VetGruppen - Billund Dyreklinik Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hedegårdsvej 3, 7190 Billund, Syddanmark, DK

Sød dyrlæge som vidste hvad hun skulle gøre uden at katten blev bange eller utryg

Vi har tidligere boet i Billund og da vi fik hund, passede tiderne bedst i Grindsted som nu er en del af Billund Dyreklinik. Derefter flyttede vi til Aalborg. Nu er vi tilbage i region Syddanmark og... Leggi di più

Coming from India, I had seen and heard that dogs are scared of going to the vet, but not my dog, and not when the vets are at Billund Dyreklinik. She loves to visit them, play with them, lick everyon... Leggi di più

Venlig og smilede personale man bliver modtaget af, når man kommer. De er yderst professionelle uanset hvilken problem/sygdom der skal behandles. Kan varmt anbefale dem

1. Veterinario
  2. Clinica veterinaria
  3. Servizio di pronto soccorso veterinario

Hos Billund Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Billund. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Hedegårdsvej 3, 7190, Billund, Syddanmark, Danimarca

• 75881005

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Gigtbehandling

Fin gigtbehandling

10 giugno 2025

Risposta di VetGruppen - Billund Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Albert, den er vi glade for. God dag til jer.

God og sød og god sin dyr men har med

5 giugno 2025

Risposta di VetGruppen - Billund Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen, og god dag til jer Malene.

Utilgivelig service på akut henvendelse med akut opstået sygdom!

Jeg er desværre en af de uheldige, der er ramt af sammenlægningen mellem Grindsted og Billund dyreklinik.
Jeg har aldrig haft en finger at sætte på behandlingen eller servicen i Grindsted sted.
Første gang jeg har brug for en tid, og her en akut tid, var det ikke muligt at få en tid før 3 dage senere.
Tiltrods for at min hun blev akut tilset på Varde Dyrehospital natten inden, med høj feber.

Jeg kan ikke have en hund i min varetægt med uforklarlig høj feber og igen medicin i 3 dage. Det er jo komplet uansvarligt.

Så efter at bruge 15 minutter i selskab med det mest forfærdelige klovne vente musik, fik jeg beskeden om at jeg måtte finde en anden dyrlæge, tiltrods for at vi har været en del af Grindsted dyreklinik siden han kom til og nu er 3,5 år.

Heldigvis kunne Varde Dyrehospital tage os ind igen inden for en time.

Jeg er 100% færdig med at være kunde i butikken i Billund, når de ikke kan tage en akut patient ind. Så kan jeg ikke bruge dem som dyrlæge.

3 giugno 2025

Altså … så tjek dog hvem I sender mails…

Altså … så tjek dog hvem I sender mails til …

Jeg bori midt jyljand og har ikke været i Nykøbing f …

Så - bliv lidt seriøs

23 maggio 2025

Hej Marianne

Du har lagt din anmeldelse på Billund Dyreklinik.
Vi håber du har været glad for besøget hos os, hvis det er her du har været :-)

Rigtig god dag til jer
Mvh Billund Dyreklinik

Super behandling

Super behandling, grundige med at undersøge og diagnosere .

3 aprile 2025

Risposta di VetGruppen - Billund Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen, og god sommer til jer Brian.

Vi skulle tage afsked med vores gamle…

Vi skulle tage afsked med vores gamle hund. Hun stresser ved dyrlægen og kan ikke lide at køre i bil. Vi fik en løsning med sidste behandling her hjemme i hendes egne rammer, tak for det.

19 settembre 2024

Risposta di VetGruppen - Billund Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Jolanda. Vi er glade for at i har været tilfredse med forløbet hos os, trods de kedelige omstændigheder. Vi sender varme tanker jeres vej.

Der er altid god service

Der er altid god service, empati for dyrene og hyggelig atmosfære.

30 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Billund Dyreklinik

Hej Ava, tusind tak for din anmeldelse. Vi ønsker jer et godt efterår herfra🍂

Altid god tid og god betjening

Altid god tid og god betjening. 😃
God vejledning og forklaring, uanset årsag eller hvilket dyr, der skal behandles.😃

9 agosto 2024

Risposta di VetGruppen - Billund Dyreklinik

Hej Anette. Tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. God dag til jer ❤️