Verd Begravelse Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Vi anbefaler Verd Begravelse på det varmeste. Vi fikk en trygg og profesjonell hjelp til vår planlegging av bisettelsen. Alt fra første kontakt til seremonien var ferdig gikk "på skinner". Vi kunne r... Leggi di più

Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde v... Leggi di più

Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Leggi di più

Tusen takk for all hjelp. Dere var hyggelige, profesjonelle og lette å få tak i hele veien. Vi følte oss godt ivaretatt fra første møte, seremonien ble veldig fint gjennomført, og det var også go... Leggi di più

1. Camera ardente
  2. Necroforo o becchino

Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

82 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dette fungerte fint og det ble en fin…

Dette fungerte fint og det ble en fin seremoni.

19 febbraio 2026

Kjære Stein.

Takk for tilbakemeldingen.

Det er godt å høre at dere opplevde at alt fungerte fint, og at seremonien ble slik dere ønsket.

Byråleder

Bistår med trygghet, kompetanse og ærlighet

Verd Begravelse bisto meg og mine med ærlighet, omsorg og god kompetanse. De vet virkelig hva de gjør. Fantastisk å ha så god støtte i en slik prosess. Tusen takk.

16 febbraio 2026

Kjære Hege,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde både ærlighet, omsorg og trygg veiledning i en krevende tid. Vi er opptatt av å være tydelige, profesjonelle og samtidig varme i møte med familiene vi bistår.

Takk for tilliten og for at dere tok dere tid til å dele erfaringen deres.

God oppfølging

God oppfølging. Ryddig gjennomføring. Oversiktlig prising.

9 febbraio 2026

Kjære Espen,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er godt å høre at dere opplevde god oppfølging, ryddig gjennomføring og oversiktlig prising. For oss er det viktig at prosessen er tydelig og forutsigbar, slik at dere kan bruke tiden på det som betyr mest.

Byråleder

Det var så god service fra A tilÅ ble…

Det var så god service fra A tilÅ ble tatt vare på. Helt topp 👍

11 febbraio 2026

Kjære Lars.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde å bli godt ivaretatt hele veien. Vi er opptatt av å følge opp grundig fra start til slutt, så det er fint å vite at dere satt igjen med en god opplevelse.

Alt fungerte

Alt fungerte. Oppmerksomme, dedikerte og vennlige medarbeidere.

6 febbraio 2026

Kjære Per,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det betyr mye for oss å høre at alt fungerte som det skulle, og at du opplevde medarbeiderne våre som oppmerksomme, dedikerte og vennlige.

Byråleder

Dere møtte oss på det vi ønsket

Dere møtte oss på det vi ønsket. Dere var ærlige på hvilke tjenester dere kunne tilby samt kosnadene for det vi ønsket. Oppfølgingen underveis var også veldig bra.

26 gennaio 2026

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at vi klarte å møte forventningene deres, og at både ærlighet om tjenester og kostnader, samt oppfølgingen underveis, ga en god opplevelse. Vi setter stor pris på at dere deler dette. Det motiverer oss til å opprettholde samme standard fremover.

Frogner Kirke

Jeg anbefaler Verd på det varmeste. Sanne Holst, som geleidet oss gjennom hele prosessen var varm, profesjonell og effektiv. Min mann fikk den beste avskjed han kunne fått; et stort antall kranser og buketter var vakkert presentert rundt kisten. Jeg kontaktet selv musikere vi ønsket og så tok Verd over det praktiske arrangementet med dem. Vi måtte ha en extra ‘blomster bil’ til alle kransene for en extra sum.
Strømmingen var vel verdt den extra utgiften. Flott video.
Fikk faktura uken etter og synes vi fikk meget god ‘value for money’.

16 gennaio 2026

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for den fine og grundige tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å lese at dere opplevde både trygghet og kvalitet gjennom hele prosessen. Sanne og resten av teamet vårt legger stor vekt på varme, struktur og respekt i en sårbar tid, og det er godt å høre at dette ble opplevd slik for dere.

Vi er også glade for at både blomsterarrangementene, samarbeidet med musikerne og strømmingen svarte til forventningene, og at helheten ga dere en verdig og god avskjed. Takk for at dere tok dere tid til å dele erfaringen deres. Det setter vi stor pris på.

Enkelt og verdig

Det var akkurat slik vi ønsket det, enkelt og verdig

12 gennaio 2026

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for din tilbakemelding. Så fint at dette ble slik dere ønsket.

Opplevde Verd som utelukkende positivt

Opplevde Verd som utelukkende positivt, anbefales.

29 dicembre 2025

Kjære Morten.

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi er glad for at du har en positiv opplevelse med å bruke oss.

