Klinikken for sundhed og velvære Recensioni 28

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vibeke er fantastiske sød og behagelig og behandler kun hvis hun mener at det giver mening Bruger venlige priser Fleksibel

Valutata 4 stelle su 5

Infrarød lysterapi. Jeg var så heldig at få lov til at prøve infrarød lysterapi hos skønne Vibeke. Vi testede, om det kunne have en positiv effekt på atopisk eksem. Effekten var ikke som håbet. Me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Man føler sig altid velkommen i Vibekes kompetente hænder. Her er der plads til spørgsmål om ens velvære, forklaringer og gode konstruktive råd til forebyggelse. Man fornemmer tydeligt Vibeke har resp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sprained my ankle on a Europe trip nine days before skiing. Couldn't barely stand and walk and couldn't put on any footwear for 48 hours. I faced a six-week recovery. Sessions at this clinic sped u... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Massaggio-terapista
  2. Clinica di agopuntura
  3. Agopuntore
  4. Terapia craniosacrale
  5. Massaggiatore sportivo

Scritti dall'azienda

Klinikken for sundhed og velvære tilbyder massage, akupunktur, kraniosakralterapi, rødlysterapi og laserbehandling. Klinikken blev etableret den 1. februar 2005, og har kun arbejdet ud fra medicinske principper siden start.

Informazioni di contatto

Bruger venlige priser
Fleksibel

7 aprile 2026

Hej Sussi
Tusind tak for de pæne ord. Håber at se dig igen i fremtiden og glad for jeg kunne hjælpe
Kh Vibeke

Valutata 5 stelle su 5

Når faglig forståelse gør hele forskellen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Klinikken for Sundhed og Velvære.

Jeg har været sportsligt aktiv i over 20 år, og efter en knæoperation i 2017 oplevede jeg fortsat smerter, selvom jeg havde gennemført genoptræning. Jeg stod lidt fast, og derfor opsøgte jeg også læge, hvor det blev konstateret, at årsagen var svag muskulatur omkring hoften.

Det var her, Vibeke virkelig gjorde forskellen.

Hvor diagnosen pegede på problemet, vidste Vibeke præcis, hvad der skulle til for at løse det i praksis. Hendes faglige niveau er imponerende, hun arbejder målrettet og med en forståelse for kroppen, som gør, at man føler sig i trygge og kompetente hænder fra start.

Med hendes MMS-behandling fik jeg for første gang reel kontakt til de svage muskler. De stærke muskelgrupper havde tidligere taget over, men med hendes tilgang lykkedes det at aktivere det rigtige, og det kunne mærkes.

Det, der virkelig skiller Vibeke ud, er hendes evne til at omsætte viden til konkret behandling, der virker. Hun går ikke bare efter symptomer, hun løser årsagen.

Hvis du vil have en behandler, der ved, hvad hun laver, og som kan gøre en reel forskel, så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Vibeke og Klinikken for Sundhed og Velvære.

12 febbraio 2026

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for de pæne ord Morten. Er super glad for resultatet blev som ønsket

Sprained ankle

Sessions at this clinic sped up my recovery tremendously and I was able to ski (albeit slowly and with a bit of a pain).

12 gennaio 2026

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Thank you so much. I'm glad everything worked out, and the skiing was saved

Valutata 5 stelle su 5

Vibeke springer altid til og hjælpe…

Vibeke springer altid til og hjælpe også selvom man skriver på samme dag.
Jeg har prøvet lidt af hvert efterhånden og det virker super godt.

16 dicembre 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for de pæne ord, altid en fornøjelse at hjælpe dig
Glædelig jul og godt nytår

den bedste

Jeg er virkelig positivt overrasket. Allerede efter blot to behandlinger kan jeg mærke en tydelig forskel i min krop. De smerter, jeg har døjet med i omkring et halvt år, er blevet markant bedre. Min massør er ekstremt dygtig og har virkelig styr på det, hun laver.

6 agosto 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for de pæne ord, jeg er virkelig glad for du har fået det bedre

De varmeste anbefalinger

Jeg er kommet hos Vibeke on/off igennem 20 år og har altid været glad for behandlingerne af både mig og mine børn. Jeg kom til skade med min fod for over 3 år siden og har bøvlet meget med smerter og nedsat bevægelighed og har prøvet ALT så var også nød til at prøve bioptron laser og der har virkelig hjulpet! Jeg blev selvfølgelig også lidt nysgerrig på Rødlys behandlingen når jeg nu var der alligevel - og sikken en game changer! Jeg har kæmpet med stress det sidste års tid men efter 10 Rødlys behandlinger på 1 månede er jeg nu trappet ud af al anti-depressiv medicin og sover meget bedre om natten! De varmeste anbefalinger herfra og jeg fortsætter med Rødlys ved behov.

14 agosto 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Kære Mia. Tusind tak for de fine ord. Jeg er så glad for du har fået den hjælp du håbede på, og endnu mere du er så glad for at komme her. Tænk 20 år, som tiden dog går. Kram herfra

Havde en god oplevelse

Havde en god oplevelse, som Altid er Vibeke smilende og imødekommende. Dygtig til sit arbejde, og meget fremme ift. de nyeste behandlinger.

