Betjening var hurtigt og effektivt... også selvom katten ikke ville stå stille i første hug på vægten
En meget meget forfærdelig situation, gjort så meget bedre, af en fantastisk dyrlæge, Jan. Min søn & jeg skulle sige farvel til vores bedste ven, og Jan var fantastisk hele vejen igennem. Rolig, tålmo... Leggi di più
Tolle & liebevolle Ärzte, tolle Möglichkeiten zu Untersuchungen u.ä. Wir waren häufig da in unserem Urlaub und haben uns gut aufgehoben gefühlt! Kommunikation war auch gut möglich. Vielen Dank f... Leggi di più
Hos Dyrehospitalet Heden Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Herning og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter. Vi har døgnåbent 24/7 og vores hold af specialister tager imod henvisninger.
Dæmningen 23, 7400, Herning, Midtjylland, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
God betjening professionel medarbejder vil altid anbefale heden

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Gav sig tid til at fortælle om undersøgelsen, symptomer og priser. Det giver tryghed

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Overordnet er jeg super tilfreds med behandlingen af både mig og min hund. Selvom årsagen ikke blev fundet så er hunden i bedring. Dog er det frustrerende at man selv skal lægge ud når man har en forsikring som dækker og som I har samarbejde med.

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Oplevede omgående nærvær & høj faglighed i en meget kritisk & alvorlig situation- og vi blev ‘holdt i hænderne’ til det sidste.

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
En god og tryg oplevelse og altid god service af et dejligt personale.

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
thanks for dr. wiesners good treatment for our dog. and for the friendly staff. kathrin frydetzki

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
meget imødekommende og kompetent. Lydhør og tog den tid, der var behov for. God oplevelse!

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Kan 100 % anbefale heden , sikken en vidunderlig kompetent behandling .
Den skønneste service af de sødeste mennesker. både dyrlæger /sygeplejesker .

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Mange besøg (9 i alt) med kat over 1,5 år og mødte rigtig mange forskellige dyrlæger. En kvindelig dyrlæge gjorde det rigtig godt, men ellers fornemmelse af overfladisk behandling og ikke faglig kompetent basis viden f.eks. om antibiotika, udregning af smertestillende medicin og generelt ikke nok information før og efter operationer.
Meget kommerciel klinik. Kommer der ikke igen.

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Jeg og min hund får altid god behandling, jeg bliver hørt og føler ikke at det bare er med at få mig ud af døren hurtigst mulig så den næste kan komme til. 😊

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Dyrehospitalet Heden med vores hund. Fra det øjeblik vi kom ind, blev vi mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var rolige, omsorgsfulde og tog sig god tid til både vores hund og os, så vi følte os trygge gennem hele besøget. :-)
Vi kan varmt anbefale Dyrehospitalet Heden til alle, der ønsker kompetent og nærværende behandling af deres kæledyr.

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Nogen ventetid på dyrlæge ellers en god oplevelse.

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
Професионализма на екипа, който ми вдъхна оптимизъм !!!
Имам Чихуахуа на име Чарли.
Беше прекрасна събота сутрин...
Чарлитко обаче, накара сърцето ми да се свие : походка, като след няколко питиета! Запалих колата и...
в клиниката. За пръв път!
Посрещнаха ни, като Президенти!!!
След първичният преглед ми беше обяснена ситуацията : чуждо тяло в дясното ухо, което е довело възпаление, което пък влияе лошо на вестибуларния апарат! Обяснено ми беше, как ще процедира екипа и каква цена ще заплатя! Всички знаем, че парите идват и си отиват, остават Семейството и Приятелите! А, Чарли е пълноправен член на семейството ми !!!
Процедурата не отне много време и ние се върнахме към нормалния Живот! Чарли беше, като чисто нов!
Благодарим на Бог, че ви има !!!
Семейството ми благодари на целия екип !!! Бъдете Здрави и все така предани на каузата си !!!
Diyan Kolev

Risposta di VetGruppen - Dyrehospitalet Heden
vi blev godt modtaget og fik en god snak om hvad der skulle foregå
dejlig personale og dejlig dyrlæge