Vejle Scanningsklinik Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har været forbi til tidlig scanning to gange, og bliver mødt med samme varme og professionalisme hver gang. Jeg mærker, at Sarah og Carina nyder deres arbejde og er gode til at skabe en tryg stemning.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil varmt anbefale Vejle Scanningsklinik. Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, følte vi os utrolig trygge og godt taget imod. Carina skabte en rolig og behagelig atmosfære, og vi mærkede virkel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig hyggelig scannings klinik, varm og imødekommende jordmoder vi blev mødt af som tog sig god tid til at få de bedste baby billeder. Vi følte os helt trygge hele vejen igennem 3d/4d scanningen. V... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En kæmpe varm anbefaling herfra! Vi har i vores graviditet været på klinikken 5 gange (tidlig scanning, kønsscanning og 3D scanning), hvor vi er blevet scannet af Carina. Altid gode forklaringer og... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro di diagnostica medica per immagini

Scritti dall'azienda

Vores vision. Tryg graviditet er en god start på familielivet. Det er vigtigt, at alle føler sig godt tilpas og trygge i deres graviditet, derfor tilbyder Vejle Scanningsklinik en række forskellige graviditetsscanninger. Vores dedikerede jordemødre er stolte af at betjene Vejle og de omliggende områder med professionelle graviditetsscanninger. Håbet er, at vores viden kan bidrage til øget tryghed og enestående oplevelser. Personalet hos Vejle Scanningsklinik er altid uddannede jordemødre og certificerede sonografer, dette er med til at sikre jer kyndig og faglig vejledning. Så uanset om du ønsker at opdage dit barns køn, sikre en sund tidlig udvikling, eller skabe smukke minder gennem 3D/4D scanning, er Vejle Scanningsklinik et oplagt og sikkert valg. Vi følger DSOG og DFMS retningsliner. Faglighed i top Uanset om du er på udkig efter tryghed i den tidlige graviditet, eller en unik familieoplevelse med kig ind til det kommende familie medlem, garanterer vi at du altid møder uddannet og specialiceret jordemødre og sonografer hos os. Klar til at imødekomme dine behov. Vi ved at der er mange ting, der har betydning for billedekvaliteten, moderkagens placering, mors vævstype, mængden af fostervand og barnets samarbejdsevne. Hvis vi vurdere det kan gøres bedre, tilbyder vi altid en omscanning. Det er for os faglighed i top.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Yderst venlige og profesionelle.

Vil give min varmeste anbefalinger til denne klinik. Yderst venlige og profesionelle.
Nemt og enkelt, tak for en god service.

15 febbraio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Tusinde tak !! Din oplevelse betyder noget for os og vi er meget taknemlige over at du vil dele den med andre.

Tryg og god oplevelse

Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse med kønsscanning hos Vejle Scanningsklinik. Det var let at få en tid, og jordemoderen var både grundig, tryg og venlig at være til scanning hos. Stor anbefaling herfra :-)

9 febbraio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Tak for at dele jeres oplevelse med andre, det betyder meget for os, som lille nystartet virksomhed. Vi er meget glade for, at i har været tilfredse :)

Kæmpe anbefaling

Hos Vejle Scanningsklinik følte vi os trygge, set og hørt.

Vi var der hele 3 gange for at få det bedst mulige 3D foto af vores datter, som gemte sig væk - derfor de 3 gange. Vi betalte ikke yderligere end de 1050 kr., som en enkel scanningstid kostede. Det gav os en følelse af, at kvaliteten af fotoet og vores oplevelse var vigtigere for dem end at skulle tjene penge på os - så derfor vil jeg sige, at servicen var rigtig høj og udover hvad vi forventede.

De var også fleksible med tiderne og mødte faktisk ind en dag, hvor de egentligt havde fri, for at imødekomme min mands skema, som så gerne ville med. Så kæmpe, kæmpe anbefaling herfra!

6 febbraio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Hvor er vi glade for at høre om din opelvelse. Tusinde tak for at dele den med andre. Jeres oplevelse er meget vigtig for os, og det er dejligt at i også har følt det. Tusinde tak for at dele.

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en super god og behagelig…

Vi havde en super god og behagelig oplevelse med 3D scanning. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre. Carina var nærmest nærmest ligeså begejstret og glad over at scanne og se vores lille pige, som vi selv var. 5/5!

