Produktet er godt laget. Det tok lang tid før varene ble levert.
Bestilte én vare, som i betalingsprosessen ble til to. Fikk ikke endret antall, sendte e-post straks for å oppklare feilen, fikk ingen svar og to varer er på vei uten sporing. Hold dere unna!
Vil sannsynligvis bestille igjen.
Le persone hanno visualizzato anche
Du blir lurt til å doble ditt kjøp
Når jeg la til siste opplysning kom det opp et vindu hvor jeg kunne få varen ytterligere redusert i pris, trodde jeg. Neste vindu viser at jeg isteden bestilte en ekstra vare til redusert pris. Dvs. to identiske varer og jeg som ville bare ha en. Dette var helt umulig å gjøre om. Det føles forferdelig å bli lurt. Styr unna Velisse!
Bestilte én vare
Produktet er godt laget
Produktet er godt laget. Det tok lang tid før varene ble levert.
Veldig mykt og behagelig.
Leiligheten min føles nå mye koseligere.
Styr unna dette firmaet, for all del.
Prøvd gjentatte ganger å få ordentlige svar fra de, men det kommer kun svadasvar, noen ganger virker det kun som et AI svar. Styr unna denne bedriften. De unngår alle problemer glatt med å kopiere samme svar uansett hva en spør om, eller unnlate å svare i det hele tatt. Ikke stol på de. Når de skriver full returrett, så er det retur til Kina og derav flere hundre kroner i sendingsutgifter. De holder ikke leveringstidene, min pakke kom 4 uker etter bestilling ( fast track med 5-7 dagers leveringsfrist) og altså lenge etter lovnad. Styr for all del unna dette firmaet.
Fikk saker i helt annet materiell enn…
Fikk saker i helt annet materiell enn det var beskrevet.
Skulle få refusjon. De valgte den billigste varen som ikke var levert ennå for refusjon. Anbefaler ingen å handle her
Får ikke varene man bestiller
Får ikke varene man bestiller. Har gått 1 mnd og 20 dager. Ingen hjelp å få fra velisse heller.
Received
Received my order 23 jan from 6 December last year
I’m guessing it was to do with holidays
ikke benytt dette selskapet
ikke benytt dette selskapet. De er ikke til å stole på
Produktet blir kraftig forsinket og…
Produktet blir kraftig forsinket og kommer fra Kina. Selv om man hadde bestilt direkte fra Kina, ville det ha kommet raskere. De gir ingen ordentlig oppfølging eller informasjon om hvor varen befinner seg. Derfor anbefaler jeg dem ikke. Jeg kjøpte en vare hos dem, og den har fortsatt ikke kommet. Jeg har kontaktet dem, men de vil ikke refundere pengene og sier hele tiden at jeg må vente en uke til, selv om jeg bestilte for 10 dager siden.
Lureri!!
Lureri!!! Mannen og jeg bestilte lamper som ikke var som lovet. Ble tilbudt gavekort da de ikke ville ta retur, men etter 30 dager var ddt plutselig for sent og de nekter å betale. Tosker fra polen som later som de er norske , styr unna!!!!! Samme med norvo,