Vi anbefaler Verd Begravelse på det varmeste. Vi fikk en trygg og profesjonell hjelp til vår planlegging av bisettelsen. Alt fra første kontakt til seremonien var ferdig gikk "på skinner". Vi kunne r... Leggi di più
Hyggelig og flink kontaktperson, jeg fikk raskt svar fra byrået når jeg hadde spørsmål, fin gjennomføring av forberedelser til og gjennomføring av seremonien. Ikke noe å sette fingeren på.
Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde v... Leggi di più
Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Leggi di più
Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.
Eikenga 13, 0579, OSLO, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vi ble veldig godt ivaretatt i en vanskelig tid. Verd Begravelse var vennlige, profesjonelle og lyttende. De lyttet til våre behov, samtidig som de guidet oss igjennom alt som var nødvendig. Nærvær og lett tilgjengelig både før, under og etter seremonien. Anbefales på det varmeste.

Risposta di Verd Begravelse
Takk for en verdig bisettelse. God kunnskap, god omsorg, profesjonell oppfølging og bra levert.

Risposta di Verd Begravelse
Alt fungerte som forutsatt og slik det skulle. Behagelige medarbeidere.

Risposta di Verd Begravelse
Vi ble møtt av en profesjonell person som viste kunnskap og forståelse. Det ga et seriøst inntrykk. Vi fikk profesjonell oppfølging og alt ble gjennomført som avtalt. Vi anbefaler gjerne byrået til andre.

Risposta di Verd Begravelse
For noen fine folk som jobber i Verd. Veldig bra oppfølging og god service. Vil trekke frem Even og Ole Andreas❤️
En fin og verdig begravelse for Pappa. Vi gir full score, men minner andre familier og Verd om viktigheten av å ha en plan for alt. For eksempel hvem som tar med seg blomstene fra kirken til graven, og hvordan eldre gjester kan komme seg til gravstedet for jordpåkastelse når veien dit er litt lang.

Risposta di Verd Begravelse
Vi ble godt ivaretatt. Hyggelig gravferdskonsulent. Når man mister sine nærmeste, så er det godt at noen tar seg av det praktiske ved en bisettelse. Som f.ek hva gjør man med blomstene? De kunne vi legge på min mors grav. T.o.m en gravlykt lå i posen. Takk!

Risposta di Verd Begravelse
Måten vi ble tatt i mot på, både på telefonen og ikke minst i møtet, var meget fin. Hele gjennomføringen/prosessen var meget bra, både før og under begravelsen. Ikke minst også nå etter begravelsen, var oppfølgingen veldig bra. Anbefaler dere gjerne videre.

Risposta di Verd Begravelse
Trygg, oversiktelig og kyndig ivaretakelse og oppfølging underveis i en sårbar prosess.

Risposta di Verd Begravelse
Fantastisk ivaretakelse av oss i familie alltid tilgjengelige. Nydelige mennesker og fantastisk flott i Nordstrand kirke.
Takk❤️

Risposta di Verd Begravelse
På to år og syv dager har vår familie på fire blitt til en.
Min far,bror og mor har sovnet inn i desember måned og ved min fars bortgang valgte jeg VERD begravelse.
Vakthavende den ettermiddagen guidet oss trygt gjennom sjokket av at far var død.
Men elleve dager etter far sovnet også min bror inn og hans kone valgte også VERD.
En seremoni i regi av den avdøde gjennomførte VERD det hele med glans.
2 år og syv dager sovner mor inn i sitt hjem og jeg var raskt på telefonen til VERD.
Med en sikkerhet på at jeg kommer til trygge mennesker i mitt livs tungeste tid av å miste mine tre nærmeste.
For meg har VERD betydd alt med kommunikasjon og en menneskelig tilstedeværelse som betyr alt.
En trygghet på at det som blir avtalt blir fulgt opp og som etterlatt kan ha en ro på at dette vil ordne seg.
Så med dette kan jeg og vil jeg anbefale VERD begravelse på det sterkeste.
Og benytter sjansen i å Takke alle hos VERD begravelse

Risposta di Verd Begravelse
Følte oss med en gang i gode hender. Ga raskt tilbakemeldinger på utkast til program mv. Lyttet til våre behov og ønsker. Meget bra tilgjenngelige på spårsmål fra oss. Dyktig seremonileder
Også han lett tilgjengelig under forberedelsene

Risposta di Verd Begravelse
Da jeg mistet min kjære samboer, tok jeg kontakt med Verd Begravelse.
Der tok de imot meg på en veldig god måte -akkurat det jeg trengte i den situasjonen. Vi gikk igjennom program for begravelsen. Gikk også igjennom skjema til Tingretten. Veldig nyttig.

Risposta di Verd Begravelse
Vi ble veldig godt ivaretatt fra vi tok kontakt første gang. Sanne som var vår kontaktperson var en veldig fin person å forholde seg til. Begravelse er jo gjerne noe man ikke har så mye erfaring med å "arrangere", så Verd sine ulike "pakker" gjorde det enkelt å ta de ulike valgene som må gjøres, og vi fikk god veiledning når vi lurte på noe. Anbefales på varmeste.

Risposta di Verd Begravelse
Hyggelige og hjelpsomme ved alle samtaler. Perfekt for en førstereis ved dødsfall.

Risposta di Verd Begravelse
Vi er svært fornøyd med oppfølging av Verd byrå. Tett oppfølging og lydhøre og koselige ansatte.