Valutata 1 stelle su 5

This company is an absolute disaster. Avoid them at all costs. I purchased an electric snow shovel, and the product quality was shockingly poor. It felt cheap, fragile, and completely unusable. Trying... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bluff total katastrof!!! VARNING/SCAM Får hem snöslunga från någon som Jag inte vet vad det är ifrån Kina. Inte ens komplett. Fattas laddare. Enl deras Policy ska dom guida retur sätt och skicka re... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Köpte trimmer som levererades från Kina. Produkten ganska OK men det saknades detaljer som enl. besked skall levereras så fort som möjligt. Som kompensation fick jag en lampa (försäljningspris 399:-)... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kjøpte 3 Labubu der og var litt kjapp med å kjøpe uten å lese meg opp.. Fikk pakken i posten i dag og ser med en gang at det er fake vare (også kaldt Lafufu) og det burde jeg ha skjønt- irriterer meg... Leggi di più

1,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vilseledande marknadsföring

Vilseledande marknadsföring att påstå att dom säljer en stekgryta i gjutjärn som är bra för de med järnbrist. Så kommer en gryta i tunnplåt som är belagd med non stick. Helt utan nån som helst märkning. Dom skriver helt kemikaliefri, utan att ha en aning om material och regler. Påtaglig risk för andras hälsa borde medföra att dom omedelbart får näringsförbud och låses in ! Rena rama bluffen!

20 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Do not buy this deep-fryingpan! It doesn’t keep its promises

F.Y.I: you can buy exactly the same frying pan at Temu, for 1/4 of the price.

Everything went wrong. We were on vacation for 3 weeks when the delivery took place. Our fault.
The delivery: a stuck lid inside the fryingpan, a rounded very unstraight bottom, burned food, impossible to clean. And at last: very unprofessional customer service. .

24 novembre 2025

Katastrof

Katastrof , köpte solcellslampor som kom direkt från Kina i ett trasigt plast kuvert där en lampa var trasig , hade kunnat köpt samma produkt i Sverige för 1/5 del av kostnaden, känns totalt oseriöst, returrutiner som är krångliga för att dom inte vill ha något i retur
OSERIÖST

25 novembre 2025

Oseriöst företag

Köpte ett ljusträd som definitivt inte motsvarade mina förväntningar. Så fult och undermålig kvalité. Det som ser ut att vara metall är silverfärgad tape som gick sönder. Reklamerade genast via mail men företaget återkom inte.

27 ottobre 2025

Varning

Dammsugaren lossnar i från hållaren när du dammsuger trots att du är försiktig och putter den framåt.
Använder du vatten så blir det för blött och uv kan du glömma. Allt på bilderna följer inte med och det är inte samma i videon.

23 ottobre 2025

Hold deg unna

Hold deg unna. Varene jeg bestilte var av svært dårlig kvalitet. De selger en jernstøpe­panne som ble fullstendig ødelagt etter én eneste, helt vanlig og skånsom bruk. Dette er alt annet enn en ekte jernstøpe­panne.

10 novembre 2025

Oseriös företag

Oseriös företag. Köpte kombinerad dammsugare/ mopp. Dålig kvalitet. Man kan inte dammsuga eller moppa mer än 1 min. utan att apparaten faller isär. Dålig sugkraft och moppen fungerar inte. Lämnar bara vattenpöl. Flera kontakter med kundservice, där man hävdar att artikeln är utan anmärkning och att jag ska montera på annat sätt. Ingenting hjälper. Efter ännu fler kontakter får jag svar att man bara kan returnera obrutna förpackningar. Dessa villkor har man godkänd vid köpet. Som en gest av god vilja skulle de erbjuda rabatt på 20%. Jag ska alltså inte få ersättning för defekt artikel.

4 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varning - mycket oseriöst företag!

Varning för mycket oseriöst företag!
Bedrövlig kundservice!
När man vill göra retur så slutar de svara på mejl. Retur får inte göras utan att kontakta Varuzone för instruktion, annars godkänns den inte… Har bett om retur nu upprepade gånger och de har bara slingrat sig och sedan helt slutat svara. Något telefonnummer finns inte att ringa.
Nu blir det anmälan!
Önskar att jag läst omdömena på olika sajter innan jag var så dum att beställa (OCH betala i förskott…)

24 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varning för detta företag !!!!!

Alldeles för lång väntetid på leverans ! Beställde till och med flera veckor innan födelsedagen! Som var i augusti!
Lådan helt mosad vid leverans !
En födelsedagspresent blev helt trashad och inte levererad i tid!
Vid kontakt ska de skicka en ny!
Den kommer inte - ny kontakt- jodå den är på väg ! Endast lådan , inget innehåll!!
Skämta med mig ! Dessutom inte en ens en tom låda kan komma inom rimlig tid
Inga fler köp där !!
Så varning för detta företag !!!!

20 ottobre 2025

BLUFF FÖRETAG!!

BLUFF FÖRETAG!!

Jag uppmanar ALLA att anmälandets företag för scam och falsk marknadsföring.
Tillsammans kanske vi kan få stopp på dessa falska företag!!

3 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più