7 agosto 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for de pæne ord, altid en fornøjelse at se dig i klinikken

Smerter forsvundet efter Bioptron

Efter flere års problemer med et skadet knæ og en skadet fod har jeg efter hhv. 10 og 3 bioptronbehandlinger oplevet den største glæde. Jeg har haft så gode resultater, da nerveskaderne ikke jager mere i foden og mit knæ er gået fra at kunne mærkes ved hvert eneste skridt, til nu først at kunne mærkes ind imellem ved øget belastning, og ændringen startede allerede efter 1. behandling - det er forbløffende og skønt. Bioptronbehandlingen, er nem og smertefri, og har givet mig ny energi, livskvalitet og troen på, at der findes andre muligheder for smertelindring - lige nu virker det som kurering - tusind tak til Vibeke for den store indsats og ihærdighed.

26 giugno 2025

Kære Lene
Tusind tak for dine søde ord og tusind tak for du ville lægge krop til. Er bare så glad for du blev hjulpet. Kh

Tennisalbue over 2 år

Jeg har gået ved Vibeke over en længere periode.
Jeg har døjet med slem tennisalbue i omkring 2 år og Vibeke har givet den alt hvad hun kunne.

Jeg har tidligere prøvet mange ting og behandlinger, intet har hjulpet.
Vibeke foreslog vi prøvede en højfrekvens laser efter nogle af de andre ting ikke helt lykkedes. Og for første gang mærkede jeg fremskridt i armen!
Man kan trygt gå til Vibeke, hun skal nok selv sige til hvis det behandlingsforløb man er på ikke er det rette.

Jeg har altid følt mig i gode hænder og helt tilpas hos Vibeke, så en varm anbefaling får hun herfra 👏

6 giugno 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for de pæne ord Allan, jeg glæder mig over der var lidt hjælp til dig og håber at se dig en gang i fremtiden igen.
Alt godt til dig og albuen

Smerter i skulder/ allergi

Jeg havde haft ondt i skulder som til sidst trak op i nakken, hvor jeg ikke kunne dreje mit hovede til venstre(hold i nakken)
På kun 3 behandlinger forsvandt smerter i skulder og nakken, og dreje mit hovede helt normalt igen.
Da jeg også havde lidt snue pga allergi, fik jeg lys i ansigtet, og til min store overraskelse, stoppede min løbende næse.
Så har kun godt at sige om vibekes infrarøde maskiner.
Helt sikkert et besøg værd

Vh annette Damholt

21 maggio 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for de søde ord. Er så glad for du blev hjulpet. Vi ses

Rolig og god behandling

Jeg ringede om morgenen med et problem med ryggen, jeg fik en tid samme dag.
Der er en meget rolig atmosfære og der er tid til én.

19 maggio 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tak for de søde ord, er så glad for jeg kunne hjælpe

Valutata 5 stelle su 5

God forståelse for individuelle behov

Jeg får altid en god behandling som både hjælper forebyggende og når der er noget, som skal sættes på plads.
Der følger også en forklaring med, hvilket jeg også sætter pris på.

19 maggio 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for tilliden og de søde ord

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid hyggeligt og roligt at…

Det er altid hyggeligt og roligt at komme i klinikken , og skal da lige love for at hun kan finde de dårlige steder man fortæller om . Første gang jeg var der kunne jeg næsten ikke gå derind , men markant bedre da jeg gik derfra . Kan varmt anbefale et besøg 🤗

10 aprile 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Haha Susanne, det husker du stadig. Tak for de pæne ord

Valutata 5 stelle su 5

Mødes altid af behagelig og rar…

Mødes altid af behagelig og rar stemning. God behandling og afhjælpning af ens problematikker, hvor jeg primært har fået massage og lys. Jeg kommer glædeligt igen.

3 aprile 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for de søde ord Mia. Glæder mig altid til at se dig

Valutata 4 stelle su 5

Infrarød lysterapi

Infrarød lysterapi.
Jeg var så heldig at få lov til at prøve infrarød lysterapi hos skønne Vibeke.
Vi testede, om det kunne have en positiv effekt på atopisk eksem. Effekten var ikke som håbet. Men behandlingerne med infrarød lysterapi var alligevel gode. Det er effektivt for mange andre ting. Alene dét, at blive varmet godt igennem før eller efter en alm. massagebehandling, kan varmt anbefales.

12 marzo 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tak for dine fine ord, ja det var ærgerligt det ikke virkede helt efter hensigten på dig, men er glad for du er glad for mine andre behandlinger

Rød lysterapi

Jeg har fået lysterapi og har været meget glad for behandlingen. Jeg har fibromyalgi og det har hjulpet på den altoverskyggende træthed kroppen bliver fanget i. Jeg sover bedre om natten og har efter de her 10 gange mere energi og sover ikke 10 timer om natten mere , kun 8. Mine daglige smerter er minimeret
Jeg vil helt klart komme igen og få lys i de kolde og mørke mrd hvor min krop er maximalt presset .

27 marzo 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tak for de pæne ord, jeg er så glad for du føler dig hjulpet af behandlingen.

Infrarød lys terapi

Jeg har været med i testen af "Infrarød lys terapi" og havde inden deltagelsen ikke forventninger om helbredelse.
Jeg har i mange år (15+) haft en inflammatorisk gigtdiagnose, som på trods af medicinering, giver mig udfordringer med smerter, stive led og træthed.
I forbindelse med testen oplever jeg færre smerter fra specifikker områder samt øget energi.
For mig var lys terapien en god oplevelse som jeg bestemt forventer at fortsætte med.

20 marzo 2025

Risposta di Klinikken for sundhed og velvære

Tusind tak for du ville lægge krop til. Og jeg er bare så glad for du fik noget godt ud af det. Tak for dig

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più