Byråleder

Lite byrå men med fantastiske mennesker…

Lite byrå men med fantastiske mennesker (Sanne og Ole. Veldig god oppfølging uten stress i en vanskelig tid. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt med varme og medmenneskelighet.
Det ble en nydelig enkel sermoni.
Tusen takk❤️

9 gennaio 2026

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for de fine ordene ❤️
Det betyr utrolig mye for oss å høre at du følte deg godt ivaretatt i en vanskelig tid.
Vi er glade for at seremonien ble slik dere ønsket, enkel, verdig og med varme.
Takk for tilliten dere viste oss.

med vennlig hilsen

Veldig fornøyd

Alt gikk som vi hadde planlagt - god oppfølging og flott bisettelse

5 gennaio 2026

Kjære Nina,

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Jeg er glad for at vi har gitt deg god oppfølging og at bisettelsen ble flott.

Byråleder

De var kjempe hjelpsomme hele veien

De var kjempehjelpsomme hele veien, alltid tilgjengelige og ga oss svært gode råd. I en periode preget av mye stress og vanskeligheter gjorde de hele opplevelsen både verdig og så enkel som mulig. Vi er evig takknemlige for all hjelpen og støtten vi fikk.

23 dicembre 2025

Verd viste omsorg

Verd viste omsorg, respekt og ga bistand i en tung tid. Deres anbefalinger samt innleid både seremonitaler og solist gjorde dagen veldig fin. Jeg tenker at den ikke kunne vært bedre for å ta avskjed med min kjære pappa.
De har også gjennom perioden hatt god oppfølging.

18 dicembre 2025

Kjære Nina.

Tusen takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at du opplevde omsorg, respekt og god støtte i en så tung tid. Vi er takknemlige for å ha fått tilliten til å bistå dere, og glade for at seremonien ble et verdig og godt farvel med din kjære pappa. Vi ønsker deg og dine alt godt videre.

Veldig god

Veldig god, fantastisk person som ordnet alt,på en meget behagelig måte

22 dicembre 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for at dere har tatt dere tid til å dele denne tilbakemeldingen med oss.

Byråleder

Effektiv og samtidig varm opplevelse

Effektiv og samtidig varm opplevelse. Veldig tilgjengelig. Ingen negative opplevelser i gjennomføringen-
Likte dårlig at det i posen vi fikk fra Verd da vi var ferdig, lå en "salgsbrosjyre" til andre tjenester. I den situasjon vi er i, virker det mot sin hensikt at dere er kommersielle og driver mer-salg

17 dicembre 2025

Kjære Siri.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så grundig og ærlig tilbakemelding.

Det betyr mye for oss å høre at du opplevde gjennomføringen som effektiv, varm og tilgjengelig, og at selve bisettelsen fungerte godt for dere i en vanskelig tid.

Samtidig er det leit å høre at brosjyren dere mottok i etterkant opplevdes feil for deg. Det tar vi på alvor. Hensikten fra vår side er ikke å virke kommersielle i en sårbar situasjon, men å rekke ut en hånd og gi informasjon om tjenester som mange opplever å ha behov for hjelp med etter bisettelsen, ofte først når hverdagen melder seg igjen. Når det likevel ikke oppleves riktig, er det viktig for oss å lytte.

Takk for at du deler dette med oss. Tilbakemeldingen din gir oss verdifull innsikt i hvordan vi kan bli bedre og mer treffsikre i møte med mennesker i sorg.

Byråleder

Veldig fin informasjon på telefon

Veldig fin informasjon på telefon. Hyggelige personer.
Fint i kapellet.
Hyggelige samtaler med personale ved begravelsen

16 dicembre 2025

Risposta di Verd Begravelse

Tusen takk for at du har delt din tilbakemelding med oss. Jeg er glad for at du har opplevd oss som informative og hyggelige.

Enkel kommunikasjon, transparant prising

Enkel kommunikasjon, transparant prising og god oppfølging.

Det var en veldig fin seremoni for min kjære far.

2 dicembre 2025

Kjære Kristian.

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Vi er glad for at det ble en fin seremoni for din far.

Byråleder

Smidig og enkelt, varmt og nært

Smidig og enkelt, god oppfølging, dyktige folk, god sermonimester og ryddige mht pris og service. Mine beste anbefalinger. Flinke til å lage en flott ramme tilpasset våre ønsker.

8 dicembre 2025

Kjære Øyvind.

Tusen takk for de varme og fine ordene! Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde prosessen som smidig og ryddig, og at seremonien ble slik dere ønsket. Vi setter stor pris på tilliten og anbefalingen – og er glade for å ha fått bidra til en verdig og personlig ramme.

Byråleder

Takk for all hjelp i en vanskelig tid.

Takk for en fin og verdig begravelse. Solist og akkompagnement gjorde at det ble i fars ond.
Vi har bare gode opplevelser ved å bruke dere i Verd Begravelse.

25 novembre 2025

Kjære Tom,

Takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde god støtte i en vanskelig tid, og at seremonien ble fin og verdig. Vi er glade for at solist og akkompagnement bidro til å gjøre avskjeden slik dere ønsket.

Takk for tilliten dere viste oss.

med vennlig hilsen