30 gennaio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Tusinde tak for jeres anmeldelse. Vi er meget glade for i havde en behagelig oplevelse og at i vil dele den. De bedste hilsner fra Sarah og Carina

Tid til ro og tryghed

Min mand og jeg har været til to tidlige scanninger og kønsscanning (hvor vi også havde et sæt bedsteforældre med) ved Vejle scanningsklinik. Ved alle scanningerne har der været tid til at snakke om bekymringer og der blev foretaget grundige scanninger, hvor der blev forklaret undervejs. Vi har følt os taget super godt imod og er hver gang gået derfra med ro i maven og en masse fine billeder. Vi kan på det varmeste anbefale Vejle scanningsklinik!

29 dicembre 2023

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Hvor er det dejligt at høre, i har haft en god oplevelse. Vi er taknemlige for i har taget jer tiden til at anmelde os.
De bedste hilsner Sarah og Carina

Bedste oplevelse som førstegangsgravid

Min kæreste og jeg har været hos de to skønne damer af flere omgange nu. De er så dygtige begge to og giver mig en særlig ro i min graviditet! De giver sig meget tid til at fortælle de ting der sker i maven og tager masse billeder af den lille 💖

(7 scanning indtil videre hos dem)
Kan varmt anbefales!! 🥰

Mvh Anders og Elmedina

27 gennaio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Tusinde tak, Det er altid en fornøjelse at have besøg af jer to :D Vi ønsker jer en forsat rolig og tryg graviditet :)

Virkelig fin oplevelse

Vi var i går til kønsscanning og havde vores datter på knap 3 år med. Simpelthen den fineste oplevelse med god ro og tid til at vise og forklare. Vi var også til en tidlig scanning i efteråret, som også var en virkelig fin oplevelse.
Vil anbefale dem til alle jeg kender.

23 gennaio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Rigtig mange gange TAK!! Vi er meget glade for i havde en god oplevelse, og at I vil dele den. De bedste hilsner herfra

God oplevelse!

Jeg fik en scanning af Carina, som var utrolig venlig og dygtig. Hun var rigtig god til at forklare hvad der foregik på skærmen i detaljer, og jeg følte mig velinformeret og godt tilpas under hele processen. Grundigheden af ​​scanningen, kombineret med hendes professionalisme, beroligede mig. Jeg kan varmt anbefale denne klinik :)

20 gennaio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Af hjertet tak!! og endnu engang tillykke. Tak for de pæne ord, det betyder noget for os.

Virkelig god oplevelse

Min kæreste og jeg fik lavet en 3D scanning af Carina. Det var en virkelig god oplevelse hvor hun tog sig tid til at fortælle og vise os en helt masse, og gav en virkelig god service. Vi fik derudover en masse billeder og scanninger med hjem både på på USB og print

Vi kommer helt sikkert gerne en anden gang :-)

18 gennaio 2024

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Tusinde tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os at i har haft en god oplevelse. Vi ønsker jer alt det bedste.

Valutata 5 stelle su 5

Grundig scaning og tryg oplevelse

Tak for nogen dejlige scanninger. Vi har været til flere tryghedsscanning og kønsscanning. Vi har mødt både Sarah og Carina, som begge udfører en grundig scanning, som man føler sig helt tryg. Vi ses sikkert til scanning igen 😁

21 dicembre 2023

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Tusinde tak for de søde ord, det betyder meget for os at i har haft en god og tryg oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Den tryggeste og dejligste oplevelse

Den tryggeste og dejligste oplevelse.
Virkelig professionel og faglig dygtig. Vi blev guidet og fik fortalt alt hvad vi overhovedet havde ønsket.
Vi fik så mange dejlige billeder med, fra kønsscanningen.
Vi er så glade for vi endte ved Vejle scanningsklinik!

28 novembre 2023

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Vi er meget glade for at høre i har haft en dejlig oplevelse. Og at i kan mærke vi gør os umage, faglighed og tryghed vægter vi højt. Tusinde tak for besøget og de pæne ord :)

Valutata 5 stelle su 5

Vejle Scanningsklinik udmærker sig ved…

Vejle Scanningsklinik udmærker sig ved at være der 100% for de gravide og de er super engagerede i at scanne de små, så alle deres små kendetegn står tydeligt frem 😍 et helt fantastisk besøg, der giver minder for resten af livet 👌🏻

27 ottobre 2023

Risposta di Vejle Scanningsklinik

Tusinde tak for din anmeldelse, og de søde ord, vi ønsker dig alt det bedste i fremtiden. TAK

Roligt og professionelt

Vejle scanningsklinik imponerer med deres fine lokaler i Vinding. Der er bare ro, charme og rummelighed. Det samme gør sig gældende for personalet.
Man kan føle sig helt tryg og tilpas i deres kyndige hænder.

Kan varmt anbefales ❤️

15 novembre 2023

Risposta di Vejle Scanningsklinik

tusinde tak for dit besøg og den fine anmeldelse. Den betyder meget for os... TAK

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più