Vandaag is mijn nieuwe douchewc geplaatst door velunova, in één woord perfect uitgevoerd door de monteur Patrick L een dikke tien👍
Twee dagen geleden ons bad laten vervangen door een inloopdouche. Alles keurig geregeld volgens afspraak. Tijdens demontage kwam een (kleine) lekkage aan het licht. Ondanks het extra breek- en leiding... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het begin plezierig contact, ter plaatse de mogelijkheden besproken hoe te installeren. Afspraak plaatsing 6 weken na opdracht, en keurig na 6 weken afgesproken. Op de afgesproken dag e.e.a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova. Het eerste aankoop gesprek heeft plaats gevonden via hun accountmanager Kees Jansen en de wensen die ik had zijn vastgelegd op de bestel order. Door een... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Velunova is uw comfort specialist voor uw douchewc of inloopdouche in 1 dag! Gratis en vrijblijvende demonstratie en advies aan huis.
Marconiweg 12a, 8071 RA, Nunspeet, Paesi Bassi
- 0341-234500
- info@velunova.nl
- velunova.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Prima klantvriendelijk bedrijf
Geweldige service, klantvriendelijk, monteur zeer kundig, netjes en beleefd.
De Geberit AquaClean Tuma Comfort functioneert prima en we zijn er erg blij mee.

Perfecte ervaring
Perfecte ervaring. Monteur Erik was zeer deskundig en heeft een geweldige en vakkundige service geboden. Er werd meegedacht om tot de beste oplossing te komen. Er kon snel een afspraak gemaakt worden en de levering en plaatsing was eerder als verwacht. Maken waar wat beloofd wordt.

Risposta di Velunova
Perfecte vakmensen, prima bedrijf!
Velunova’s Patrick en Gino installeerden een GEBERIT AquaClean, een IR plafondpaneel, de SUNSHOWER en de inloopdouche met accessoires in 2 dagen en lieten alles opgeruimd en schoongemaakt achter. Perfecte vakmensen, prima bedrijf.

Uitstekende douche wc
Uitstekende douche wc. Perfect gemonteerd door de installateur. Alle lof !

Risposta di Velunova
Gelukkig dat ze nog bestaan
Gelukkig dat ze nog bestaan. Monteur Harold die bij ons de douche/wc kwam monteren was gedreven om goed en net werk af te leveren. Niet de snelle en makkelijkste weg , maar een mooie oplossing om de stroom van de ruimte naast de badkamer te pakken. Monteurs die trots op hun werk zijn en daardoor ook goed werk afleveren.

EXCELLENCE PUR SANG :-)
Dit bedrijf heeft klantgerichtheid uitgevonden. Wat een geweldig service. Vanaf bestelling tot levering één en al open oog en oor voor de klant.
De leveringsdatum is van onze kant twee keer opgeschoven, sterker nog we hebben de order zelfs gewijzigd (een product geannuleerd). Vanuit de flexibiliteit van Velunova werd dit tot in de puntjes verzorgd.
Los van de geweldige service heeft Velunova ook z'n interne kwaliteitsprocessen volledig op orde. Hulde, hulde, hulde ... en na de plaatsing van de wc-pot met douche gaan wij ook voor een badkamer upgrade.
Een speciaal woord van dank aan de geweldige monteur. Hij kwam niet alleen de wc-pot installeren. Nee, hij voorzag ons heel enthousiast van zeer goede adviezen inzake onze badkamer (gevolg: badkamer upgrade aanstaande).
Met andere woorden: Velunova een AANRADER!!!! Waar vind je ze nog zulke bedrijven waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.
Velunova team heel erg bedankt.

Perfecte wc douche
Zo, wat een genot om te zitten op deze douche wc pot. Geïnstalleerd door de monteur Erik van VELUNOVA en een geweldig product. Waar wij hopelijk als 80 jarige nog lang plezier van mogen hebben.

Super blij
Vanaf begin tot en met de oplevering van onze toiletrenovatie goede begeleiding en een goede communicatie. Vriendelijke mensen en vriendelijke en goede monteurs die met je mee denken. Ze doen wat ze beloven. Wij zijn er enorm blij mee. Wij hebben nu ook een offerte voor de badkamer laten maken.

Meer dan goed.
Meer dan goed.
Douche WC perfect.
Monteur perfect.
Wij zijn bijzonder tevreden.

Super blij mee
Zeer proffesioneel en super klantvriendelijk geholpen. Het eindresultaat is verbluffend mooi.

Risposta di Velunova
Een topper!! Waar vind je ze nog?
Door Velunova een Sunshower in bestaande douche laten installeren. Vanaf het eerste tot en met laatste contact alleen maar positieve ervaringen. Wilden pas betaling als alles naar tevredenheid was afgewerkt. Reageren meteen op telefoontjes of email. Niets is te veel. We zijn erg blij met de Sunshower en met Velunova.

