Verhuisvoordeliger Recensioni 3

3,8

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di traslochi

Scritti dall'azienda

Bij Verhuisvoordeliger.nl zorgen we ervoor dat jouw verhuizing snel, professioneel en betaalbaar verloopt. Of je nu een particuliere verhuizing plant of een zakelijke verhuizing nodig hebt, ons ervaren team staat klaar om alles soepel te laten verlopen. ✅ Betaalbare tarieven zonder verborgen kosten ✅ Vakkundige verhuizers met jarenlange ervaring ✅ Flexibele service: van inpakken tot montage ✅ Snelle en veilige verhuizing in heel Nederland 💬 Wat zeggen onze klanten? Onze klanten waarderen ons voor onze betrouwbaarheid, vriendelijke service en scherpe prijzen. We streven altijd naar 100% tevredenheid en maken verhuizen zorgeloos! 📦 Benieuwd naar onze service? Vraag vrijblijvend een offerte aan op Verhuisvoordeliger.nl en ervaar het gemak van een betaalbare en professionele verhuizing!

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 4 stelle su 5

Betrouwbaar, Professioneel en Gezellig

Wij zijn enorm tevreden over het team van Verhuisvoordeliger! Na vele internationale verhuizingen met grote verhuisbedrijven, besloten wij dit keer met een kleiner, lokaal bedrijf in zee te gaan voor onze verhuizing binnen dezelfde stad. Ze hebben ons niet teleurgesteld. Het team van Miracle werkte hard en professioneel. Ze kwamen op tijd en hadden hun planning goed voor elkaar. Ze gebruikten een verhuislift en alle kwetsbare grote items werden keurig met verhuisfolie ingepakt. Er werd ook goed meegedacht en geanticipeerd op al onze vragen en wensen. En bovendien deden ze dit altijd in goede harmonie; het was gewoon gezellig. Zelfs de buren kwamen vragen van welk bedrijf deze sympathieke mannen waren. Ik kan iedereen aanraden hun verhuizing door Verhuisvoordeliger te laten verzorgen!

5 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Toppers!

Voorafgaand aan de verhuizing hebben we via een inspectie goede afspraken kunnen maken. De mannen waren ruim op tijd, zeer vriendelijk en vakkundig! De verhuizing ging zeer snel waardoor wij de rest van de dag tijd hadden om de spullen een plekje te geven. Een echte aanrader!

22 febbraio 2025
Logo di Verhuisvoordeliger

Risposta di Verhuisvoordeliger

Bedankt voor deze geweldige review! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie dankzij onze service nog tijd over hadden om rustig uit te pakken. Ons team doet altijd hun best om een verhuizing zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Veel woonplezier gewenst in jullie nieuwe huis! 🏡🚛

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden met de service

Zeer tevreden met de service! De verhuizers waren professioneel, snel en voorzichtig met onze spullen. Ze dachten goed mee en zorgden voor een soepel verloop van de verhuizing. We hebben al meerdere verhuizingen door hen laten doen en elke keer weer topservice. Zeker een aanrader!

7 febbraio 2025
Logo di Verhuisvoordeliger

Risposta di Verhuisvoordeliger

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat jullie keer op keer tevreden zijn met onze service. Ons team zet zich altijd in voor een zorgeloze verhuizing, en we vinden het fijn dat dit wordt gewaardeerd. Mochten jullie in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor jullie klaar!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più