Arbejdet blev godt udført. Opgaven skulle koordineres med naboen hvilket gjorde at datoen måtte ændres med kort varsel. Her var firmaet meget fleksibelt og tilbudet holdt. Det var nødvendigt at tilpas... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Velt var virksomheden, der scorede bedst på Trustpilot og derfor valgte vi at kontakte dem til at forestå nogle ændringer i vores hus. Hurtig tilbagemelding på vores e-mail. Velt kunne komme inden for... Leggi di più
Havde stress op til jul med indbygget ovn og induktion i 2023. De sørgede for at ALT fungerede, med meget kort varsel, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Samme behandling i november 2024 ifm.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
VELT aps er en mindre installations virksomhed som beskæftiger sig med alle former for el installationer. Vi sætter en ære i at udføre et solidt og professionelt el-arbejde med sans for detaljen. Vi sørger for at have fokus på muligheder og ikke begrænsninger, som resultere i kunden får den bedst mulige løsning. Er det tid til en renovering af el-installationerne, mangler der ekstra stikkontakter eller lys over spisebordet. Kontakt os så vi i fællesskab kan finde det bedste løsning til jer.
Informazioni di contatto
Thorupgård alle 49, 2720, Vanløse
- info@velt.dk
- velt.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Vil anvende Velt igen
Jeg er meget tilfreds med det arbejde, jeg har fået lavet af Velt i forbindelse med køkkenrenovering helt fra bunden. Velt var nemme at få fat i og har udført arbejdet upåklageligt og til en fornuftig pris.
Jeg vil helt sikkert anvende dem igen næste gang jeg får brug for en elektriker.
Danmarks bedste og venligste Elektrikker
Altid super service!! Hurtig hjælp og fornuftige priser.
Blev selv anbefalet Velt af en god ven for tre år siden.
Jeg bruger dem stadig og kan på det varmeste anbefale til andre.
Vi havde en svær opgave
Vi havde en svær opgave, med 5,5m til loftet, som blev løst meget professionelt og hurtigt. Meget god service og flinke folk. kan klart anbefales!
Høj faglighed, finish og behageligt personale
Høj faglighed og fabelagtigt finish. Benyttede Job fra Velt ApS i forbindelse med totalistandsættelse af rækkehus for 3 år siden. I forbindelse med salg er der udarbejdet elrapport, og denne var fuldstændig fejlfri. Den sagkyndige havde 10 års erfaring med udarbejdelse af elrapporter og det var kun 2. gang han havde set et fejlfrit hus. Så ønsker du ordentlighed og perfekt finish, også når lamper skal hænges op så kan du roligt kontakte Velt ApS.
VELT hjalp vores ejerforening med at…
VELT hjalp vores ejerforening med at omstille dørtelefonerne. Arbejdet blev udført effektivt med flot service og til den aftalte pris. Vi forventer fremover at benytte os af VELT til alle el-opgaver og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Service og kvalitet i top
Serviceminded, fleksibel og orden i sagerne. Jeg har brugt Velt i forbindelse med renovering af lejlighed og har kun godt at sige om arbejde, kommunikation og punktlighed. Prisen ligger dog i den høje ende.
kommunikation kunne være bedre
lang ventetid og manglende afstemning af opgave
Fantastisk service
Fantastisk service! Udskiftede HPFI og hjalp samtidig med at opdatere gamle installationer. Drago fra Velt var meget professionel og hjælpsom, og han tog sig tid til at gennemgå gamle installationer, selvom det ikke var en del af den oprindelig opgave. Jeg er meget tilfreds med den rådgivning jeg fik og resultatet af hans arbejde. Kan varmt anbefale Velt ApS.
Meget troværdig oplevelse både hvad…
Meget troværdig oplevelse både hvad angår pris og termin
Muligvis byens bedste elektriker.
Jon er muligvis byens bedste elektriker. Godt arbejde, gode løsninger, fornuftige folk.
Faglig dygtige og overholder aftaler…
Faglig dygtige og overholder aftaler ift. udført arbejde og overslag
Service i særklasse.
Enormt fagligt dygtig og hurtig, såvel som tålmodig med min egen inkompetence mht. elektronik. Kan varmt anbefales!
Super service. Dygtige og grundige folk. Jeg har brugt Velt 2 gange og begge gange har været en fornøjelse.
Jeg har brugt Velt endel gange nu og de…
Jeg har brugt Velt endel gange nu og de er meget pålitelige og leverer til aftalt tid. Meget fornøyd.
Nye elinstallationer i køkken alrum
Yderst tilfredsstillende udført arbejde. God kommunikation før, under og efter arbejdet. Kan kun anbefales. :)
Bedste udførte arbejde
Bedste udførte arbejde, service og god pris.
Professionelt og godt udført arbejde
Professionel service
Professionel service
Kom til den aftalte tid, og udførte de opgaver der var aftalt. Gav gode råde med på vejen.
Super god service
God og venlig service, og til aftalt pris.
Godt arbejde udført til aftalt til.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.