Vest Collection ApS Recensioni 314

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg anbefaler 100% Vest Collection. Jeg købte de fineste kludetæpper og puder, som jeg fik sendt meget hurtigt og så fint pakket ind. Desværre var farven ikke rigtig da jeg havde varerne i hånde... Leggi di più

Sehr schöne Ware und schneller Versand. Von Dänemakr nach Deutschland innerhalb von 2 Tagen. Hier bestelle ich unter Garantie wieder. Beautiful items and quick shipment. Even though from Denmark to... Leggi di più

I forbindelse med en ombytning af en vare hvor jeg ved en fejl havde lagt den forkerte i kurven fik jeg en fantastisk god behandling, og sagen var hurtigt løst! Herligt med den personlige og imødekom... Leggi di più

I loved everything about the items I bought: the colors, the feel, the vintage look. The delivery was swift. Plus, the package included a handwritten note which I loved. Lovely experience, overall!

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Webshop med boliginteriør og velvære

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse! Lækre varer og en tiptop kundeservice! Og hurtig levering ikke mindst.

2 dicembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Kære Charlotte. Altid en fornøjelse og tusind tak fordi, du støtter min lille butik. KH Stine fra Vest Collection

Dejligt med øko bevidst indpakning

Dejligt med øko bevidst indpakning. Kom hurtigt, og varerne var så fine. Fik en ekstra lille gave med, som jeg sætter stor pris på, og gav et smil i julestressen 🎄

29 novembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Kære Sofie. mMnge tak for din flotte anmeldelse. Og tak fordi du bemærker vores miljøbevidste indpakning - det er en mærkesag for os🩷. KH Stine fra Vest Collection

God pris og hurtig levering

God pris og hurtig levering

25 novembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Kære Maria. tusind tak for din flotte anmeldelse, det er jeg meget glad for! KH Stine fra Vest Collection

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

25 novembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Kære Vita. Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er jeg meget glad for! KH Stine fra Vest Collection

Schöner Quilt

Sehr schnelle Lieferung, wunderschöner Quilt, indigo tolles blau, sehr leicht,hochwertige Verarbeitung. Immer wieder gern!!

7 novembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Liebe martina. Vielen Dank für Ihre netten Worte. Ich bin so froh, dass dir alles gefällt. Viele Grüsse Stine

Forventningens glæde

Virkelig pæn indpakket pakke fra yderst til inderst. Små lækre labels, der fortæller, at der er en lækker ting i vente. Alt omhyggeligt indpakket. Glæder mig til at tage tingene i brug i december. Det er første gang, min kontakt med Vest Collection fører til et køb, men jeg har altid fået hurtig og fin support via SOME, når jeg har haft spørgsmål til produkter.

11 novembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Kære Rikke. Tusind tak for din flotte og søde anmeldelse. Det er lige netop glæde som dette, der er det hele værd. TAK🩷 KH Stine

Særdeles fleksibel i forhold til…

Særdeles fleksibel i forhold til afhentning - mange tak for det. Alt kørte smertefrit set fra min vinkel

7 novembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Kære Karen. Tusind tak skal du have. Jeg er glad for, at alt fungerede. Du er altid velkommen. KH Stine

I simply love the Anna von Lipa…

I simply love the Anna von Lipa glaswork and ordering them was easy and the delivering to Berlin,Germany went without any complications

7 ottobre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Liebe Heike. Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Ich freue mich, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind🩷. Beste Grüße von Stine von Vest Collection

Gibt nix zu beanstanden, würde ich weiterempfehlen

Die Bestellung wurde mir schnell nach Deutschland geliefert mit detaillierter Sendungsverfolgung. Die Qualität der Ware (habe einen Quilt bestellt) war wie erwartet und wie gewünscht.
Vielen Dank und gerne wieder.

2 ottobre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Liebe Simone. Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Ich freue mich, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind. Sie sind jederzeit willkommen. Beste Grüße von Stine von Vest Collection

Super fint

God og hurtig levering. Skønne produkter.

30 settembre 2024

Kære Anja. Tusind tak for dine fine ord. KH Stine fra Vest Collection

Skønne ting og hurtig betjening

Skønne ting og hurtig betjening - kan klart anbefales 👌👌

27 settembre 2024

Risposta di Vest Collection ApS

Kære Merete. Tusind tak for dine fine ord. Altid en fornøjelse🩷KH Stine fra Vest Collection

Fin levering .

God levering - fine varer 👍

25 settembre 2024

Tusind tak for dine fine ord. KH Stine fra Vest Collection

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Pakket forsvarligt ind, så varerne ikke gik i stykker.

27 settembre 2024

Kære Lotte. Tusind tak for dine fine ord. KH Stine fra Vest Collection