Top service
Wij hebben via Veluwe ICT een nieuwe laptop ontvangen. De afwikkeling was prima met zeer deskundig personeel.
Uiterwaardenstraat 29G, 8081HJ, Elburg, Paesi Bassi
Ik had mijn laptop eigenlijk al afgeschreven maar de medewerker heeft hem alsnog gered en geupgraded. En voor zeer schappelijke prijs Top!
Prima geholpen, goede Dell gekocht met een juist advies.
Goed bedrijf, fijn personeel. Ik herken niets in de slechte reviews. Haal/breng-service is prima. Ik had een probleem met mijn pc en werd snel en deskundig geholpen. Ik beveel VeluweRepair van harte aan!
Erg blij met de service van veluwerepair
Laptop van mijn dochter starte niet meer op.
Na een belletje en overleg kwamen ze de laptop kostenloos ophalen en 2 dagen later gerepareerd terug brengen.
Kosten vielen me erg mee en het ophalen en terug brengen kostte niks.
- slechte haal en breng service
- iMac na 2 weken al weer kapot
- erg prijzig
- telefonisch kontakt onredelijk te woord gestaan
- kunnen niet tegen kritiek
- pretenderen service te bieden maar verre van dit
- kies aub voor een ander bedrijf

Risposta di VeluweRepair
Snelle en goede service na een computercrash. Nieuwe Windowsinstallatie met behoud van programma's en data. Dik tevreden, bedankt!
Onlangs refurbished laptop gekocht die prima werkt met een uitstekende service er bij. Vandaag hebben ze ook een systeem error netjes opgelost.

Risposta di VeluweRepair
Zeer professioneel bedrijf maar wel oog heeft voor de particulier en een uitstekende prijskwaliteit levert en service tegen voorwaarden waarbij je als klant geen nee kan zeggen.( gratis ophaal en terubrengservice,betaal pas als je wil betalen voor je reparatie anders kostenloos retour)Menig bedrijf zou jaloers zijn op Veluwe Repair!

Risposta di VeluweRepair
Prima bedrijf, met zeer goede ondersteuning en merk laptops voor een betaalbare prijs.

Risposta di VeluweRepair
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.