Verd Begravelse Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Vi anbefaler Verd Begravelse på det varmeste. Vi fikk en trygg og profesjonell hjelp til vår planlegging av bisettelsen. Alt fra første kontakt til seremonien var ferdig gikk "på skinner". Vi kunne r... Leggi di più

Hyggelig og flink kontaktperson, jeg fikk raskt svar fra byrået når jeg hadde spørsmål, fin gjennomføring av forberedelser til og gjennomføring av seremonien. Ikke noe å sette fingeren på.

Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde v... Leggi di più

Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Leggi di più

1. Camera ardente
  2. Necroforo o becchino

Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

83 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veldig sympatisk personale

Veldig sympatisk personale, profesjonelle! Litt vel mye kvalitetssikring som over lengden gjorde forberedelsene litt slitsomme, men skjønner også at det er viktig. Bra jobba!

10 settembre 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Vi er glade for at du opplevde oss som både sympatiske og profesjonelle. Når det gjelder kvalitetssikringen, forstår vi godt at det kan føles litt omfattende underveis. Samtidig er det vår måte å sikre at alt blir riktig fordi vi vet at vi bare får én sjanse til å skape en god og verdig gravferd. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi tar med oss innspillet videre.

med vennlig hilsen

Veldig hjelpsomme

Veldig hjelpsomme. Hyggelige og profesjonelle! Anbefaler Verd på det sterkeste.

3 settembre 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for din fine tilbakemelding og anbefaling.

Dere var bra på alt!

Dere var bra på alt!
Dette er ikke hverdagskost for noen.
Vi var veldig fornøyd med alt dere bidro med!
Tusen takk!

1 settembre 2025

Kjære Ellen.

Tusen takk for fin tilbakemelding til oss. Det gleder meg at du opplevde møte med oss som bra.

Trygg og god hjelp

Synes de er veldig imøtekommende, hjelpsomme og yter god service. Også gode priser. Følte oss trygge hele veien og de ordnet alt.

29 agosto 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det gleder oss å høre at dere følte dere trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Takk for en verdig avskjed vi fikk med pappa <3

Vi kontaktet Verd ved et brått dødsfall av vår far, og de tok godt i mot oss.
I og med dette var et dødsfall som krevde obduksjon og mye venting, så var de på for å innhente informasjon fra både sykehus og politi daglig for å kunne gi oss noe svar.

Når vi endelig kunne planlegge for begravelsen, så har de vært omsorgsfulle, svart på alle spørsmål mellom himmel og jord, og lagt til rette for at de bistod hele veien.

Seremonien ble en perfekt avslutning. Og selv nå i etterkant så har de fulgt opp - både med det praktiske, men de har også valgt å spørre hvordan det går med enkelte i familien som tok begravelsen tungt - jeg er både imponert og rørt over omsorgen jeg har følt fra alle de vi har snakket med i Verd.

27 agosto 2025

Kjære Monica.

Tusen takk for at dere deler denne varme tilbakemeldingen. Det betyr mye å høre at dere har følt dere godt ivaretatt i en så tung tid. Vi er glade for å kunne være til støtte både under og etter seremonien, og vi sender dere våre beste tanker videre.

Byråleder

Synes det var meget godt opplegg ved…

Synes det var meget godt opplegg ved VERD BEGRAVELSE som fungerte bra.

26 agosto 2025

Kjære Oddvar.

Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Det er fint at du opplevde at vi har gode løsninger som fungerte bra for deg.

Veldig hyggelig og hjelpsomme

Veldig hyggelig og hjelpsomme

15 agosto 2025

Kjære Anne.

Tusen takk for din tilbakemelding.

Kjære Monica.

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Jeg er glad for at du opplevde prosessen med oss som god.

Byråleder

Veldig ryddig og vennlig fremtoning

Veldig ryddig og vennlig fremtoning.
Enkel prisstruktur og de fulgte opp igjennom hele prosessen.

11 agosto 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for de hyggelige ordene! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og er glade for å høre at du opplevde prosessen som ryddig og vennlig. Vi ønsker deg lykke til videre, og er alltid her dersom du trenger oss igjen.

Byråleder

Verd begravelsesbyrå var eksepsjonelle, harmoniske og støttende.

Verd begravelsesbyrå var eksepsjonelle fra første henvendelse. De opptrådte profesjonelt og harmonisk, men mest av alt menneskelig. De hjalp til med alt og var en god støtte i sorgen. Vi hadde en livssynsnøytral bisettelse og den ble vakker. Disse menneskene kan sitt fag og jeg og min familie anbefaler Verd på det varmeste.

1 agosto 2025

Kjære Birgitte.

