Havde købt en vare, “pels”, megadårligt kvalitet, lavet af fjer ikke pels, fjer falder af så man kan følge en, der var direkte huller i den, lavede derfor reklamation. Fik at vide jeg skulle sende de... Leggi di più

Super nem og simpel hjemmeside at handle på. Tit gode rabatter og tøj i god kvalitet. Har handlet hos veraldo et par gange nu og er ikke blevet skuffet endnu :) Et godt råd kan dog være at vælge tøj... Leggi di più

Værste oplevelse nogensinde. Bestilte en jakke, forkert str. Købte en GLS returlabel uden at modtage den. Nu håber jeg så at kunne sende pakken retur hvis jeg selv køber en returlabel og få mine penge... Leggi di più

Har netop modtaget min nye cardigan fra Veraldo, trøjen svarer både til foto og forventninger, total ny yndlingstrøje med det samme. Samtidig giver jeg 5 stjerner for for god kunde service. Jeg er he... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Veraldo.dk er vi specialister i at designe det nyeste modetøj til dig. Veraldo.dk inspirerer dig dagligt med nye spændende produkter. Veraldo.dk lægger dagligt nye opslag op på de sociale medier med gode tilbud, nyheder og ikke mindst inspiration til dit næste outfit.

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Fra godt til dårligt...

Jeg ved ikke, hvad der er gået galt i dette firma. Jeg har flere gange før i tiden bestilt derfra + returneret, hvor det er gået helt fint med begge dele. Nu fungerer det bare slet ikke. Jeg bestilte en kjole, en bluse og en halskæde derfra. Kjolen er super fin, halskæden er også flot men af ringe kvalitet desværre. Blusen bestilte jeg i str. M, da jeg er en str. S/M. Dog er den ALT for lille. Jeg er ikke engang sikker på, at en str. XS ville kunne passe den. Jeg har siden december prøvet at returnere blusen. Først havde de helt fjernet retur-knappen fra deres hjemmeside. Jeg har skrevet til dem både på mail og instagram uden at få svar, og de har ikke opgivet et telefonnummer, man kan ringe til. Nu er retur-knappen tilbage, men når jeg vil returnere, virker det ikke... Det er virkelig gået ned ad bakke, og jeg kan læse herinde, at flere har samme oplevelse med retur... De må efterhånden skylde mange penge til deres kunder... Man skulle næsten have Operation X eller Kontant til at undersøge virksomheden nærmere, for noget er galt...

15 gennaio 2021

IKKE KØB DERFRA

IKKE KØB DERFRA. De svarer ikke på mails, modtog 5 bikinier, hvoraf 3 mangler hygiejnebind. 2 af dem blev sat yderligere ned dagen efter jeg bestilte. DE MANGLER AT SENDE DEN ENE BIKINI, SOM I VIDST LIGE HAR GLEMT AT DER ER BETALT 100 kr for....
ALDRIG KØB DERFRA

12 gennaio 2021

Ik køb her fra

Jeg bestilte 3 bikinier derfra og alle 3 er for små. Jeg skriver derfor til dem omkring returnering, hvor jeg får svaret, at de kun kommer til at sælge tasker fremover, at man kan ikke sende udsalgsvarer tilbage, og at det fremgår på hjemmesiden. Det står absolut ingen steder på deres hjemmeside, at udsalgsvarer ikke sendes retur eller at de kun forhandler tasker fremover.

Derudover, så hvis du ser hjemmesiden på engelsk fremgår nogle af tingene stadig på dansk OG de sociale medier de har anbragt i bunden af deres hjemmeside, føre dig hen til et helt andet firma.

8 gennaio 2021

Vil virkelig ikke anbefale

Vil virkelig ikke anbefale nogle at handle på denne hjemmeside.
De havde pænt skrevet på deres hjemmeside, "at alle julegaver købt mellem d. 23/11-2020 og 22/12-2020 kunne sendes retur, med afsendelse senest d. 7 januar.
Nu har de fjernet det fra deres hjemmeside, og nægter at sende returlabel. Frækt hvis du spørger mig. Man kan bestemt ikke drive forretning på denne måde.
Jeg har prøvet at kontakte dem via mail, da jeg ligger inde med screenshot af ovenstående. Dog ingen hjælp at hente, og nægter at det er deres virksomhed, selvom det fremgår af screenshotet.

6 gennaio 2021

SÅ DÅRLIGE RETURFORBEHOLD!!!!

SÅ DÅRLIGE RETURFORBEHOLD!!!!! De var hurtige til at sende tingene, men når man skal lave returlabel, kan man ikke færdiggøre ens returnering hvilket virkelig ikke er okay!! Synes det er så dårlig stil at man ikke kan returnere tingene man ikke kan passe eller lide

6 gennaio 2021

LAD VÆRE AT HANDLE HOS DEM!!!!

Min datter købte to bikinier i midten af december 20, blit for at opdage, at hygiejnebeskyttelsen var fjernet fra den ene underdel. Begge toppe var desværre for små, så vi vil gerne returnere begge bikinier. Desværre svarer Veraldo ikke på mail om hvordan vi skal forholde os nu hvor de har sendt en bikini uden hygiejnebeskyttelse - som er en betingelse for retur. Vi prøver derfor at oprette returlabel, de første links virker ikke, men vi finder et der virker helt til næst sidste side. Desværre fryser den også. Sjovt nok er retursiden hjemnehørende i Britisk Indiske Ocean (.io), selv om de har en dansk aliasadresse på Fyn.
Dette er helt oplagt et fup-firma.
LAD VÆRE AT HANDLE HOS DEM!!!!

