Vi anbefaler Verd Begravelse på det varmeste. Vi fikk en trygg og profesjonell hjelp til vår planlegging av bisettelsen. Alt fra første kontakt til seremonien var ferdig gikk "på skinner". Vi kunne r... Leggi di più
Hyggelig og flink kontaktperson, jeg fikk raskt svar fra byrået når jeg hadde spørsmål, fin gjennomføring av forberedelser til og gjennomføring av seremonien. Ikke noe å sette fingeren på.
Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde v... Leggi di più
Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Leggi di più
Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.
Eikenga 13, 0579, OSLO, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Veldig empatisk og dyktig konsulent, som orienterte oss om alt vi hadde behov for å vite. Skisserte også løsningen når vi ønsket urnenedsettelse i annen kommune, og var i det hele og store veldig kunnskapsrik. Hadde fått dere anbefalt av en kollega, og det forstår jeg godt nå som vi selv trengte slik hjelp. Tusen takk.

Risposta di Verd Begravelse
god kommunikasjon og informamsjon gjennom hele prosessen.

Risposta di Verd Begravelse
Svært hyggelige og profesjonelle fra første kontakt.
Problemer ble løst umiddelbart.
Vi følte oss veldig godt ivaretatt hele veien.
Stor takk til alle !

Risposta di Verd Begravelse
Alt gikk som planlagt. Behagelig og imøtekommende personale kom med gode innspill. Veldig profesjonelt.

Risposta di Verd Begravelse
Har hatt en veldig ryddig og fin opplevelse rundt bistand fra Verd. Hyggelig og omtenksom dialog, super hjelp til alt rundt begravelsen.

Risposta di Verd Begravelse
Dere gjorde en fabelaktig verdig mine rik stund for oss .

Risposta di Verd Begravelse
Jeg ble tidlig kontaktet av gravferdskonsulent Trine og avtalte time til orientering og planlegging. Under samtalen fikk jeg god oversikt over detaljer ved en bisettelse og hele prosessen gikk etter mitt ønske for en verdig bisettelse.

Risposta di Verd Begravelse
Jeg brukt Verd Begravelse til min kones bortgang. Det var veldig fin hjelp i en forferdelig trist tid. Hanne døde etter en katastrofe på Kalnes Sykhus og da er det fint å bruke ett firma som hjelper deg med alt

Risposta di Verd Begravelse
Utmerket service, svært imøtekommende,behjelpelige med alt, god informasjon og lett å få kontakt med !

Risposta di Verd Begravelse
Fin seremoni profesjonelt gjennomført fra A til Å.

Risposta di Verd Begravelse
fra første kontakt med Verd fikk vi en god og behagelig behandling og det gjenspeilet seg gjennom hele perioden

Risposta di Verd Begravelse
Tusen takk for en flott seremoni. Takk for all hjelp under en tung tid.

Risposta di Verd Begravelse
Det ble levert som avtalt og jeg fikk raske tilbakemeldinger, en veldig vennlig kommunikasjon.

Risposta di Verd Begravelse
Er så fornøyd med alt sammen. Har snakket med mine venner angående dere. Har anbefalt dere videre.