Zeker een aanrader. 4 sloten voor het huis besteld, waarvan 2 niet correct opgemeten. Sloten mochten gratis retour, werden netjes aangepast en opgestuurd. Alles werkt perfect. 👌
Iets meer als 5 jaar geleden ergens anders cilinders besteld (nu net buiten garantie) werkt 1 cilinder niet meer naar behoren. Slechte oplossing geboden door vorige leverancier. Die hierna niet thuis... Leggi di più
Makkelijke site om gelijk sluitende sloten te bestellen. Prijzen zijn ook goed. Via de mail advies gevraagd mbt welk merk ik het beste kon nemen. 4 sloten geleverd maar bij montage bleken er 2 niet t... Leggi di più
Op 28-7-2024 heb 5 gelijksluitende sloten besteld. Deze zijn binnen een paar dagen netjes geleverd. Bij deze sloten waren 7 sleutels aanwezig. Na een 3- tal weken blijkt een van de sleutels mo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Handig dat je het certificaat kunt…
Handig dat je het certificaat kunt uploaden op de site. Snelle afhandeling en levering.
Snel en betrouwbaar
Besteld en de volgende dag in huis…
Besteld en de volgende dag in huis super snel
Handige keuzehulp
Duidelijke website met handige keuzehulp. Producten snel en goed geleverd.
Waarom koos ik voor deze site?
Waarom koos ik voor deze site?
De weergave van mogelijkheden is goed en duidelijk aangegeven op de website. Op aanvullende vragen ontving ik binnen een paar uur antwoord.
Een keuze was snel gemaakt.
Het zelfde geldt ook voor het bestelproces en de levering. Alles binnen een paar dagen afgewikkeld.
Een aanrader om hier te bestellen.
Simpelweg omdat de levering snel en…
Simpelweg omdat de levering snel en correct was.
Snelle bezorging
Snelle bezorging, de sleutels passen. Twee van de drie sleutels draaien nog wat zwaar, maar het gaat wel. Misschien moet ik wat wd40 gebruiken
Alles klopt
Snelheid en kwaliteit
Woensdag twee gecodeerde sleutels besteld, die zouden maandag aankomen, maar ze werden al op vrijdag door DHL bezorgd. Snelle en professionele service, hoogwaardige sleutels voor weinig geld. Ik raad het iedereen aan die kwaliteit wil.
Snelle levering en goed product!
Het slot werd vrij snel bezorgd en zag…
Het slot werd vrij snel bezorgd en zag er prima uit.
Vlot besteld op de duidelijke website, perfecte service!
Vlot besteld op de duidelijke website. Zeer snelle levering (dag nadien).
Duidelijke instructies op website en…
Duidelijke instructies op website en binnen enkele dagen de sleutel in huis. Prijs waa ruim de helft goedkoper,als ik via bouwmarkt had moeten bestellen.
Wat ik ook prettig vond, waa de discrete verpakking. Men heeft niet kunnen inschatten dat hier de sleutels van ons huis in zaten.
Prima product
Prima product, duidelijke website, niet altijd snel verzonden
Makkelijke "op maat" bestelling,
Makkelijke "op maat" bestelling,, snel geleverd. Pakket wordt anoniem verstuurd wat prettig is als je een extra slot voor je huis besteld.
snel en veilig
snel en veilig, ben erg tevreden met de nieuwe cilinders
heel duidelijke site
heel duidelijke site, veel keuze en concurrerende prijzen
Snelle service
Snelle service! Reageren snel met een goede app. Klasse!!!
correcte levering!
correcte levering, volledig en op tijd. Van uitstekende kwaliteit! Zeer tevreden!