Lynhurtig kontakt og tilbagemelding. God rådgivning - selv på produkter/løsninger, som VF ikke markedsfører. Meget positiv kundebehandling uden på noget tidspunkt at have følelsen af at blive jage... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vendsyssel er endnu det bedste forsikrings selskab vi har været hos. Har været hos både Top Danmark, If og Alm. Brand. Personlig kontakt til din assurandør som altid kan starte dialogen op hvad ente... Leggi di più
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores assurandør Bjarne hos Vendsyssel a/s. Hele forløbet har været afslappet og nemt, og vi har følt os godt taget hånd om fra start til slut. Vores ass... Leggi di più
Kan virkelig kun anbefale selskabet :) De er altid søde, behjælpelige og til fair priser også. Stod i en situation for kort tid siden, med en skadet bil. Det hele gik super hurtigt og fra jeg ring... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i Hjørring. Selskabet har eksisteret siden 1861. Vi er af den overbevisning at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber og prioriterer personlig betjening og høj service som en selvfølge overfor vore forsikringstagere.
Informazioni di contatto
Danimarca
- vendsyssel.nu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Et godt forsikrings selskab
Jeg har haft en god dialog med mit nye forsikringsselskab Vendsyssel , og er Meget tilfreds med det ingen bøvl overhoved med det og priserne er også rimeligt og så kan det ikkeblive bedre og de er rare at snakke med på deres kontor i Hjørring
De er bare troværdig og gode
Godt tilfreds
Godt tilfreds
Mangler bare en skade for 11 md siden på mit håndled skal blive færdig behandlet
Billige priser.
God hurtig behandling
God hurtig behandling, kompetente medarbejdere
Venlig og hurtig hjælp ved henvendelse…
Venlig og hurtig hjælp ved henvendelse til selskabet.
Har altid fået en god personlig…
Har altid fået en god personlig behandling, som jeg sætter stor pris på.
Har kun haft gode oplevelser med dem
Har kun haft gode oplevelser med dem. Har hjulpet os uden problemer.
De kan kun forsikre vores bil
De kan kun forsikre vores bil. Resten af vores forsikringer,vil de ikke
Er et ok selskab.
lokal forsikringsselskab,får en god…
lokal forsikringsselskab,får en god behandling ved henvendelser. har ikke haft
brug for erstatning.
har kun fået erstatning en gang i 75 år i de forskellige forsikringsselskaber,så jeg må være en SUPERKUNDE .
Dårlig rådgivning af assurandør
Dårlig rådgivning af assurandør, der gjorde vi var underforsikret.
Jeg er meget skuffet over jeres sælger
Jeg er meget skuffet over jeres sælger, aftaler et han laver noget andet så kan prisen jo også nemt blive billig.
Er så ny endnu men meget tilfreds med…
Er så ny endnu men meget tilfreds med rådgivning ved skift
Har fået fin og og god behandling når…tilfreds.
Har fået fin og og god behandling når der har været brug for det.
Det er et fup firma og er glad for at…
Det er et fup firma og er glad for at man ikke kan have forsikring hos dem længere
Er glad for at have mine forsikringer…
Er glad for at have mine forsikringer hos Forsikringselskabet Vendsyssel.
Har aldrig haft problemer med dem
Altid meget imødekommende
Altid meget imødekommende, når man kontakter dem, udstrakt service.
Mvh.
Trine Koch
Har lige haft en skade på min bil
Har lige haft en skade på min bil. Det var nemt at anmelde skaden og jeg skulle bare køre til forhandleren og vupti så var bil og betaling overstået.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.