2 gennaio 2021

Rigtig dårlig service

Wow, så har man prøvet det med.
Jeg har købt en taske til min datter i julegave - købt den 25. November. Da jeg så de kun havde 14 dages bytte ret, skrev jeg til dem om det også var julegaver. Jeg fik tilsendt et link hvor de fint har skrevet at julegaver købt mellem den 23/11 - 22/12 kan byttes til 7.januar. Fint tænkte jeg, så kan jeg bytte den, hvis min datter ikke kunne li den.

Men nu vil de ikke bytte tasken, da byttefristen er overskredet. What!!!
Jeg er målløs over at man kan køre forretning på den måde. Det er bondefangeri.
Og jeg er så ked af at jeg ikke læste de mange dårlige anmeldelser om firmaet. Men jeg skal gøre mit til at folk ikke handler der. Og så går jeg selvfølgelig videre med det.
Det ender ikke der.
Men for Guds skyld lad være med at smide penge der. Sjovt nok er der fejl på alle deres sider der står info om returnering. Fejl 404.
Synd for min datter, da hun selvfølgelig gerne ville have en ny taske.

28 dicembre 2020

Total fup firma

Total fup firma
De sælger tøj fra hjemmesiden shein, til total overpriser. Min datter modtog et par bikinier hvor mærkerne stadig sidder i fra shein, og når man kigger på deres hjemmeside er det endda de samme billeder, som veraldo bruger. Fedt at have betalt over det dobbelte af, hvad vi skulle have givet hvis vi selv havde købt hos shein.

17 dicembre 2020

utrolig dårlig service

utrolig dårlig service. De svarer ikke på nogle mails, man kan ikke trykke på chat funktionen og der er ikke opgivet et telefonnummer. Ren fake hjemmeside! den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft...

14 dicembre 2020

Fint produkt. Hurtig levering

Jeg var lidt nervøs over at bestille her fra så jeg købte et enkelt produkt og jeg er 100% tilfreds. Jakken var helt som forventet. Fin kvalitet, hurtig levering.
Vil handle her igen.

9 dicembre 2020

Har fået forkert vare

Har fået forkert vare, sendte den retur for derefter at få den samme forkerte vare igen, sender den endnu engang tilbage med forklaring på at det er en forkert vare, hvorefter I skriver tilbage til mig at jeg 2 gange har returneret den rigtige vare (hvilket ikke er sandt). I har herefter lavet et regnskab hvor I har tilbagebetalt 50 kr for en cardian til 279 så det regnestykke forstår jeg ikke

8 dicembre 2020

Ekstrem ringe service

Ekstrem ringe service!
Jeg modtager min pakke åbnet, da den er pakket i en for lille pose.
Jeg kontakter Veraldo, og de kan ikke stå op for deres fejl, men giver andre skylden.
Produkterne er desuden af mindre god kvalitet. Hold jer væk, hvis i vil have god service og kvalitet for pengene!

4 dicembre 2020

Mangel på tilbagebetaling

Hej
Jeg købte d. 06.07.20 varer for 867kr + returpengex2! det var desuden med tilbud, 3 for 2 bikinier, hvor den ene bikini ikke kom. Jeg satte stor pris på leveringstiden, men blev skuffet, da jeg manglede en bikini og kvaliteten på kjolen jeg købte ikke var tilfredsstillende. De to andre bikinier var enorm pæne og god kvalitet, desværre ikke i den rigtige størrelse(min fejl ikke jeres).
Jeg havde så en del problemer med jeres returlabel, og skrev til jer men fik intet svar, så gik ned til min lokale kiosk og fik afsendt pakken til unødvendig mange penge, da jeg allerede havde betalt for jeres returlabel.
Siden da har jeg skrevet til jer to gange, da jeg ingen penge har fået retur for min ordre, så nu prøver jeg igen igen da det simpelthen ikke kan være rigtigt.
Da jeg ikke havde logget ind som bruger på jeres hjemmeside kan jeg intet ordrenummer finde og fik ingen odrerbekræftelse heller, men har billeder af at de er bestilt osv.

*Update
Veraldo kontaktede mig via Trustpilot og søgte flere oplysninger. Efter at have sendt dem har jeg nu flere måneder senere stadig ikke modtaget nogen bekræftelse eller mine penge. Har desuden stadig ikke fået svar på mine mange mails.

28 novembre 2020

Overpris

Det er surt at de sælger en anden hjemmesides tøj til overpris.. det eneste jeg kan sige positivt, er at kvaliteten var nogenlunde.

30 ottobre 2020

God butik (;

Jeg bestilte mit tøj fra veraldo for ikke længe siden nu. Det ankom som lovet, det eneste problem var, at der var et hul i en af toppene jeg havde bestilt derfra, men da jeg kontaktede deres kundeservice svarede de hurtigt og sendte en ny med det samme. Alt i alt er jeg super tilfreds, og vil klart anbefale veraldo til mine venner😌

27 ottobre 2020