking good care of my pet . Very professional and my cat is very well treated 🐈🐾😻.
Highly recommended 🥰🤗⭐️!

7 settembre 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Hi Miki. Thank you so much for your kind review! 🥰We truly appreciate it! Have a great day!

God service overfor mig og min kat

Det er altid rigtig god service og kvalitet, min kat hader at få klippet klør men det lykkedes hver gang at få dem klippet

22 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tak for anmeldelsen Josefine. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores evner til kloklip på den lille kat :-) I må have en dejlig dag.

Altid søde

Altid søde, venlige og og stadig meget faglige.

25 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen John. I må have en god dag.

Rolig og tryghedsskabende personale

Rolig og tryghedsskabende personale. Fik gode råd til min hvalp

24 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tak for den fine anmeldelse Sarah. Det er godt at høre, at du har været tilfreds med servicen hos os. Vi ønsker jer et godt efterår herfra 🍂

Meget fin behandling af Anni Lollike

Meget fin behandling af Anni Lollike, altid sød og forstående, når man har en hund, der ikke vil vaccineres eller noget andet.

15 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tak for anmeldelsen, og god dag til dig Anne.

Altid så søde og hjælpsomme

Altid så søde og hjælpsomme.
Blide mod mine hunde

7 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Rosa. Det er dejligt at læse, at du føler i får god behandling hos os ❤️

Virkelig god behandling med fokus på…

Virkelig god behandling med fokus på dyres helbred og at hun var rolig

4 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tak for anmeldelsen Maria. Det er dejligt at læse, at i har haft et godt besøg hos os :-) Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.

Superbetjening

Superbetjening, sødt personale.
Både min hund og jeg gik der fra i godt humør🙏
Tak for jer😃

27 luglio 2024

Risposta di VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for den varme anmeldelse Sofie, den er vi rigtig glade for ❤️🐶