Vi anbefaler Verd Begravelse på det varmeste. Vi fikk en trygg og profesjonell hjelp til vår planlegging av bisettelsen. Alt fra første kontakt til seremonien var ferdig gikk "på skinner". Vi kunne r... Leggi di più
Hyggelig og flink kontaktperson, jeg fikk raskt svar fra byrået når jeg hadde spørsmål, fin gjennomføring av forberedelser til og gjennomføring av seremonien. Ikke noe å sette fingeren på.
Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde v... Leggi di più
Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Leggi di più
Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.
Eikenga 13, 0579, OSLO, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Veldig sympatisk personale, profesjonelle! Litt vel mye kvalitetssikring som over lengden gjorde forberedelsene litt slitsomme, men skjønner også at det er viktig. Bra jobba!

Risposta di Verd Begravelse
Veldig hjelpsomme. Hyggelige og profesjonelle! Anbefaler Verd på det sterkeste.

Dere var bra på alt!
Dette er ikke hverdagskost for noen.
Vi var veldig fornøyd med alt dere bidro med!
Tusen takk!

Risposta di Verd Begravelse
Synes de er veldig imøtekommende, hjelpsomme og yter god service. Også gode priser. Følte oss trygge hele veien og de ordnet alt.

Risposta di Verd Begravelse
Vi kontaktet Verd ved et brått dødsfall av vår far, og de tok godt i mot oss.
I og med dette var et dødsfall som krevde obduksjon og mye venting, så var de på for å innhente informasjon fra både sykehus og politi daglig for å kunne gi oss noe svar.
Når vi endelig kunne planlegge for begravelsen, så har de vært omsorgsfulle, svart på alle spørsmål mellom himmel og jord, og lagt til rette for at de bistod hele veien.
Seremonien ble en perfekt avslutning. Og selv nå i etterkant så har de fulgt opp - både med det praktiske, men de har også valgt å spørre hvordan det går med enkelte i familien som tok begravelsen tungt - jeg er både imponert og rørt over omsorgen jeg har følt fra alle de vi har snakket med i Verd.

Risposta di Verd Begravelse
Synes det var meget godt opplegg ved VERD BEGRAVELSE som fungerte bra.

Risposta di Verd Begravelse
Veldig ryddig og vennlig fremtoning.
Enkel prisstruktur og de fulgte opp igjennom hele prosessen.

Risposta di Verd Begravelse
Verd begravelsesbyrå var eksepsjonelle fra første henvendelse. De opptrådte profesjonelt og harmonisk, men mest av alt menneskelig. De hjalp til med alt og var en god støtte i sorgen. Vi hadde en livssynsnøytral bisettelse og den ble vakker. Disse menneskene kan sitt fag og jeg og min familie anbefaler Verd på det varmeste.

Risposta di Verd Begravelse
Each detail was handled with care, consideration, and respect. Thank you.

Risposta di Verd Begravelse
Profesjonelle, fulgte godt opp hele veien.
Fikk gode forslag til, for oss, ukjente sanger/salmer, som vi benyttet.
Alt fungerte bra, hyggelige ansatte.

Risposta di Verd Begravelse
Veldig fornøyd med Verd både før under og etter begravelse. Behagelige mennesker og raske med svar og tilbakemeldinger. Kan med glede anbefale dem.

Risposta di Verd Begravelse
God oppfølging. Begravelsesbyrået hadde god kontroll på alt vi trengte råd om. Verdig og flott gjennomført.

Risposta di Verd Begravelse
Ble tatt raskt imot,veldig god veiledning om alt som skulle gjøres,hjelp til bisettelse. Meget fornøyd.

Risposta di Verd Begravelse
Vi ha heldige å få Even. Som var lett å prate med han var god til å lytte og svare på spørsmål. Rolig og behaglig person. Glad han var med oss i begravelsen, Verd fremstårsom et ryddig byrå.

Risposta di Verd Begravelse
Hyggelige og medfølende ansatte som lot oss få seremonien helt i tråd med hva vi ønsket og førte til at vi i etterkant har fått mange lovord om en verdig og fin begravelse.

Risposta di Verd Begravelse
Kontakten med Verd Begravelse var en opplevelse av profesjonalitet, god service, tydelig mht. hva du fikk for de ulike pristilbudene og omsorgsfull og fin opptreden på selve begravelsen. Kan anbefales!

Risposta di Verd Begravelse
Vi valgt Verd til gravferd og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av begravelsesbyrå. De var tilstede fra dag én, vi fikk god informasjon om pakkene man kunne velge mellom, priser og veiledning. Represenrantene var empatiske, forståelsesfulle og svarte raskt og grundig på henvendelser på både e-post og telefon. Prosessen har gått på skinner, og det har vært godt å få avlastning i en ellers tung tid. Det var en vakker, fin og verdig minnestund - og de ansatte sørget hele tiden for at nærmeste familie kunne fokusere 100% på å være tilstede i seremonien. TAKK ❤️

Risposta di Verd Begravelse
Veldig ryddig og strukturert konsulent. Meget god oppfølging.