Velunova, een prachtig bedrijf
Vanaf het begin van het traject, een wc douche kopen en plaatsen, zijn we zeer tevreden over dit bedrijf.
Jonge enthousiaste mensen. Meedenkende monteurs, alles volgens afspraak geplaatst, opgeruimd en schoon achter gelaten.
Gino en Harold, bedankt!

Een aanrader !!
Afspraak plaatsing 6 weken na opdracht, en keurig na 6 weken afgesproken.
Op de afgesproken dag e.e.a geïnstalleerd door een vakbekwame en ijverige installateur. Heel netjes gewerkt, goede uitleg en alles zo als vooraf besproken. Ik ben zeer tevreden over het hele traject, in het byzonder over de installateur (Gino).
De douche/wc is heel prettig en schoon in het gebruik. Een aanrader!
Hans

Geweldig bedrijf
We hebben een nieuwe douche laten plaatsen.
Vanaf het begin was er heel goed contact.
Geweldige vakmanschap. Douche is prachtig mooi. Ze werken op een heel nette manier en ruimen alles op.
We hadden een kleine lekkage maar niet omdat het niet goed geplaatst werd maar omdat de strip onderaan de deur te dun was. Contact gehad met Velunova die gelijk aan de slag ging om het te corrigeren.
Ontzettend blij met dit bedrijf. Ik kan niet genoeg zeggen over hoe professioneel dat ze zijn.
Ik zou deze bedrijf zeker aanraden. Geen twijfel aan.
Dank je Velunova voor de geweldige nieuwe douche. We zijn zooooo ontzettend blij mee. Als we in de toekomst andere dingen laten plaatsen staan jullie bovenaan onze lijst. We zullen geen twijfel hebben om Velunova weer te kiezen.

vernieuwing toilet en badkamer
Begin deze maand is onze toilet vernieuwd en de badkamer aangepast door Velunova.
We zijn uitermate tevreden over dit nog vrij jonge bedrijf, de vakkundigheid en het enthousiasme van de monteurs. In de toilet is een Geberit wc-douche geplaatst, een nieuwe kast met een kraan en zijn wand en vloerpanelen aangebracht. De badkamer is aangepast met een nieuwe douchedeur, een energiezuinige mengkraan en een wandpaneel. Een van de monteurs merkte na installatie van de douche-wc op dat de keramieke toiletpot een minimale water lekkage heeft. Direct werd contact opgenomen met de fabrikant Geberit voor een nadere inspectie. Daags erna waren zij er conform de afspraak en kwamen tot de conclusie dat het keramiek inderdaad miniem beschadigd moet zijn. De afspraak is dat er een nieuwe douche-wc wordt besteld en zal worden geinstalleerd.
Gelet op de uitstekende service van Velunova en Geberit verwachten we daar geen problemen mee.
Kortom, wij bevelen dit bedrijf van harte aan en de kwaliteit die is geleverd is ronduit top!

Prima product
Prima product, prima offerte, prima installatie, prima klantenservice, prima afhandeling klein probleem. Aanrader.

Prachtig resultaat.
Onze gedateerde badkamer uit de jaren 70 was toe aan een renovatie, ook het ontbreken van een toilet was voor ons het speerpunt om het te laten aanpakken. Aanvankelijk waren wij sceptisch over bedrijven die beloven om een inloopdouche of toilet binnen 1 dag te plaatsen. Wij vroegen een offerte aan bij Velunova en na een fijn overleg met de adviseur Willem, besloten wij om een complete renovatie te laten doen met de garantie dat het in 4 dagen klaar zou zijn. Wij hebben geen moment spijt gehad. De monteurs Patrick en Henk hebben hun uiterste best gedaan om deze moeilijke opdracht uit te voeren, zeker gezien de minimale afmetingen van de badkamer. Er werd heel netjes gewerkt en alle oude materialen werden afgevoerd. Na elke werkdag werd er grondig gestofzuigd! Het resultaat mag er wezen! Wij zijn er trots op. Met dank aan Patrick, Henk en niet te vergeten Julian Meerens die zich tot het uiterste heeft ingespannen om aan onze wensen tegemoet te komen.
Harry en Ted.

Plaatsen inloopdouche
Vandaag inloopdouche geplaatst, vaklui, erg aardig, beleefd en alles netjes opgeruimd. Zit er strak in, het is een plaatje! Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf. Ten eerste was het eerste gesprek al prettig, waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen. Ten tweede waren het bijzonder aardige mensen die badkamer en toilet hebben geïnstalleerd. En wat een prachtige spullen: geen tegels meer, maar prachtige wandplaten, een hele mooie douchecabine en een supersonische toilet met douche, föhn en toiletzitting verwarming! Kortom, een aanrader!

Vriendelijk en vakkundig
Geberit Mera Classic douche-wc werkt perfect.
Na een prettig oriënterend gesprek met de verkoper, is de wc gisteren in een paar uurtjes geplaatst door een vakkundige en vriendelijke monteur. Na afloop heeft de hij alle rommel afgevoerd en mijn wc-ruimte netjes schoongemaakt.

Risposta di Velunova
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.