Tusen takk for den rørende tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde prosessen som både profesjonell og menneskelig, og at bisettelsen ble slik dere ønsket. Vi føler oss takknemlige for å ha fått tilliten til å være en støtte i en vanskelig tid, og sender dere våre beste tanker videre.

Byråleder

Each detail was handled with care

Each detail was handled with care, consideration, and respect. Thank you.

1 agosto 2025

Risposta di Verd Begravelse

Thank you so much for your kind words. We are grateful for your trust, and it means a lot to know that you felt cared for throughout the process.

Best regards

Profesjonelle

Profesjonelle, fulgte godt opp hele veien.
Fikk gode forslag til, for oss, ukjente sanger/salmer, som vi benyttet.
Alt fungerte bra, hyggelige ansatte.

21 luglio 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er godt å høre at dere følte dere fulgt opp hele veien, og at forslagene våre til sanger og salmer ble til hjelp. Vi setter stor pris på de gode ordene om våre ansatte.

Våre beste anbefalinger til Verd

Veldig fornøyd med Verd både før under og etter begravelse. Behagelige mennesker og raske med svar og tilbakemeldinger. Kan med glede anbefale dem.

9 luglio 2025

Kjære Thomas.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde god oppfølging hele veien, og vi setter stor pris på anbefalingen.

God oppfølging

God oppfølging. Begravelsesbyrået hadde god kontroll på alt vi trengte råd om. Verdig og flott gjennomført.

21 luglio 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen. Det er godt å høre at dere opplevde oppfølgingen som trygg og seremonien som verdig og fin. Vi setter stor pris på tilliten dere viste oss.

Byråleder

Ble tatt raskt imot,veldig god…

Ble tatt raskt imot,veldig god veiledning om alt som skulle gjøres,hjelp til bisettelse. Meget fornøyd.

9 luglio 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen. Vi er glade for at dere opplevde å få rask hjelp og veiledning gjennom hele prosessen, og det betyr mye for oss å høre at dere er fornøyde.

Byråleder

Verd, veldig fornøyd vi valgte dere.

Vi ha heldige å få Even. Som var lett å prate med han var god til å lytte og svare på spørsmål. Rolig og behaglig person. Glad han var med oss i begravelsen, Verd fremstårsom et ryddig byrå.

14 luglio 2025

Kjære Lillian.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at dere opplevde god støtte fra Even, og at han bidro til å gjøre dagen trygg og verdig. Det betyr mye for oss at dere opplever Verd som et ryddig byrå.

Byråleder

Hyggelige og medfølende ansatte som lot…

Hyggelige og medfølende ansatte som lot oss få seremonien helt i tråd med hva vi ønsket og førte til at vi i etterkant har fått mange lovord om en verdig og fin begravelse.

27 giugno 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde seremonien som verdig og i tråd med deres ønsker. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette, og det var en ære å få bistå dere i en vanskelig tid.

Veldig fornøyd

Kontakten med Verd Begravelse var en opplevelse av profesjonalitet, god service, tydelig mht. hva du fikk for de ulike pristilbudene og omsorgsfull og fin opptreden på selve begravelsen. Kan anbefales!

12 giugno 2025

Kjære Benedikte,

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Jeg er glad for at du opplevde kommunikasjonen med oss som tydelig, men likevel omsorgsfull.

Byråleder

En vakker og verdig avskjed med vår kjære

Vi valgt Verd til gravferd og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av begravelsesbyrå. De var tilstede fra dag én, vi fikk god informasjon om pakkene man kunne velge mellom, priser og veiledning. Represenrantene var empatiske, forståelsesfulle og svarte raskt og grundig på henvendelser på både e-post og telefon. Prosessen har gått på skinner, og det har vært godt å få avlastning i en ellers tung tid. Det var en vakker, fin og verdig minnestund - og de ansatte sørget hele tiden for at nærmeste familie kunne fokusere 100% på å være tilstede i seremonien. TAKK ❤️

25 giugno 2025

Kjære Malin,

Tusen takk for de varme og rørende ordene. Det betyr utrolig mye for oss å høre at dere følte dere godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi vet at dette er en krevende tid, og det er en tillitserklæring å få lov til å bistå dere i en så viktig og sårbar stund.

Vi er glade for at dere opplevde både informasjonen, oppfølgingen og minnestunden som god og verdig. Det er nettopp slik vi ønsker å møte familier, med empati, tilstedeværelse og støtte, slik at dere kan fokusere på det som betyr mest.

Takk for at dere valgte oss, og for at dere tok dere tid til å dele denne tilbakemeldingen. Det varmer hjertene våre ❤️